- 20 Mart 2008
- 141.539
- 213.024
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi yabangulumZ
-
benim için farketmez gülüm tarih o yüzden oylamadım
bi sorun çıkmadığı taktirde ve öğleden sonra olursa inşallah büyük ihtimalle gelicem
ank06 ablam Malatya o tarihden beri çok değişti
bir de şimdi görmenizi isterdim
eski Malatya'dan eser bulamayacaksınız inanılmaz güzelleşti
önceden de güzel di lakin
şimdi daha bi gelişip daha da bi kalkındı
en kısa zaman da bekleriz ablamopuyorumnanaktan
Buluşma var sizleride sonunda görceğiz ahhhh evlenip gitmiştim bende malatyaya 4 sene kaldım orada hala hatırlarım çok güzel günlerim geçti orada kernek parkı inönü çarşısı kanal boyu ...
Hepinizin anneler gününü kutluyorum hanımlar a.s.
benim için farketmez gülüm tarih o yüzden oylamadım
bi sorun çıkmadığı taktirde ve öğleden sonra olursa inşallah büyük ihtimalle gelicem
ank06 ablam Malatya o tarihden beri çok değişti
bir de şimdi görmenizi isterdim
eski Malatya'dan eser bulamayacaksınız inanılmaz güzelleşti
önceden de güzel di lakin
şimdi daha bi gelişip daha da bi kalkındı
en kısa zaman da bekleriz ablamopuyorumnanaktan
yaşasın,sonunda güzel Malatyamın kızlarıda buluşuyor.
Malatya'da 6 yıl kaldım.çok güzel yıllarım geçti.havasını suyunu en önemlisi insanını çok seviyorum.hadi kızlar güzel bir buluşma olsun..
merakla Fotoğraflarınızı bekliyorum..opuyorumnanaktan
kızlar son tarıh ve yer 23 mayıs lalezarmı sımdı banada haber verın arada gırıyorum nete
evet canım kesin.ben olmazsa c.tesi arar rezarvasyon yaptırırım.kadınlar kulübü diye masa ayırtırırım gelen sorar.
saolun arkadaşlar geliriz diyen arkadaşlar yine gelmedi.madem gelmeyeceksiniz neden oylama yaptınız biz ona göre düzenliyoruz buluşmayı.k.kda birsürü buluşma oldu ama bizimkisi gibi hiç olmadı.böyle olacağını bilseydik 30 mayıs yapardık hiç değilse esmerimde bizimle olurdu kusura bakmasın erkene alarak hata etmişiz.ama buluşma kötümü oldu hayır süpper oldu harmoni,zeynep215 ve ben çok güzel zaman geçirdik.ikisidenide tanıdığım için çok memnunum ikiside mükemmel insanlar.onlara çok teşekür ediyorum geliriz dedi ve geldiler.
Yabangülüme katılıyorum gelmeyecektiniz madem keşke 30 mayıs yapsaydıkta esmerimde bize katılsaydı.Biz güzel bi gün geçirdik.Ortamda güzeldi.Yabangülümüde zeynep215 de tanıdığıma çok mutlu oldum.iki tane dünya tatlısı dostum oldu.Biz bununlada kalmayıp evlerimizdede görüşmeye devam edicez inşallah.İkiside çok mükemmel insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?