- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
melike senin bu heyecanını gördükçe daha bi anne olasım geliyor yahu :) maşallah Allah nazardan saklasın sağlıkla al bebişini kucağına ama kıskanıyomm yaa, bendee isteremmm :)
hıhh tabi benim kocikimi ikna etmek gerek :84: :84:
ahhh burcum gelmiş hoşgeldin bidenem benimm
hadi yaa cok mu heyecanımı belli ediyom kuzucumm
ee o kadar istersen sonun böle olur bak ben sana sölim o halde simdiden hazırlıklı ol
ikna ediver kuzumm ne varmışş çok kolay iki cilve nazbi duygusallık yeter
aminnn canım benim aminnn rabbim korusun herkesi inşşş
çok öpüyorum snei balımm hadi cabuk gel burayaa ösledikk seniii
heee benimki odungilleerden unuttun galiba, pek cilve naz işlemiyor anacımaboo herif duysa boşar alimallah :18: hişşş aramızda kısss
canım bende çok özledim ama bak kendime ancak saat ikilerden sonra zaman ayırabiliyorum, bu ara çok yoğunuz anlatamam, iyiki çalışmıyorum diyorum bazen yoksa kaldıramazdım herşeyi bir arada.. bütün herşey üstüme yıkılıp kalıyor, hele zor adamla çok zor gidiyor, biliyorsun az çok...inşallah gelicem kuzuşum yaa çok istiyorum yüz yüze görüşmek .. seni seviyorum datlım iyi geceler öptüm kuzum seni yiğenime iyi bak annesiiii
bitane kız yapamda oğluna al yabancıya gitmesinaboo şimdi onun kısmetlisi de çoktur :)
iyi geceler bacılarım, nasılsınız?
ohh afiyet olsun melikem yarasın canım bebişime ve sana iyi uykular
iyi geceler canım inşallah gelirsem görüşürüz öptüm
kıslar nasılsınız? kaç gündür bakmadım, ne var ne yok sizlerde... bende yoğunum koştur koştur, bide hasta oldum mideme vurdu siniim stresim yorgunluğum ki sormayın, dua edin bana şekerler, seviyorum sizi...
hoşgeldin burcucumm
neyin var tatlım benimm çok gecmiş olsunnn
yorma kendini bitanem benimm bende sinirlenince mideme vurur o yüzden uzak duruyorum öle beni sinir eden insanlardan
dularım seninle kuzucumm çok öpüyorum seniii bizde seni çok seviyoruzz melegimm