Kızlar gözümüz aydın teyze olduukkk.Yabangülüm doğum yapmış.Sezeryanla almışlar dün bebişi.Şimdi eve gelmişler.İkiside çok iyiler.
Herkese günaydın ,
yabangülüm hayırlı olsun Allahım bol bol sağlık versin bebişine :98: darısı da benim başıma inşallah, :97: Sizlere bişey sormak istiyorum henüz çok erken ama kafamda netleştirmek istiyorum doğumumuepidural anesteziyle yapmak istiyorum ama Malatya'da nerde yapabilirim bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim, bir arkadaşım İ.Ü tıp fakültesi hastanesinde epidural doğum yaptı ama orası bana çok uzak geliyor yani daha merkezde özel hastanede olabilir bu doğumu yapan merkez var mı?
Bu arada herkesin bayramı mübarek olsun şimdiden kutlayayım
Teşekkür ederim harmonicim alttaki mesajları görünce kimse msjımla ilgilenmemiş diye düşündüm ve üzüldüm malum hormonların da etkisiyle bu aralar pek bi hassasım ya küsüyorum ya ağlıyorum yada kızıyorum, ben gözde hastanesine gidiyorum Selma orkan var gerçekten çok ilgili ve onun yanında kendimi çok güçlü hissediyorum motive ediyo beni, ama sormadım epidural yapılıyor mu diye ama orda da varsa çok iyi olur park hospitalda da epidural yapılıyormuş ama doktorun nasıl olduğunu bilmiyorum teşekkür ederim çok sağol bu arada 4 ay bitti sanırım nisan sonlarına doğum olacak Allah nasip ederseDarısı senin başına inşallah empatikcim.Kaç ay kaldı doğuma?Ben hastanelerin yabancısıyım ama belki ecem yardımcı olabilir sana.Özel hastanelerde yapılıyor diye duydum bende ama hangileri olduğunu bilmiyorum.Arkadaşlarımada sorarım.Sana tavsiyem gözde hastanesiyle mavi nokta ve diğer büyük hastaneleri telle arayıp bi sorman.
yabangülüm hayırlı olsun cnm benimm.Çok şükür kurtuldun.darısı benim başıma artık.empati bu arada benim gittiğim doktor yapıyor epidural.özel malatya hastanesinde seyit ali bey.çokk memnunum.gerçekten çok ilgili.benim hamileliğim biraz problemli geçiyor.ne zaman arasam yardımcı.hafta sonuda olsa çıkıp geliyor.tavsiye ederim yani.kızlar sizler nasılsınınız?bugün ikili testimin sonucunu aldım.tertemiz çok şükür.kanamamda durdu.inşallah bi dahada olmazzz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?