- 26 Mayıs 2008
- 9.722
- 23
- 41
iyiyiz canım sen nasılsın?daha erken 36.haftadan sonra gelsin paşamızbiz hep 36dan önce doğacak diye korkuyorduk 40 ta sezeryanla doğdu:)sağlıkla gelsin işallah oğluşun.doğum şekline karar verdinmi?
selam kızlar herkes niye ısısız demiş ama kimse artık eskisi gibi uğramıyor buraya eski sohbetleri özledim ben
canlarım nasılsınız ne var ne yok.Ya evet ben eskisi kadar bakamıyorum buraya.Çocuklar okul gelen giden derken eskisi kadar zamanım olmuyor.Ufaklıkta büyüdükçe daha çok sıkılıyor.Ama aradada olsa bakmaya çalışıyorum.Hepinizi çok öptüm.Ayarlayında buluşalım bahar geldi artık...
kızlarrr napionuzzz bakemmm :))) herkes nasıll??kimse gelmemiş bu ne??? kızlar gün sayıyorum artık. son 32 gün.iice stres sardı. buluşma işini önümüzdeki haftadan sonra yapalım.ben izne ayrılıorum. rahat rahat gelirim artık.
selam arkadaşlar diyecem kimseler girmemiş ama, biri cevap verir bana sanırım
selamını ben alayım cnm :)) kimse gelmio valla bu neee? suder yurtdışındayken daha çok bakıodu valla.memlekete geldi bizi unuttu.bu arada işyerinde son 5 günüm.izne ayrılıyorum sonundaa :)) rahat rahat buluşabiliriz artıkkk :))
sağolasın yabangülüm valla ne diyeyimki...şubatta dr.gitmeye başladım hasekiye başlıcam bi yerden artık dedim.film falan dediler 3.gün gel dediler işte.artık başladım ya olur yada ne sorunum varsa öğrenirim dedim.mart ayın olmadım işte dünde kimseye söylemeden test yaptım...kimseyide kendimide kasmıyayım diye bi baktım pozitif...ablamı çağırdım ama sesim titriyo hamileyim dedim. bak abla doğru görüyom dimi çift çizgi diyorum sevinçten oda bende ağladık.gerçekten stres çok büyük etkenmiş.benim doğduğum ayda hamile kaldım eşimin doğduğu aydada inş. kucağıma alırım.çok heyecanlıyım ya nolur dua edin.bide canım bişey yemek istemiyo,bari yediğim şeyler faydalı olsun ne yemeliyim.