Malatya///44

Selam kızlar
Ben geldim
Topik epey boş kalmış
Yabangülüm çağırdın geldim hemen nasılsın kızın nasıl
Kristaltane canım Allah kabul etsin
Nao, harmoni, suder, ecem sizler nasılsınız
Ben iyiyim her zaman ki gibi işlerle uğraşıyorum

kulağınmı çınladı yoksam:)evet ya kimseler girmiyor artık

sağol canım ALLAH razı olsun.sen ne yapıyorsun nasılsın

selam hemşerilerim biliyorum bana kızgınsınız işler öyle yoğunki bide üstüne eşim rahatsızdı,kayınpederim geldi derken karıştı herşey...ama size öyle müthiş bi haber vericemki hemen unuvericeksiniz kızgınlıklarınızı...beni tanıyanlar bilir en çokta yabangülüm...dualarım kabul oldu teyze oluyosunuz...

Selam kızlar nasılsınız
Zeko canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inan çok sevindim

sağol sinemcim...inan hala inanamıyorum...hem eşim hem ben şoktayız.o kadar çok tel. konuştukki tek söylediğimiz ise napıyon...

ay ne çok sevindim yaaaaaa allahım tamamına erdirsin.anlat nasıl oldu kısssssss

sağolasın yabangülüm valla ne diyeyimki...şubatta dr.gitmeye başladım hasekiye başlıcam bi yerden artık dedim.film falan dediler 3.gün gel dediler işte.artık başladım ya olur yada ne sorunum varsa öğrenirim dedim.mart ayın olmadım işte dünde kimseye söylemeden test yaptım...kimseyide kendimide kasmıyayım diye bi baktım pozitif...ablamı çağırdım ama sesim titriyo hamileyim dedim. bak abla doğru görüyom dimi çift çizgi diyorum sevinçten oda bende ağladık.gerçekten stres çok büyük etkenmiş.benim doğduğum ayda hamile kaldım eşimin doğduğu aydada inş. kucağıma alırım.çok heyecanlıyım ya nolur dua edin.bide canım bişey yemek istemiyo,bari yediğim şeyler faydalı olsun ne yemeliyim.

canım ya işallah sağlıkla alırsın kucağına.herşeyden ye ama hormonlulardan uzak dur özellikle domates,biber,salatalık mevsimi değil şimdi.ben bile yemiyorum,hamileyken herşeyi yedim ben hiç kısıtlama yapmadım kendime.

zekocum cok sevindim Allah tamamina erdirsin canim hayirla kucagina al insallahhhhhhh:)))))))))))

zeko çok sevindim.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Ne güzel artık gün sayacaksın.Tebrik ederim canım.

Tebrik ederimmm hayırlı olsun inş. Rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin inş.
Tazecik anne olarak söyleyebilirim ki mükemmel bir duygu:119::119::119::119::119::119:..Anlatılması gerçekten güç ama mükkemmel..Bende 12 Martta doğum yaptım çok tatlı ve haylaz bir oğlum var

zekocum cok sevindim Allah tamamina erdirsin canim hayirla kucagina al insallahhhhhhh:)))))))))))

zeko çok sevindim.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Ne güzel artık gün sayacaksın.Tebrik ederim canım.

ooo kaçaklar görünmüş nerdesiniz ya?hormoni seni aradım telf.ulaşılmıyordu merak ettim.

selammm kızlarrr!!! nasılsınız ne var ne yokk? valla ben gün sayıyorum artık. iice stres bastı zaten. 35. haftaya girdik. oğlum her an gelebilir. zekocummm çokkk sevindim cnmm. inşallah hayırlı bir şekilde kucağına alırsın. yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiler :)

iyiyiz canım sen nasılsın?daha erken 36.haftadan sonra gelsin paşamızbiz hep 36dan önce doğacak diye korkuyorduk 40 ta sezeryanla doğdu:)sağlıkla gelsin işallah oğluşun.doğum şekline karar verdinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…