:roflol::roflol::roflol:
inş ablacım saati uyarsaEvet msn den direk alabilirsin canım resimleri.Bende çok üzüldüm inan bana.Bi dahaki sefere telefon etmeyi unutma canım benim.En kısa sürede yeniden buluşucaz.
Canımın içi sen ve bebişin iyi olunda biz yine buluşuruz.
Sağol bitanem mutlaka gelirim.
Kristaltane bidahaki sefere sende biraz daha oturabilirsin umarım.Saati ayarlayabilirsek az daha öne almaya çalışırız.
Yabangülüm nerelerdesin kuzum.Son günlerine yaklaştın telefon etmeeyi unutma bitanem olurmu?
:)))
canım yok hala kart cok saglam hic kaybolmayacak yerde duruyo..
esım persembe götürebılır ancak servise..
inş ablacım saati uyarsa
canlarım nasılsınız,benim içim buruk annemler yarın hacca gidiyorlar.senağlamadoğumda annem yok burada bu gün aradı ağladı telf.bende bu taraftasenağlama allahım sağlıkla gidip gelmeyi nasip etsin başka bişey istemiyorum.
canlarım nasılsınız,benim içim buruk annemler yarın hacca gidiyorlar.senağlamadoğumda annem yok burada bu gün aradı ağladı telf.bende bu taraftasenağlama allahım sağlıkla gidip gelmeyi nasip etsin başka bişey istemiyorum.
nerdeyse 3 ay olcakmış ben haketmişim gerçi ama siz bana kıyamazsınız dimi
valla koşturuyoruz bildiğin iş güç...biliyorum bahane değil ama....aynı yani değişiklik yok aynı çalışan koşturan kocasıylan ve tayfalarıyla uğraşan zeko işte...özledim valla sizi...hoşgeldin canım nerelerdesina.s.
doğru bu sefer arayı fazla uzatmışım...dediğin gibi kaçaklıkta sınır tanımıyorum dimi...sen nasılsın neler yapıyorsun bakalım...Selam kızlar nasılsınız
Yabangülüm lütfen üzülme bak biz burdayız bana da haber verirseniz gelirim hastaneye seni yalnız bırakmayız canım olumunekankayizsmile
Zekoooooommmmm canım nerelerdesin kaçak CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?