Malatya///44

kızlar selam. buluşma resimlerine bir baktım ki o ne, bizim hanımlar buluşmuş. ne çok şey kaçırmışım meğer. eh artık bundan sonra sık sık görüşürsünüz. hatta adanalılar gibi ev toplantılarıda yaparsınız sanırım. bende yakında yine izmir buluşmalarında boy gösteririm inşallah. buna ihtiyacım var zira.
yabangülü doğum mu yaptı yoksa. hadi hayırlısı.

selam ben geldim
sağol harmoni ablacım sen nasılsın
FirstLady abla evet buluştuk çok hoş geçti

Son düzenleme:
kizlarrr napiyosunuz yabangulumu merak ettim ne oldu yaaa haber alan yokmu.sorma ablacim boyle beni catlattilar iste sanki sehrin anahtarini istedik uyuz ettiler iyce aman alsin vizelerini baslarina calsinlar diycemde gelmezse esim cok uzulur isler uzarrrrrr offffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff bosverin beni sizler napiyosunuz canlar ben yine uyandim karanlik hava icim karardi yine yosun tuttuk yagmurdan.unuttum bu arada noacigimla konustuk bi sorun daha yasamis bu hafta doktor yine istirahat demis calismiyo mus simdi daha iyiymis haberiniz olsun kizlarrr

Son düzenleme:
Kızlar gözümüz aydın teyze olduukkk.Yabangülüm doğum yapmış.Sezeryanla almışlar dün bebişi.Şimdi eve gelmişler.İkiside çok iyiler.

Herkese günaydın ,
yabangülüm hayırlı olsun Allahım bol bol sağlık versin bebişine :98: darısı da benim başıma inşallah, :97: Sizlere bişey sormak istiyorum henüz çok erken ama kafamda netleştirmek istiyorum doğumumuepidural anesteziyle yapmak istiyorum ama Malatya'da nerde yapabilirim bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim, bir arkadaşım İ.Ü tıp fakültesi hastanesinde epidural doğum yaptı ama orası bana çok uzak geliyor yani daha merkezde özel hastanede olabilir bu doğumu yapan merkez var mı?
Bu arada herkesin bayramı mübarek olsun şimdiden kutlayayım

yasasinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn teyze oldukkkkkk geldi birinci bebek yabangulum Allah hayirli ugurlu etsin gozun aydin Rabbim saglikli uzun omurler versin bebisine insallah gelince gorurum fistigi.sira noada 2. yegenimizde geliyo insallahhhhh.isteyen herkese Allah versin insallahhh

Şimdi o hem bebekle hemde kandisiyle ilgilenmekten giremez nete.Sezeryan olduğu için ağrılarıda vardır ki var.Ay canım nasıl güzel kokar cennet kokulum şimdi.Rabbim sağlık sıhhat versin ikisinede.Allahım isteyen herkese nasip etsin kimseyi evlatsız bırakmasın.

Darısı senin başına inşallah empatikcim.Kaç ay kaldı doğuma?Ben hastanelerin yabancısıyım ama belki ecem yardımcı olabilir sana.Özel hastanelerde yapılıyor diye duydum bende ama hangileri olduğunu bilmiyorum.Arkadaşlarımada sorarım.Sana tavsiyem gözde hastanesiyle mavi nokta ve diğer büyük hastaneleri telle arayıp bi sorman.

yabangülüm hayırlı olsun cnm benimm.Çok şükür kurtuldun.darısı benim başıma artık.empati bu arada benim gittiğim doktor yapıyor epidural.özel malatya hastanesinde seyit ali bey.çokk memnunum.gerçekten çok ilgili.benim hamileliğim biraz problemli geçiyor.ne zaman arasam yardımcı.hafta sonuda olsa çıkıp geliyor.tavsiye ederim yani.kızlar sizler nasılsınınız?bugün ikili testimin sonucunu aldım.tertemiz çok şükür.kanamamda durdu.inşallah bi dahada olmazzz :)))

Teşekkür ederim harmonicim alttaki mesajları görünce kimse msjımla ilgilenmemiş diye düşündüm ve üzüldüm malum hormonların da etkisiyle bu aralar pek bi hassasım ya küsüyorum ya ağlıyorum yada kızıyorum, ben gözde hastanesine gidiyorum Selma orkan var gerçekten çok ilgili ve onun yanında kendimi çok güçlü hissediyorum motive ediyo beni, ama sormadım epidural yapılıyor mu diye ama orda da varsa çok iyi olur park hospitalda da epidural yapılıyormuş ama doktorun nasıl olduğunu bilmiyorum teşekkür ederim çok sağol bu arada 4 ay bitti sanırım nisan sonlarına doğum olacak Allah nasip ederse

Noacım öncelikle bebişin hayırlı olsun evinize mutluluk getirir inşallah olmazsa malatya hastanesiyle de görüşeyim sen memnunsan, doktor çok önemli çünkü, hamileliğinin problemli geçmesine çok üzüldüm inşallah zamanla azalır sıkıntılar ikili testin sonucunu aldığına göre bebiş 14-15 haftalık falan olmalı benimkide 17 haftalık artık hissediyorum hareketlerini teşekkür ederim verdiğin bilgiler için

slm herkese...
ay teyze olmusuz ne güzel....ben hastanedeydım persembe günü eger bızım orda olmussa keske haber verseydınız..yerım yurdumda belllı bı haber ucursaydınız yanınında olurdum ya neyse bakalımm..

kızlar bayram dolayısıyla mısafırlerım geldı gıremıyorum hıc nete..empatık özelden yaz sorunu tam anlamadım yardımcı olurum canım..

dıger kızların hepsıne sımdıden BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN...

selam kızlar hiç ummadığım yerden telefon geldi ve bayramın son günü işe başlıyorum inşALLAH hakkımda hayırlı olur
herkesin bayramı mübarek olsun
yabangülüm,
harmoni ablacım,
sinemcim,
ecem ablacım,
noa arkadaşım,
anka abla,
empatik ablam,
FirstLady,
suder ablacım,
zeko ablam,
unuttuğum varsa kusura bakmayın kızlar

Son düzenleme:
canim hadi hayirli olsun cok sevindim seninde bayramin mubarek olsun

Son düzenleme:
benim icin tuhaf bi bayram arefesi kizlar hic alistigim gibi degil ustelik kizmdan dolayi canimda sikkin biraz yinede herkese hayirli bayramlar hepinizi opuyorum /B]

kristaltanecim hayırlı olsun canım. allah bulamayanlarada nasip etsin.
bu arada hepinizin kurban bayramını kutlarım. huzurlu, mutlu bir bayram tadı dilerim.

Kristaltane hayırlı olsun işin canım.Nasıl sevindim anlatamam.Nerde başlıyosun işe özelden atsana bana merak ettim.
Kızlar hepinizin bayramı kutlu olsun.Sizi çokk öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…