malatyada buluşuyor:)

buluşma hangi tariihte olsun?

• Ankete Katılan
    11
  • Anket Kapalı .

yabangulumZ

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
9.722
23
683
41
Malatya
malatyada buluşmaya karar verdi.ama tarih konusunda karasız kaldık o yüzden buluşmaya gelecek arkadaşlardan anketi oylamalarını rica ediyorum.lütfen bu sene güzel bir buluşma olsun.:Saruboceq:

bende kullandım canlarım son tarıhı bana mutlaka bıldırın tabı yerınıde arada gııyorum nete ozelden ulasın bana sevgıler kızlar

hafta sonu nete girmeyipte yarın kullanan arkadaşlarımızda olabilir.Ama yabangülünün dediği gibi 23 mayıs gibi görünüyor.Gelemeyen arkadaşlar tabikide bizi üzecek ama çoğunluğun kararı önemli.30 mayısta işi olup gelemeceklerde var çünki.

Tşk.ederiz canım.Bende gidince senin gibi anacağım bugünleri desene.Ama ne şanslıyızki Malatyaya gelmişiz.

Tşk.ederiz canım.Bende gidince senin gibi anacağım bugünleri desene.Ama ne şanslıyızki Malatyaya gelmişiz.

İlk defa gittiğimde zorlanırım diye düşünmüştüm işimden ayrılmıştım yeni bir çevre aileden uzak ama dönüşte ağlayarak aayrılmıştım çok değişmiştir kesin 91 senesinde ayrıldım oradan

benim için farketmez gülüm tarih o yüzden oylamadım
bi sorun çıkmadığı taktirde ve öğleden sonra olursa inşallah büyük ihtimalle gelicem
ank06 ablam Malatya o tarihden beri çok değişti
bir de şimdi görmenizi isterdim
eski Malatya'dan eser bulamayacaksınız inanılmaz güzelleşti
önceden de güzel di lakin
şimdi daha bi gelişip daha da bi kalkındı
en kısa zaman da bekleriz ablamopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…