Malatya'da ki gurbetçiler...

melike senin bu heyecanını gördükçe daha bi anne olasım geliyor yahu :) maşallah Allah nazardan saklasın sağlıkla al bebişini kucağına ama kıskanıyomm yaa, bendee isteremmm :)

hıhh tabi benim kocikimi ikna etmek gerek :84: :84:

ahhh burcum gelmiş hoşgeldin bidenem benimm :KK19: :KK19: :KK19:
hadi yaa cok mu heyecanımı belli ediyom kuzucumm :KK1:
ee o kadar istersen sonun böle olur bak ben sana sölim o halde simdiden hazırlıklı ol :KK12:
ikna ediver kuzumm ne varmışş çok kolay iki cilve naz :KK75: bi duygusallık yeter :KK5: :KK9: :KK9:
aminnn canım benim aminnn rabbim korusun herkesi inşşş :nazar: :emir_bebek: :KK48: :KK48:
çok öpüyorum snei balımm hadi cabuk gel burayaa ösledikk seniii :KK69:

ahhh burcum gelmiş hoşgeldin bidenem benimm :KK19: :KK19: :KK19:
hadi yaa cok mu heyecanımı belli ediyom kuzucumm :KK1:
ee o kadar istersen sonun böle olur bak ben sana sölim o halde simdiden hazırlıklı ol :KK12:
ikna ediver kuzumm ne varmışş çok kolay iki cilve naz :KK75: bi duygusallık yeter :KK5: :KK9: :KK9:
aminnn canım benim aminnn rabbim korusun herkesi inşşş :nazar: :emir_bebek: :KK48: :KK48:
çok öpüyorum snei balımm hadi cabuk gel burayaa ösledikk seniii :KK69:

heee benimki odungilleerden unuttun galiba, pek cilve naz işlemiyor anacım :KK20: aboo herif duysa boşar alimallah :18: hişşş aramızda kısss :KK9: :KK9:

canım bende çok özledim ama bak kendime ancak saat ikilerden sonra zaman ayırabiliyorum, bu ara çok yoğunuz anlatamam, iyiki çalışmıyorum diyorum bazen yoksa kaldıramazdım herşeyi bir arada.. bütün herşey üstüme yıkılıp kalıyor, hele zor adamla çok zor gidiyor, biliyorsun az çok...inşallah gelicem kuzuşum yaa çok istiyorum yüz yüze görüşmek .. seni seviyorum datlım iyi geceler öptüm kuzum seni yiğenime iyi bak annesiiii

bitane kız yapamda oğluna al yabancıya gitmesin :KK9: :KK9: aboo şimdi onun kısmetlisi de çoktur :)

heee benimki odungilleerden unuttun galiba, pek cilve naz işlemiyor anacım :KK20: aboo herif duysa boşar alimallah :18: hişşş aramızda kısss :KK9: :KK9:

canım bende çok özledim ama bak kendime ancak saat ikilerden sonra zaman ayırabiliyorum, bu ara çok yoğunuz anlatamam, iyiki çalışmıyorum diyorum bazen yoksa kaldıramazdım herşeyi bir arada.. bütün herşey üstüme yıkılıp kalıyor, hele zor adamla çok zor gidiyor, biliyorsun az çok...inşallah gelicem kuzuşum yaa çok istiyorum yüz yüze görüşmek .. seni seviyorum datlım iyi geceler öptüm kuzum seni yiğenime iyi bak annesiiii

bitane kız yapamda oğluna al yabancıya gitmesin :KK9: :KK9: aboo şimdi onun kısmetlisi de çoktur :)

yaaa deme kısss :KK53: :KK9: :KK9:
hadii inşş kuzucumm bekliyorum gelince haberim olsun olurmu canımsınn yap kuzuu dünür oluruk kötümü hem benim dedelerde malatyadan gelmiş yerleşmişler adanaya benimde yeni haberim oldu inanki hem hemşo hemde akraba oluruz fena mı maşş benim oglanın kısmetleri artıyo bizde sasırıyoz eşimle kimi alsak diee :KK1: çok öptük senii güzel teyzesiiiiii :nazar: :emir_bebek: :KK19: :KK19:

Son düzenleme:
ii geceler sekerlerrrr :KK3:
tüm gün yogundumm arkadaslar geldi superisi ve bi baska arkadas sümer evlerinden yedik içtik sohbett koyu tabee :KK1: fırsatım olmadı girmeyee :KK51: aksamda havacı asker eşi arkadaslara davetliydik oraya gectik geldikkk süpper bi gündüüüüü anlıcagınızzzzz :21: :21: :21:

ohh afiyet olsun melikem yarasın canım bebişime ve sana iyi uykular

çok tesekkürler canım ablacım :KK69: keşke sende olsaydın yaa gelince mutlaka bekliyorum tamammı buyur gel inşş yakınız hem biliyosunn basımın üzerinde yerin var çok öpüyorum seniii uyumaya gidiyoruz babamız yarın sabah göreve gidicek allaha emanet ol canımsın hayırlı geceler tatlı rüyalarrrr :KK19: :KK19: :KK19: :KK19:

kıslar nasılsınız? kaç gündür bakmadım, ne var ne yok sizlerde... bende yoğunum koştur koştur, bide hasta oldum mideme vurdu siniim stresim yorgunluğum ki sormayın, dua edin bana şekerler, seviyorum sizi...

kıslar nasılsınız? kaç gündür bakmadım, ne var ne yok sizlerde... bende yoğunum koştur koştur, bide hasta oldum mideme vurdu siniim stresim yorgunluğum ki sormayın, dua edin bana şekerler, seviyorum sizi...

hoşgeldin burcucumm :KK71:
neyin var tatlım benimm çok gecmiş olsunnn :KK5:
yorma kendini bitanem benimm bende sinirlenince mideme vurur o yüzden uzak duruyorum öle beni sinir eden insanlardan :KK51: :KK51:
dularım seninle kuzucumm çok öpüyorum seniii bizde seni çok seviyoruzz melegimm :KK19: :KK19: :KK19: :KK19:

slm sekerlerrrr :80:
bizde doktor amcamıza ugradık geldik dilimde bişi cıktı hamilelikten sanırım bi çıkıyo bi kayboluyo üç gündür feci agrıyodu bide dişime degdikce dilim daha kötü oluyodum bi krem verdi bakalım onu sürücem inşş gecer:KK34:
bu arada bi tane banyo küveti ve filesi aldımm bitanede hastane cıkısı iki tane oldu yeter baska almam yarın hediye gelir bi sürü annemde öle dio bu son inşşş :KK1: :nazar: :emir_bebek: :KK16:
sizler napıyosunuz nasılsınız görüşmeyeli bakimm :KK19: :KK19: :KK19:

hoşgeldin burcucumm :KK71:
neyin var tatlım benimm çok gecmiş olsunnn :KK5:
yorma kendini bitanem benimm bende sinirlenince mideme vurur o yüzden uzak duruyorum öle beni sinir eden insanlardan :KK51: :KK51:
dularım seninle kuzucumm çok öpüyorum seniii bizde seni çok seviyoruzz melegimm :KK19: :KK19: :KK19: :KK19:

sağol bitanem, aman ne olsun stres eksik olmuyor başımdan.. bugün iyim ama çok şükür canımsın..
sana da geçmiş olsun bitanem inş ciddi bir durum yoktur kendinede fıstıkımıza da iyi bak... iyi geceler canım benim.. çok öptüm..

X