- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır 1 mayıs geleceğim inşallah görüşürüz bebişimiz iyice büyümüş olur öptümm...
napıyonus malatyadaki güller
canlarım iyisiniz inşaAllah, hepinizi öpüyorum, şu bahsettiğiniz buluşmaya inş bende gelirim
canııımmmmm kuzucuummmm, c.tesi gezdik kocişimle. bugünde ev temizliğiyle uğraştık.. bakamadım pc ye fazla bitanem... sen napıon canımcım.. kaan napıor bakem :)
öptüm bebişi ve seni ... iyi bakın kendinize...... mucx...
bugünde kocacım bana sürpriz yaptı ve balık sefası sürdük akşam yemeğinde... süperdi...
demek c.tesi denk gelmedik evet.. biz avmden bıktık çok gitmiyoruz..
canm sen hiç dikkat etmiyorsun tabiki tansiyonların fırlar.. kendini düşünmede bebeği düşün.. ii beslen.. yasak olan seylerden uzak dur... doğurduktan sonra çatlayana kadar yee :)
slmlarrrr......
canm hamilelikte evet herşeyden yiyeceksin ama dengeli olucaksın.. bu durumda yasaklı yiyeceklerde ortaya çıkıyor.. ne tatlının aşırısına kaçıcan nede tuzlunun..
tansıyonun dengelenmesıne sevındım canm benım... öptüm kaan bebeği ve seni....
kuzuucuummmmmmmmm beniimmmmmmmmmmmmmmmmmm
sağlıkla sıhhatli şekilde bebişin gelsin sana canım.. dualarımda hepiniz varsınız...
benimde kuzucumm allahım sanada hayırlı bi evlat nasip etsin inşş kalbi güzel arkadasım benimm
içten bir AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNN diyorum...canımmmm benim....