malatyada buluşuyor:)

buluşma hangi tariihte olsun?

• Ankete Katılan
    11
  • Anket Kapalı .
:gitme::kedi:arkadaslar kendı acımdan ınanın herseyımı gelmek üzerine hazırladım gelmeyıde cok ıstedım ama yatak döşek tabırı caızse salya sümük grıp oldum geberıyordum ınanın ama hep aklım sızdeydııı...

hatta atesımde yükseldı bır ara esım gıdıpte ınsanlara bulastırma dedı yemın ederım aklım hep sizdeydı..
...oylama yapanlardan bırıde bendım özür dılerım

geçmiş olsun arkadaşım.Bidahaki sefere gelirsin sende inşallah.

saolun arkadaşlar geliriz diyen arkadaşlar yine gelmedi.madem gelmeyeceksiniz neden oylama yaptınız biz ona göre düzenliyoruz buluşmayı.k.kda birsürü buluşma oldu ama bizimkisi gibi hiç olmadı.böyle olacağını bilseydik 30 mayıs yapardık hiç değilse esmerimde bizimle olurdu kusura bakmasın erkene alarak hata etmişiz.ama buluşma kötümü oldu hayır süpper oldu harmoni,zeynep215 ve ben çok güzel zaman geçirdik.ikisidenide tanıdığım için çok memnunum ikiside mükemmel insanlar.onlara çok teşekür ediyorum geliriz dedi ve geldiler.

Yabangülüme katılıyorum gelmeyecektiniz madem keşke 30 mayıs yapsaydıkta esmerimde bize katılsaydı.Biz güzel bi gün geçirdik.Ortamda güzeldi.Yabangülümüde zeynep215 de tanıdığıma çok mutlu oldum.iki tane dünya tatlısı dostum oldu.Biz bununlada kalmayıp evlerimizdede görüşmeye devam edicez inşallah.İkiside çok mükemmel insanlar.

yabangülüm ve harmoni ikinizi de tanıdığım için çok mutluyum
iyi ki geldiniz iyi ki tanıdım sizleri hayatıma yeni 2 dost daha katmış oldum
lakin kırgınım oylama yapıldı 8 kişi oluruz diye bi heyecan kalktık gittik
özellikle de bazı arkadaşlarımızın durumları yüzünden
buluşma erkene yani 23 mayısa alınmıştı ama asıl o arkadaşlar bazı şeyleri bahane ederek gelmediler bizi üzen o oldu üstelik söz gelicez dediler
biri 3 buçuk birisi16 aylık olmak üzere 2 çocuğumu hasta oldukları halde anneme bırakıp geldim
sırf söz verdim diye üstelik gittiğimiz restorantta ki garsonları 2 saat beklettik gelecekler var dedik umutla gözümüz kapıda kaldı
neyse ben 2 arkadaşımı da tanıdığım için mutluyum harikaydınız kızlar
harmoninin minik kızı süper hiperaktifti bal gibi tatlı bişey
büyük kızıda tam bi genç kız öyle güzeldi ki
harmonu hepi topu 46 kilo falan acaip zayıf son derece samimi çok neşeliydi
iyi ki geldin harmonim
yabangülüme gelince o benim kuzum tam tahmin ettiğim gibi harika bi insan çıktı zayıf çıtı pıtı çiçeği burnunda hamilemiz
ablasının gülü herşey gönlünce olsun kuzum ne yapalım biz de evlerde buluşuruz

buluşma erkene yani 23 mayısa alınmıştı ama asıl o arkadaşlar bazı şeyleri bahane ederek gelmediler bizi üzen o oldu üstelik söz gelicez dediler
biri 3 buçuk birisi16 aylık olmak üzere 2 çocuğumu hasta oldukları halde anneme bırakıp geldim
sırf söz verdim diye üstelik gittiğimiz restorantta ki garsonları 2 saat beklettik gelecekler var dedik umutla gözümüz kapıda kaldı
iyi ki geldin harmonim
yabangülüme gelince o benim kuzum tam tahmin ettiğim gibi harika bi insan çıktı zayıf çıtı pıtı çiçeği burnunda hamilemiz

senağlama senağlama senağlama ne güzel yazmışsın öyle teşekür ederim.gerçekten 2 mükemmel insanla tanıştım.:asigim:

iyi ki geldin harmonim

Canım o senin güler yüzlülüğün,bende çok mutlu oldum sizle tanıştığıma.iki tane yüzü güzel gönlü güzel dostum var artık.Sizlerden o sıcaklığı o samimiyeti almasaydım bende kalakalırdım herhalde.bende senin bebişlerini çok merak ediyorum.inşallah onlarıda görücem.Bundan sonra ikiinizide bırakmam.Yabangülümün bebişi olsun onuda alıcaz inşallah aramıza kucağımıza.

