- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol bitanem, aman ne olsun stres eksik olmuyor başımdan.. bugün iyim ama çok şükür canımsın..
sana da geçmiş olsun bitanem inş ciddi bir durum yoktur kendinede fıstıkımıza da iyi bak... iyi geceler canım benim.. çok öptüm..
meliş şimdi gördüm nesılsın geççtimi hiç bişey paşanı üzmeye değmez sen iyi olki o da iyi olsun öptüm..
neyin var kuzucumm sende benim canımsınn bebişim benimmm
gecenlerde gereksiz bişiye canımı sıkmıştımm ya sanırım ondan oldu kuzucumm gecer inşş allah razı olsun sende kendine çok ii bak balımm benimmm çok öpüyoruz seni yakışıklımlaa güzeller güzeli teyzesiii
selam kızlar içinizde malatyalı olupta çanakkalede yaşayan yarmı
:
iyi geceler melike
iyi geceler........
oyy bu güzell anneyi de yakışıklı oluşunuda yerim :) canım benim bildigin şeyler.. keşke karşılaşabilsek de az dertleşsek.. çok doluyum inanki... gecenin köründe ancak girebiliyorum.. kendime zaman ayırmak o kadar zorki bitanem anlamadım gitti bu nasıl bir iştir..
bitanem dikkat et kendine, üzme sakın kendini..senin o güzel yüreğin en güzeli ile karşılaşsın hep bitanem.. yakışıklımda dünyaya gelsin teyzesi malatyaya gelince onun popişini popişini ısıracak :)
öpüyorum sizi.. sende avucunu öp, göbişine koy, oluşumuz hisseder tiyzesi öpmüş diye. iyi geceler canım benim.
iyi günler melike hanım. ben size özelden yazdım ama olmadı.memnun oldum tanıştığıma.aslen malatyalıyım.annemler kayınvalidemler hep malatyadalar.siz lojmandamı oturuyorsunuz. ben kocaelindeyim. bir ay sonra tayinler belli olacak.dua edin benim için. hakkımıza hayırlısı diyelim.siz hamilesiniz galiba.Allah zamanında kucağınıza almak nasip etsin.benimde 3 aylık ikizlerim var. onlarla uğraşıyorum. diğer arkadaşlarada merhabalar....
annemgilde malatya parkın arkasında oturuyolar.kavuklar petrolun arkasında.polis evinin yanında babamın rent a car var.belki bilirsiniz
napıon kıss meloşş