Malatya'da ki gurbetçiler...

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)

melike_ecesuu

hayırdırrrrrrrrrrrrrrrrrr inşallahhhhhhh birine mi bakmıştınızzzzzzzzz :KK57: :KK53: :KK60: :KK60: :KK60:

kaç kaçççç kimseee görmedii seniii hiç işin gücün yokmu burayı takip etmekten baskaa bu kadar olur yaa baska bişi demiyorumm :KK53: :KK60: :KK60: :KK60:

Son düzenleme:
hayır 1 mayıs geleceğim inşallah görüşürüz bebişimiz iyice büyümüş olur öptümm...

oooo hadi yaaa benim dogum günümden iki gün önce burdasın demek ne güzel evet ablacımm zaten göbüş belli olmaya basladııı hiç belli deildi daha yeni bi hamileye benzedim kiloda alamadım 5 kilo ama bu aydan sonra inşş daha cok alırızz bebişim güzelce büyür gelişir benden ihtiyacını karsılıcak garii biliyosun çok öpüyorum senii cabuk gel özletme daha fazla kendini görüşelim inşşş :KK19: :KK19: :KK19:

napıyonus malatyadaki güller :KK70:

canlarım iyisiniz inşaAllah, hepinizi öpüyorum, şu bahsettiğiniz buluşmaya inş bende gelirim :KK43:

hoşgeldin burcummmm :KK71: :KK71:
nerelerdesin bitanem benimm naber nasılsın kuzusumm :KK69:
inşş tatlışımm sen gel ayyil ablamız gelsin de hemenceceik bulusalım inşş :KK73:
bizde iyiyiz cok şükür kuzuum çok öpüyorumm seniiiii :KK48: :KK48:

canııımmmmm kuzucuummmm, c.tesi gezdik kocişimle. bugünde ev temizliğiyle uğraştık.. bakamadım pc ye fazla bitanem... sen napıon canımcım.. kaan napıor bakem :)

öptüm bebişi ve seni ... iyi bakın kendinize...... mucx...

:KK70:

canııımmmmm kuzucuummmm, c.tesi gezdik kocişimle. bugünde ev temizliğiyle uğraştık.. bakamadım pc ye fazla bitanem... sen napıon canımcım.. kaan napıor bakem :)

öptüm bebişi ve seni ... iyi bakın kendinize...... mucx...

:KK70:

hadii yaa bizde gezdikk kuzusum ama karsılasmadıkkk :KK1:
kocişim dün 6 da görevden geldi 7 gibi malatya parktaydık sonrada carsıya gectik alışveriş yaptık sonrada bana süpriz yaptı künefecide buldum kendimii :KK56: :KK9: :KK9:
iyii kuzuum da naısl olsun ama aksam patlamış mısır yemiştik pişman oldum çünkü tansiyonum fırladı cıktı :KK5: 14-9 kuzucuma bişi olmadan gelseydi canım ya inanki cok tehlikeli bi hamilelik dönemi geciriyorum sekersize alışmıştım yıllar önceden ama bu tuzsuza alışamıom ne yapıosam olmuyo :KK14: :KK14:

bugünde kocacım bana sürpriz yaptı ve balık sefası sürdük akşam yemeğinde... süperdi...

demek c.tesi denk gelmedik evet.. biz avmden bıktık çok gitmiyoruz..

canm sen hiç dikkat etmiyorsun tabiki tansiyonların fırlar.. kendini düşünmede bebeği düşün.. ii beslen.. yasak olan seylerden uzak dur... doğurduktan sonra çatlayana kadar yee :)

Son düzenleme:
bugünde kocacım bana sürpriz yaptı ve balık sefası sürdük akşam yemeğinde... süperdi...

demek c.tesi denk gelmedik evet.. biz avmden bıktık çok gitmiyoruz..

canm sen hiç dikkat etmiyorsun tabiki tansiyonların fırlar.. kendini düşünmede bebeği düşün.. ii beslen.. yasak olan seylerden uzak dur... doğurduktan sonra çatlayana kadar yee :)

kuzumm yasak olan selerle alakalı deill tuzzzzla alakalıı ben sekersize alıştım yıllar oldu ama bu tuzsuz yemek yemeyi yapmayı beceremiommmm yaaaaaa :KK14: :KK14:

karsı komsumdan geldim ebe abla ölçtü tansiyonumu çok şükür 11-6 cıktı bugün tuzsuz bi gündüüü :KK5:

Son düzenleme:
slmlarrrr......

canm hamilelikte evet herşeyden yiyeceksin ama dengeli olucaksın.. bu durumda yasaklı yiyeceklerde ortaya çıkıyor.. ne tatlının aşırısına kaçıcan nede tuzlunun..

tansıyonun dengelenmesıne sevındım canm benım... öptüm kaan bebeği ve seni....

kuzuucuummmmmmmmm beniimmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK19:

slmlarrrr......

canm hamilelikte evet herşeyden yiyeceksin ama dengeli olucaksın.. bu durumda yasaklı yiyeceklerde ortaya çıkıyor.. ne tatlının aşırısına kaçıcan nede tuzlunun..

tansıyonun dengelenmesıne sevındım canm benım... öptüm kaan bebeği ve seni....

kuzuucuummmmmmmmm beniimmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK19:

çok soal tatlışım benimmm bizde seni çok öptük güzell teyzoşuu saglıcakla gelir inşş kuzusumm dua et bize canımcımm:nazar: :emir_bebek: :KK19: :KK19: :KK19:

melike aman dikkat et canım tansiyonunun normele dönmesine sevindim çok geçmiş olsun bitanem
biliyorum benimkisi sadece koruma amaçlı sen sevgi dolu çok bilgili anne adayısın öptüm

X