- 26 Mayıs 2008
- 9.722
- 23
- 41
Selam kızlar
Ben geldim
Topik epey boş kalmış
Yabangülüm çağırdın geldim hemen nasılsın kızın nasıl
Kristaltane canım Allah kabul etsin
Nao, harmoni, suder, ecem sizler nasılsınız
Ben iyiyim her zaman ki gibi işlerle uğraşıyorum
Selam kızlar
Ben geldim
Topik epey boş kalmış
Yabangülüm çağırdın geldim hemen nasılsın kızın nasıl
Kristaltane canım Allah kabul etsin
Nao, harmoni, suder, ecem sizler nasılsınız
Ben iyiyim her zaman ki gibi işlerle uğraşıyorum
selam hemşerilerim biliyorum bana kızgınsınız işler öyle yoğunki bide üstüne eşim rahatsızdı,kayınpederim geldi derken karıştı herşey...ama size öyle müthiş bi haber vericemki hemen unuvericeksiniz kızgınlıklarınızı...beni tanıyanlar bilir en çokta yabangülüm...dualarım kabul oldu teyze oluyosunuz...
selam hemşerilerim biliyorum bana kızgınsınız işler öyle yoğunki bide üstüne eşim rahatsızdı,kayınpederim geldi derken karıştı herşey...ama size öyle müthiş bi haber vericemki hemen unuvericeksiniz kızgınlıklarınızı...beni tanıyanlar bilir en çokta yabangülüm...dualarım kabul oldu teyze oluyosunuz...
sağolasın yabangülüm valla ne diyeyimki...şubatta dr.gitmeye başladım hasekiye başlıcam bi yerden artık dedim.film falan dediler 3.gün gel dediler işte.artık başladım ya olur yada ne sorunum varsa öğrenirim dedim.mart ayın olmadım işte dünde kimseye söylemeden test yaptım...kimseyide kendimide kasmıyayım diye bi baktım pozitif...ablamı çağırdım ama sesim titriyo hamileyim dedim. bak abla doğru görüyom dimi çift çizgi diyorum sevinçten oda bende ağladık.gerçekten stres çok büyük etkenmiş.benim doğduğum ayda hamile kaldım eşimin doğduğu aydada inş. kucağıma alırım.çok heyecanlıyım ya nolur dua edin.bide canım bişey yemek istemiyo,bari yediğim şeyler faydalı olsun ne yemeliyim.
sağolasın yabangülüm valla ne diyeyimki...şubatta dr.gitmeye başladım hasekiye başlıcam bi yerden artık dedim.film falan dediler 3.gün gel dediler işte.artık başladım ya olur yada ne sorunum varsa öğrenirim dedim.mart ayın olmadım işte dünde kimseye söylemeden test yaptım...kimseyide kendimide kasmıyayım diye bi baktım pozitif...ablamı çağırdım ama sesim titriyo hamileyim dedim. bak abla doğru görüyom dimi çift çizgi diyorum sevinçten oda bende ağladık.gerçekten stres çok büyük etkenmiş.benim doğduğum ayda hamile kaldım eşimin doğduğu aydada inş. kucağıma alırım.çok heyecanlıyım ya nolur dua edin.bide canım bişey yemek istemiyo,bari yediğim şeyler faydalı olsun ne yemeliyim.
Selammm..Bende Malatyalıyım =)))
hoşgeldin canım aramıza.
zekocum cok sevindim Allah tamamina erdirsin canim hayirla kucagina al insallahhhhhhh:)))))))))))
zeko çok sevindim.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Ne güzel artık gün sayacaksın.Tebrik ederim canım.
selammm kızlarrr!!! nasılsınız ne var ne yokk? valla ben gün sayıyorum artık. iice stres bastı zaten. 35. haftaya girdik. oğlum her an gelebilir. zekocummm çokkk sevindim cnmm. inşallah hayırlı bir şekilde kucağına alırsın. yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiler :)