kızlarrr bugün kesemi gördüm çok şükür...doktor biraz dikkat etmemi onun dışında herşeyin ii olduğunu söyledii.Rabbim bundan sonrasınıda kolaylıkla getirsin inşallahhh :)))
selam ben geldim
kızlarrr bugün kesemi gördüm çok şükür...doktor biraz dikkat etmemi onun dışında herşeyin ii olduğunu söyledii.Rabbim bundan sonrasınıda kolaylıkla getirsin inşallahhh :)))
hoşbulduk canım pc bozulmuştu ondan giremedimhoşgeldin canım nerelerdesin bayadır uğramadın?
kristaltane hoşgeldin,nerelerdesin?
hoşgeldin canım nerelerdesin bayadır uğramadın?
Ay canım benim çok sevindim.İnşallah iyi olacak herşey sen merak etme.Rabbim ikinizide korusun.
yabangülüm sen nasılsın canım ağırlaştınmı iyice.Son zamanlar yatmak bile sıkıntı verir insana.
Suderim nerelerdesin canım.Çalışmaya başladın yoruluyosun tabi 3 çocukla dimi ablacım.
iyiyim bi tanesi sen nasılsın?ağırlaştım ama belim çok ağrıyor bacağımın üstüne basamıyorum.yarın hast.gidicem banyoda ayağım kaydı dengemi kaybettim ondan sonra oldu yoksa rahatım iyiyiydi:sinifsinif:
Noacım baş dönmelerin olacak bulantıların olacak 9 ay boyunca daha nelerin olacak.Hamileyken bende çalışıyordum.Hatta işe gitmek için kalktım hastaneye gittim doğuma okadar yani.Çalışırken hamile olmanın eksileride var artılarıda.Artılsrı sürekli hareket halinde olduğun için fazla ağırlaşmıyosun doğumun çabuk oluyor.İlk 3 ay geçtimi 7 aya kadar çok rahatlayacaksın.Fazla kilo almamaya dikkat et canım.Bu yemek yeme demek değil sakın yanlış anlama.
slm kizlar noacim cok sevindim hadi tekrar hatirli olsun canim yabangulum aman dikkat et kendine cok yazamasamda aklimdasiniz kizlar yabangulum cok merak ettim mutlaka haber ver canim.ben oyle bi ise girdimki sormayin basimi kasiyacak vaktim yok ama sanmayin alisiyorum demek bu:)))) sadece kendimi oyaliyorum cok ozledimmmmm
Selam kızlar ben geldim ama kimsecikler yok zemuszemus
Nao dikkat et kendine yemek için zorla kendini Allah yardımcın olsun canım
Harmoni sen ne yapıyorsun nasılsın kızlar nasıl
Yabangülüm sende dikkat et kendine Allah acil şifalar versin umarım bişeyin yoktur canım bizi habersiz bırakma
Suder canım sen nasılsın işin ne kadar yoğun olursa inan zaman o kadar çabuk geçer
Kristaltane sen nasılsın ve neler yapıyorsun canım bu aralar yerimseniben
Kızlar zekodan hiç haber alan var mı çok merak ediyorum eyvahedigeldismile
Canım benim kendine dikkat et.Yarın hastaneden sonra haber ver merak ederim seni.
canım ilk haftalarda olup geçiyor sonra.millet nerelerdesiniz yahuu??ben tabiki işteyim.acayip bi başdönmem var.ama valla bi daha izin alırsam beni atarlar. bu kacıncı izinim ve daha 5 haftalık.adam diyecek 9 ay nasıl gecer diee :))) sürekli oturorum.evde yatmak vardı valla.suderimmm nerelerdesin sen.az o facden cıkda burayada gelll :) kızlar sizler napiosunuz?yabangülüm doktora gittinmi??inşallah önemli bişi diildir..
slm kizlar noacim cok sevindim hadi tekrar hatirli olsun canim yabangulum aman dikkat et kendine cok yazamasamda aklimdasiniz kizlar yabangulum cok merak ettim mutlaka haber ver canim.ben oyle bi ise girdimki sormayin basimi kasiyacak vaktim yok ama sanmayin alisiyorum demek bu:)))) sadece kendimi oyaliyorum cok ozledimmmmm
Selam kızlar ben geldim ama kimsecikler yok zemuszemus
Nao dikkat et kendine yemek için zorla kendini Allah yardımcın olsun canım
Harmoni sen ne yapıyorsun nasılsın kızlar nasıl
Yabangülüm sende dikkat et kendine Allah acil şifalar versin umarım bişeyin yoktur canım bizi habersiz bırakma
Suder canım sen nasılsın işin ne kadar yoğun olursa inan zaman o kadar çabuk geçer
Kristaltane sen nasılsın ve neler yapıyorsun canım bu aralar yerimseniben
Kızlar zekodan hiç haber alan var mı çok merak ediyorum eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?