malatyada buluşuyor:)

buluşma hangi tariihte olsun?

• Ankete Katılan
    11
  • Anket Kapalı .

Günaydın canım inşallah ya bir gün kısmet olurda gelmek nasip olur oraya mutlaka çok değişmiştir yeğenim inönü üniversitesinde okudu oda çok beğenmiş döndü şimdi hepinizi merakla bekliyorum opuyorumnanaktan
malatyaya sevgiler opuyorumnanaktan :teytey:

ablam keşke şimdide olsaydın malatyada:gitme:malatya çok değişti bir gün yolun düşer işallah.opuyorumnanaktan

öğleden sonra olur buluşma zaten.dedim sana diyeceğimi bekliyorum bahane kabul etmemlmaz: opuyorumnanaktan yerimseniben

yaşasın,sonunda güzel Malatyamın kızlarıda buluşuyor.
Malatya'da 6 yıl kaldım.çok güzel yıllarım geçti.havasını suyunu en önemlisi insanını çok seviyorum.hadi kızlar güzel bir buluşma olsun..
merakla Fotoğraflarınızı bekliyorum..opuyorumnanaktan

evet buluşuyoruz nasipse.güzel bir buluşma olur ekleriz resimleri işallah.

gerçekten aranızda olmayı ben de çok isterdim ama görev nedeniyle il dışındayım. okullar kapanınca ve sorumluluk sınavları tamamlanınca ancak gelicem güzel memleketime.

kızlar son tarıh ve yer 23 mayıs lalezarmı sımdı banada haber verın arada gırıyorum nete

güsel malatyanın güsel hatunları hadi bkalım resimlerinizi sabırsızlıkla bekliyoruzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

saolun arkadaşlar geliriz diyen arkadaşlar yine gelmedi.madem gelmeyeceksiniz neden oylama yaptınız biz ona göre düzenliyoruz buluşmayı.k.kda birsürü buluşma oldu ama bizimkisi gibi hiç olmadı.böyle olacağını bilseydik 30 mayıs yapardık hiç değilse esmerimde bizimle olurdu kusura bakmasın erkene alarak hata etmişiz.ama buluşma kötümü oldu hayır süpper oldu harmoni,zeynep215 ve ben çok güzel zaman geçirdik.ikisidenide tanıdığım için çok memnunum ikiside mükemmel insanlar.onlara çok teşekür ediyorum geliriz dedi ve geldiler.

Yabangülüme katılıyorum gelmeyecektiniz madem keşke 30 mayıs yapsaydıkta esmerimde bize katılsaydı.Biz güzel bi gün geçirdik.Ortamda güzeldi.Yabangülümüde zeynep215 de tanıdığıma çok mutlu oldum.iki tane dünya tatlısı dostum oldu.Biz bununlada kalmayıp evlerimizdede görüşmeye devam edicez inşallah.İkiside çok mükemmel insanlar.

olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

:gitme::kedi:arkadaslar kendı acımdan ınanın herseyımı gelmek üzerine hazırladım gelmeyıde cok ıstedım ama yatak döşek tabırı caızse salya sümük grıp oldum geberıyordum ınanın ama hep aklım sızdeydııı...

hatta atesımde yükseldı bır ara esım gıdıpte ınsanlara bulastırma dedı yemın ederım aklım hep sizdeydı..
...oylama yapanlardan bırıde bendım özür dılerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…