Malatya'da ki gurbetçiler...

melike aman dikkat et canım tansiyonunun normele dönmesine sevindim çok geçmiş olsun bitanem
biliyorum benimkisi sadece koruma amaçlı sen sevgi dolu çok bilgili anne adayısın öptüm

çok tesekkür ederim canım ablacım biliyorum canımsın çok öpüyorum seniiiiii :KK19: :KK19: :KK19:

günaydınnn kızlarrrrrr :KK16: :KK16:

eşimi göreve yolladım bi baktımm nisanda dışarısı bembeyaz kar yagıyooooo :KK69: :KK69: :KK69:

günaydın elma şekerleri.....

sabah uyandım eşimi işe yolluycaktım. perdeyi bir açtım hava nasıl diye bakım dedim ayyyyyyy o annnn benden mutlusu yoktu.. heryer bembeyazdı.... kar yağıyor süper yaaaa....

ayy ewttt süpeerrrrrrr :81:

ben birazdan hazırlanıp çıkıcam dışarı :) hem merkezde işim var hemde biraz kar keyfi yapım
:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

iyiyim meloşum geçmiş olsun ,buradada yağmur yağıyor çamaşırlar kaldı inşallah güneş olurda yıkarım gelmeden önce kendine iyi bak...

selamlarrr..............

iim kuzucum sen nasılsın bakem ?????:KK19:

bende iyiyim canım benim çok tesekkürlerrr hatta dünden beri dahada iyiyimmm anladı sen :KK34: :KK64: :KK64: :KK64:

iyiyim meloşum geçmiş olsun ,buradada yağmur yağıyor çamaşırlar kaldı inşallah güneş olurda yıkarım gelmeden önce kendine iyi bak...

çok soal canım ablacım geliyomusunn ne zaman güle güle gel inşşş :KK19: :KK19: :KK19:

melike senin bu heyecanını gördükçe daha bi anne olasım geliyor yahu :) maşallah Allah nazardan saklasın sağlıkla al bebişini kucağına ama kıskanıyomm yaa, bendee isteremmm :)

hıhh tabi benim kocikimi ikna etmek gerek :84: :84:

X