Malatya'da ki gurbetçiler...

hımmm kuzu ne güzel olmustur şimdi gelin hanım hayırlı ugurlu olsun dügün şimdiden tebrik ederim bebişim
benim yerimede oynamayı unutmaaa heee söleee yandan yandannn ohhh sefamız olsunn bacımm
ayyy cok sevindim bitanem benimmdaha güzel olcekkk inşşş quzusummm dualarım hep seninleee

sağol canım benim Allah razı olsun..tşk ederiz tatlımm inş mutlu olular. oynarımm tabi kıss şıkıdım şıkıdım :) senin yerine de göbecik atacam ohhhhhh ohhhhhhhh

sağol canım benim Allah razı olsun..tşk ederiz tatlımm inş mutlu olular. oynarımm tabi kıss şıkıdım şıkıdım :) senin yerine de göbecik atacam ohhhhhh ohhhhhhhh

senden de tatlışım benim aramızda kuzusumm
hem benim yerime hemde yegeninin kuzusumm yakın olsaydı bende gelirdim bacım valla ne var sankii

MELİKE ŞİMDİ SEN BEBEĞE ALIŞVERİŞ YAPMAYA BAŞLAMIŞSINDIR.ANNEM BEBEKLERİN HERŞEYİNİ MALATYADAN ALIP GETİRMİŞTİ.CİCİ LAND VE SEVİ BEBEDEN.HASTANE ÇIKIŞLARINI SEVİ BEBEDEN ALMIŞ.ÇOK GÜZELDİ.YÜN YORGAN YAPAN BİR YERDENDE YORGAN YAPTIRMIŞ.İSTERSEN ADRESİNİ ALIP VEREBİLİRİM.KIYAFET ÇOK AL ÇÜNKÜ ÇOK BATIRIYOLAR.AMA SENİNKİ YAZ BEBEĞİ OLACAK BİR ÇITÇITLI BADİ YETER..

ahh canım benim allah razı olsun sendennn
inankii herseyini tam aldım diyorum yine alıyorumm ilk ya bide heves var kuzu ben şimdi park yata aldım onun içine annem yatagı yaparım dedi ama söle üstüne ne alsam diodum düşünüom şimdi uyku seti alsam kullanamam cünkü bana sadece hani yatagın üstüne örtücek süslü bişi yastık ve yorgan annem ceyizime yapmış onlarada aynı parcadan takım olucak bişi lazım anlatabilmişimdir umarım kuzumm bi o kaldı yanii

bebeklerle ancak zaten yemek bulaşık yapıyorum.eşim yarından sonra izin alacak artık başlarız yavaş yavaş.zaten 3 kanepeden başka eşyam yok ama kıvır zıvır çok.dün ayağımın üzerine tencereleri düşürdüm.gece ağrıdı. ama şimdi iyi galiba tırnak düşecek

geçen sene nezaman tayininiz belli oldu.nezaman taşındınız.bu sene malatya 6 sene olmuş.sizce talep olurmu.

ayy canım benim çok gecmiş olsun üzüldüm aman canım benim dikkatli ol bidaha bende tek basıma yavas yavas toparlandım ama senin bebişler de var şimdi zor olur gerci sonr aben pişman olmustum zaten nakliye topluyo herseyini sen önemli olanları toparla kuzucumm allah kolaylık versin inşş

geçen sene nezaman tayininiz belli oldu.nezaman taşındınız.bu sene malatya 6 sene olmuş.sizce talep olurmu.

tatlımm inanki haziran 15 gibi belli olmustu yanlış hatırlamıyosam çünkü en son polislerin tayinleri belli oluyodu bizde ayın 25 i gibi malatya polis evine gelmiştik eşimle 15 gün tayin izni veriolardı o esnada ev bul tasın çok yorulmustuk vallaa alah yar ve yardımcınız olsun şimdiden
biz temmuz 1.de tasındık canımm eşimde yanımda olur talep dio ama inşş gelirsiniz yaa ben çok isterim gelmeni bilmiom ama sana kanım ısındı canımsın sen duanı et rabbim kabul eder inşş benidme dualrım hep seninle olucak yüce rabbim güzel gönlüne göre versin inşş

Son düzenleme:
malatya olmazsa bitlis olur inş.onuda 2. sıraya yazdık.senlede siteden görüşürüz napalım.her halukarda ben malatyaya gelicem.bir senedir gitmiyorum.o zamanda görüşürüz.ben malatyanın çıkmayacağına emindilismde.bir rüya gördüm.rüyamda bir harita getirdiler bir yer seç dediler.önce bitlis diye düşündüm ama sonra malatyayı seçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…