- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
nolsun fıstıkım bi yakınımın düğünü var bir aya, benle yaşıt, tek bide kimsesi de yok, bacı gibi onla koştur duruyorum.saçları çok kısaydı bugünde hem kaynak yaptırdık hemde röfle, gelinlikte uzun olsun dedi saçlarım.. kıss kaç saat kaldık kuaförde yorulmuşum valla...
gerisi de çok şükür bildigin şeyler varya, bin şükür diyeyim, eskiye göre daha iyi , olcek olcek inşallah :)
hımmm kuzu ne güzel olmustur şimdi gelin hanım hayırlı ugurlu olsun dügün şimdiden tebrik ederim bebişim
benim yerimede oynamayı unutmaaa heee söleee yandan yandannn ohhh sefamız olsunn bacımm
ayyy cok sevindim bitanem benimmdaha güzel olcekkk inşşş quzusummm dualarım hep seninleee
sağol canım benim Allah razı olsun..tşk ederiz tatlımm inş mutlu olular. oynarımm tabi kıss şıkıdım şıkıdım :) senin yerine de göbecik atacam ohhhhhh ohhhhhhhh
senden de tatlışım benim aramızda kuzusumm
hem benim yerime hemde yegeninin kuzusumm yakın olsaydı bende gelirdim bacım valla ne var sankii
evet canım çok güzel olurdu beraber göbecik atardık
evet kuzumm neyse bebişim uykum geldi birazdan cıkıcam çok öpüyorum seniiiii
tamam canım benim bende çıkıyorum çok öptüm bende kibbbbbbbbbbbbb
MELİKE ŞİMDİ SEN BEBEĞE ALIŞVERİŞ YAPMAYA BAŞLAMIŞSINDIR.ANNEM BEBEKLERİN HERŞEYİNİ MALATYADAN ALIP GETİRMİŞTİ.CİCİ LAND VE SEVİ BEBEDEN.HASTANE ÇIKIŞLARINI SEVİ BEBEDEN ALMIŞ.ÇOK GÜZELDİ.YÜN YORGAN YAPAN BİR YERDENDE YORGAN YAPTIRMIŞ.İSTERSEN ADRESİNİ ALIP VEREBİLİRİM.KIYAFET ÇOK AL ÇÜNKÜ ÇOK BATIRIYOLAR.AMA SENİNKİ YAZ BEBEĞİ OLACAK BİR ÇITÇITLI BADİ YETER..
Bulursun inş. Kapalı çarşıda dantel çeyiz var orayada bak istersen
bebeklerle ancak zaten yemek bulaşık yapıyorum.eşim yarından sonra izin alacak artık başlarız yavaş yavaş.zaten 3 kanepeden başka eşyam yok ama kıvır zıvır çok.dün ayağımın üzerine tencereleri düşürdüm.gece ağrıdı. ama şimdi iyi galiba tırnak düşecek
geçen sene nezaman tayininiz belli oldu.nezaman taşındınız.bu sene malatya 6 sene olmuş.sizce talep olurmu.