Malatya///44

iyiyiz canım sen nasılsın?daha erken 36.haftadan sonra gelsin paşamızbiz hep 36dan önce doğacak diye korkuyorduk 40 ta sezeryanla doğdu:)sağlıkla gelsin işallah oğluşun.doğum şekline karar verdinmi?

cnm her ne kadar birazcık korksamda normal doğum istiyorum. o duyguyu gerçekten yaşamak hemde doğum sonrası kendime daha kolay gelebilmek için. inşallah bi aksilik olmazsa yani. artık bi an önce zamanı gelsinde doğsun. artık çok sabirsızlanıyoruz. :)

Selam kızlar nasılsınız
Noa doğuma az kalmış Allah yardımcın olsun
Niye kimse artık uğramıyor topiğe

selam kızlar herkes niye ısısız demiş ama kimse artık eskisi gibi uğramıyor buraya eski sohbetleri özledim ben

canlarım nasılsınız ne var ne yok.Ya evet ben eskisi kadar bakamıyorum buraya.Çocuklar okul gelen giden derken eskisi kadar zamanım olmuyor.Ufaklıkta büyüdükçe daha çok sıkılıyor.Ama aradada olsa bakmaya çalışıyorum.Hepinizi çok öptüm.Ayarlayında buluşalım bahar geldi artık...

canım özledim valla seni.telf..nosunuda yollamadın özeldenbuluşmaya bende gelirim olursa.

kızlarrr napionuzzz bakemmm :))) herkes nasıll??kimse gelmemiş bu ne??? kızlar gün sayıyorum artık. son 32 gün.iice stres sardı. buluşma işini önümüzdeki haftadan sonra yapalım.ben izne ayrılıorum. rahat rahat gelirim artık.

hoşgeldin canım asıl haberler sendenasıl gidiyor bitirdin maşallah gününü.rabbim kolaylık versin işallah.

ohhh ne güzel buluşuyorsunuz..Malatyayı çok özledimmmmmm ablamları da çok özledimmmmm en son geçen sene nisan ayında gitmiştim..BUnda sonra biraz zor tabi oğluşum küçümen

selam arkadaşlar diyecem kimseler girmemiş ama, biri cevap verir bana sanırım

Son düzenleme:
selam arkadaşlar diyecem kimseler girmemiş ama, biri cevap verir bana sanırım

selamını ben alayım cnm :)) kimse gelmio valla bu neee? suder yurtdışındayken daha çok bakıodu valla.memlekete geldi bizi unuttu.bu arada işyerinde son 5 günüm.izne ayrılıyorum sonundaa :)) rahat rahat buluşabiliriz artıkkk :))

evet galiba facede takılıyor herkes.demek artık evde oğluşunu bekleyeceksin,stres,heyecan hepsi vardır şimdi.allahım bir avazda kurtarsın işallah canım

uzun bir aradan sonra şöyle bir bakınayım dedim. iyikide bakmışım. müjdeyi duydum. en çok bu habere sevindim. zekom hayırlı olsun canım.
aslında kk ya girip bir bakınıp çıkıyorum. genelde facedeyim. şu sıra orayada pek zaman ayıramıyorum. badana temizliğindeyim. yavaş yapmak zorundayım. zira ayağımı burkmuşum. badanam bittide kapıların boyanması kaldı. havalar biraz ısınsın diye bekliyoruz.
bu arada oğluşumu asker ettim. kısa dönem yapacak. fakat yeri iyi değil. sağ sağlim gelsin diye dua ediyorum sadece.
bir ara eşim malatyadaydı. babası ağırlaşmıştı. ben oğluşun hazırlıkları yüzünden gelemedim. neyse şimdi babası iyi şükür. oğluşum askerliği bitince malatyaya uğrayacak. o oraya vardığında bende belki gelebilirim. oradaki arkadaşlarım gel deyip duruyorlar. herşey kısmetle oluyor.
hepinizi öpüyorum.

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr napiyosunuzzzz? ben oyle mesgulumki haftanin 2 gunu evde 5 gunu merkezdeyim kizimi 2 gun ana sinifina 2 gun kil ve resim kursuna goturuyorum.ben memleketimi bosa sevmiyorum:))))) bu arada 12 sine esim geliyo o gelmeden bulusalim derseniz uygun olursam tabiki gelirim bu arada yaza ingiltereye gitmeyi dusunuyorum 1 ayligina tabi ucuz bilet bulabilirsem malum yaz donemi biletler ucmus durumdaaa hepinizi opuyorummm

Son düzenleme:
Bende malatyalıyım.eşimin görevi nedeniyle kocaelindeyim.bir seneden fazla oldu malatyaya gidemedim .çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook özledim.malatyalı olup kocaelinde oturan varmı aranızda.memleket kokusu aldım sanki burası iyi oldu.bebeklerden fırsat buldukça giricem

merhaba hemşerilerim iyi temennileriniz için hepiniz sağolun...taze annede,tecrübeli annelerde yorum yapmış ne güzel...valla öyle yoğun duygular yaşıyorumki kucağıma aldığımda ne halt edicem bilemiyorum...artık balık burcu olduğumdan mı hamile olduğumdan mı bilemiyorum bi tuhaf etraflarda dolanıyorum.geçen yiğenimin 23 nisan törenine gittim öyle güzel hazırlanmışlarki kendimi tutamayıp ağladım.baktım yanımda tanımadığım biri tuhaf bakıyo çocuklara dayanamıyorum dedim.hiçbirini tanıyodum o birinci sınıf çocuklarının ama öyle güzel kafkas oynadılarki ben gururlandım aileleri kimbilir ne haldedir.bu ay sonu dr gidim diyorum düzenli bi dr...aranızda zeytinburnunda oturan var mı Semiha Şakir Doğum Evine gitmeyi üşünüyorumda nasıl gidebilirim acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…