Malatya///44

ecem'e sorduğum şeye gülüyorum.Aklıma geldikçe gülüyorum yaa...Kart arabanın kapısına girdi camdan.

:)))
canım yok hala kart cok saglam hic kaybolmayacak yerde duruyo..

esım persembe götürebılır ancak servise..

inş ablacım saati uyarsa

Son düzenleme:
canlarım nasılsınız,benim içim buruk annemler yarın hacca gidiyorlar.senağlamadoğumda annem yok burada bu gün aradı ağladı telf.bende bu taraftasenağlama allahım sağlıkla gidip gelmeyi nasip etsin başka bişey istemiyorum.

canım üzme kendini.ne güzel bak hacca gidiyorlar.Allah herkese nasip etsin inşallah.Biliyorum doğumda annen yanında olsun istiyosun ama sonucta güzel bişey için ayrı kalacaksınız.Onun ordan duası sana yardımcı olacak merak etme :)))

Ay canım benim sakın üzme kendini.Çok zor aslında ama hacı olacaklar farzlarını yerine getirecekler ne mutlu onlara.Onlar yoksa ben varım biz varız fıstığım.Hastaneye yattığında tel.etmezsen çok kızarım.Çok öptüm seni.

selam canım malatyam ve malatyamın güzel insanları hemşerilerim benim nasılsınız...

kızmayın bana noluuuuur beni özlediniz mi siz ondan haber verin....unuttunuz mu kızlar yoksam...

nerdeyse 3 ay olcakmış ben haketmişim gerçi ama siz bana kıyamazsınız dimi

seni çok ii anlıyorum benimde annemler umreye gitmişti ayrılmak çok zor gelmişti
ama onlar adına mutlu olmak lazım

hoşgeldin canım nerelerdesina.s.
valla koşturuyoruz bildiğin iş güç...biliyorum bahane değil ama....aynı yani değişiklik yok aynı çalışan koşturan kocasıylan ve tayfalarıyla uğraşan zeko işte...özledim valla sizi...

Selam kızlar nasılsınız
Yabangülüm lütfen üzülme bak biz burdayız bana da haber verirseniz gelirim hastaneye seni yalnız bırakmayız canım olumunekankayizsmile
Zekoooooommmmm canım nerelerdesin kaçak CADIARZU

oyyy canım benim gülüm yaban gülüm benim...annemler hacca gittiklerinde bende sözlüydüm çok ağlamıştım...bütün evin yükü bende bide üstüne yaşanılan binlerce olay...ay hatırlamak bile deli ediyor beni sen Allahtan evlisinde tepene dikilen yok...aslında ne kadar güzel keşke bizede nasip olsa... ailene kısmet olmuş ya sevinmelisin herkese kısmet olmaz...neyse daha teyze olmadan yetişmişim...yiğenim nasıl vefasız teyzesi soruyor....

doğru bu sefer arayı fazla uzatmışım...dediğin gibi kaçaklıkta sınır tanımıyorum dimi...sen nasılsın neler yapıyorsun bakalım...

hadi yav canlanın millet nerde...beni o zamanda hep yalnız bıraktınız bıraktınız terkettim formu bak yine giderim hııı....bana bak hele hem suçlu hem güçlü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…