Canım o senin güler yüzlülüğün,bende çok mutlu oldum sizle tanıştığıma.iki tane yüzü güzel gönlü güzel dostum var artık.Sizlerden o sıcaklığı o samimiyeti almasaydım bende kalakalırdım herhalde.bende senin bebişlerini çok merak ediyorum.inşallah onlarıda görücem.Bundan sonra ikiinizide bırakmam.Yabangülümün bebişi olsun onuda alıcaz inşallah aramıza kucağımıza.

işallah işallahhhhhhhh :Saruboceq:

gülümsün buluşmaya gelirken nasıl heyecanlıydım acaba nasıl insanlar gelecek diye
öyle samimi öyle içtendin ki inanılmaz rahatladım yabangülümü zaten tanıyordum bi samimiyetim vardı kardeşim diyordum ona
yüzden çok şaşırmadım gülüme
ablasının kuzusu o
ama sen samimiyetinle çok rahatlattın beni zaman su gibi geçti
tavşan kulak yapıp geliyomuşum her gün sanadelikafadulden:roflol::roflol::roflol:

gülümsün buluşmaya gelirken nasıl heyecanlıydım acaba nasıl insanlar gelecek diye
öyle samimi öyle içtendin ki inanılmaz rahatladım yabangülümü zaten tanıyordum bi samimiyetim vardı kardeşim diyordum ona
ablasının kuzusu o
tavşan kulak yapıp geliyomuşum her gün sanadelikafadulden:roflol::roflol::roflol:

her zaman beklerim sohbetinize doyum olmadı en rahatı harmoniydi.senin çocuklar benim eşim,yoksa 3-4 saatle olacak buluşma değildi:(

ablasının kuzusu o

ister tavşan kulak yap ister nanik yap gel.hepinize herzaman kapım açık gülüm.Elbette ortam sıcak olacak samimi olacağızki birbirimize kardeş dert ortağı olabilelim.Canımsınız.

her zaman beklerim sohbetinize doyum olmadı en rahatı harmoniydi.senin çocuklar benim eşim,yoksa 3-4 saatle olacak buluşma değildi:(

rahattım çünki sizde çok samimiydiniz.Bi kere tanıştık nasılsa arkası gelir inşallah. Arada dışarıda görüşürüz arada evde.

ister tavşan kulak yap ister nanik yap gel.hepinize herzaman kapım açık gülüm.Elbette ortam sıcak olacak samimi olacağızki birbirimize kardeş dert ortağı olabilelim.Canımsınız.

rahattım çünki sizde çok samimiydiniz.Bi kere tanıştık nasılsa arkası gelir inşallah. Arada dışarıda görüşürüz arada evde.

olumunekankayizsmile parkta filanda buluşalım ya bana yakın nede olsa siz biz parktayız diyin ben gelirim:)

rahat derken çocuklar yanındaydı eşinde beklemiyordu.benim eşim çarşıda beni bekliyordu,zeynebinde çocukları o yüzden dedim bi denembilmiyorumkismile

slm malatya sekerleriii benim eşim polisss tayinimiz çıktı bu ay sonunda orda oluruz galiba tasınıcaz nasıl malatya bide hengi semt emniyete yakın ve güzel temiz bide ev kiraları nasıl eşimin polis arkadasının evi varmış orda bize hemen lpojman cıkmaz o yüzden şimdilik dısarda otuırucaz galiba evi emniyete yakın sayılırmıs 4 katlı binaymış 3.katıymış güneş alıyomus dogalgazlıymış şuanda içinde assubay oturuyomus o 400 veriyomus amasen benim meslektasımsın bişiler yaparım demiş cok degilmi ben suanda mersindeyim evimd enize karsı ve 400 veriyom ne bilim valla napıcaz hayırlısı nereyse hakkımızda oraya oturalım diyom artık canlar....varı tavsiyesi olan??şimdiden çok tesekkürler cevabınız için....a.s.

Back