Malatya'da ki gurbetçiler...

sağol bitanem, aman ne olsun stres eksik olmuyor başımdan.. bugün iyim ama çok şükür canımsın..
sana da geçmiş olsun bitanem inş ciddi bir durum yoktur kendinede fıstıkımıza da iyi bak... iyi geceler canım benim.. çok öptüm..

neyin var kuzucumm sende benim canımsınn bebişim benimmm :KK19: :KK19: :KK19:
gecenlerde gereksiz bişiye canımı sıkmıştımm ya sanırım ondan oldu kuzucumm gecer inşş allah razı olsun sende kendine çok ii bak balımm benimmm çok öpüyoruz seni yakışıklımlaa güzeller güzeli teyzesiii :nazar: :emir_bebek: :KK48: :KK48: :KK48:

meliş şimdi gördüm nesılsın geççtimi hiç bişey paşanı üzmeye değmez sen iyi olki o da iyi olsun öptüm..

günaydınn sekerlerrrrrrr :KK68:
bizde uyandık yakışıklımla kahvaltımız yaptık babamızda görevden poliss arkadaslarıyla balık tutmaya gitti bende dinleniom aksama misafirlerim varr hazırlık yapıcamm öpüldünüz canlarımm :KK16: :KK16: :KK16:

meliş şimdi gördüm nesılsın geççtimi hiç bişey paşanı üzmeye değmez sen iyi olki o da iyi olsun öptüm..

aynen katılıyorum ablacımm dedim ya gereksizdi zaten tınlamıyorumm kimse umrumda deilll çok tesekkürler düşünmen yeter çok öpüyoruz seniiiiii :KK19: :KK19: :KK19: :KK19:

neyin var kuzucumm sende benim canımsınn bebişim benimmm :KK19: :KK19: :KK19:
gecenlerde gereksiz bişiye canımı sıkmıştımm ya sanırım ondan oldu kuzucumm gecer inşş allah razı olsun sende kendine çok ii bak balımm benimmm çok öpüyoruz seni yakışıklımlaa güzeller güzeli teyzesiii :nazar: :emir_bebek: :KK48: :KK48: :KK48:

oyy bu güzell anneyi de yakışıklı oluşunuda yerim :) canım benim bildigin şeyler.. keşke karşılaşabilsek de az dertleşsek.. çok doluyum inanki... gecenin köründe ancak girebiliyorum.. kendime zaman ayırmak o kadar zorki bitanem anlamadım gitti bu nasıl bir iştir..

bitanem dikkat et kendine, üzme sakın kendini..senin o güzel yüreğin en güzeli ile karşılaşsın hep bitanem.. yakışıklımda dünyaya gelsin teyzesi malatyaya gelince onun popişini popişini ısıracak :)

öpüyorum sizi.. sende avucunu öp, göbişine koy, oluşumuz hisseder tiyzesi öpmüş diye. iyi geceler canım benim.

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)

melike_ecesuu

yineee kaçtınnnn meraklı bacımmmm iyi okudunmu kısss :KK53: :KK60: :KK60: :KK60:

selam kızlar içinizde malatyalı olupta çanakkalede yaşayan yarmı
En Büyük TÜRKİYE:

iyi geceler melike:nazar:

hoşgeldin canımmm benimm çok tesekkürlerr :KK71: :KK71:
canakkaledemisin canım ohh ne güzel bir yerdesin benimde gezip görmeyi çok istedigim bi yer :KK61:
canım bende adanalıyım ama annemin dedeside malatyadan gelip yerleşmişler adanaya :KK34:
eşim poliss buraya tayinimiz cıktı geldik temmuzda sende mi iş acabı ordasın :KK19: :KK16: :KK16:

iyi geceler........

iii geceler ablacım geldin mi malatyaya :KK19::KK16: :KK16:

oyy bu güzell anneyi de yakışıklı oluşunuda yerim :) canım benim bildigin şeyler.. keşke karşılaşabilsek de az dertleşsek.. çok doluyum inanki... gecenin köründe ancak girebiliyorum.. kendime zaman ayırmak o kadar zorki bitanem anlamadım gitti bu nasıl bir iştir..

bitanem dikkat et kendine, üzme sakın kendini..senin o güzel yüreğin en güzeli ile karşılaşsın hep bitanem.. yakışıklımda dünyaya gelsin teyzesi malatyaya gelince onun popişini popişini ısıracak :)

öpüyorum sizi.. sende avucunu öp, göbişine koy, oluşumuz hisseder tiyzesi öpmüş diye. iyi geceler canım benim.

anladım kuzusum inşş bitanem gelince görüşürüz yine bizde seni yirikk :KK19: :KK48: :KK16: :KK16:
allah razı olsun canımsınn çok saol öptüm tatlısımm benim sende hiç kafana takma emii rabbim yar ve yardımcın olsun her daim inşş dualarım hep seninle fıstıgım benimmm çok öpüyoruz seni yakışıklı sehzademleee :nazar: :emir_bebek: :KK19: :KK19:

iyi günler melike hanım. ben size özelden yazdım ama olmadı.memnun oldum tanıştığıma.aslen malatyalıyım.annemler kayınvalidemler hep malatyadalar.siz lojmandamı oturuyorsunuz. ben kocaelindeyim. bir ay sonra tayinler belli olacak.dua edin benim için. hakkımıza hayırlısı diyelim.siz hamilesiniz galiba.Allah zamanında kucağınıza almak nasip etsin.benimde 3 aylık ikizlerim var. onlarla uğraşıyorum. diğer arkadaşlarada merhabalar....

iyi günler melike hanım. ben size özelden yazdım ama olmadı.memnun oldum tanıştığıma.aslen malatyalıyım.annemler kayınvalidemler hep malatyadalar.siz lojmandamı oturuyorsunuz. ben kocaelindeyim. bir ay sonra tayinler belli olacak.dua edin benim için. hakkımıza hayırlısı diyelim.siz hamilesiniz galiba.Allah zamanında kucağınıza almak nasip etsin.benimde 3 aylık ikizlerim var. onlarla uğraşıyorum. diğer arkadaşlarada merhabalar....

merhaba tatlım benim hoşgeldinn sefalar getirdinnn :KK71:
abiki ederim tatlım benimm hadi inşş hayırlısıyla gel de komsu olalım senle bende avm yakın bi yerdeyim canımm yazarım sana özelden nerde oldugumu :KK34:
bizz lojmanda deiliz canım yazılmadık düşünmüyoruzda güzel bi sitede oturuyorum evet hamileyimm aminn tatlım benim çok tesekkür ederim rabbim seninde kuzularını bagıslasın inşşş :nazar: :emir_bebek: :KK19: :KK19:
allah kolaylık versin bitanem benimm inşş gelirsin buraya gercekten bende çok isterimm :KK16:

annemgilde malatya parkın arkasında oturuyolar.kavuklar petrolun arkasında.polis evinin yanında babamın rent a car var.belki bilirsiniz

X