Noa'da gelsin hep berabaer bi gün kararlaştıralım cansude.merhaba malatyaloı kayısı güzelleri ee nezaman buluşacaz haber verirseniz tanışmak isterim.
Aa bak ne güzel okula gidersin orda kafa dengi arkadaşların olur en azından.Bu senemi kazandın?Ressam yazmışsın nickini güzel sanatlardamısın yoksa?Bende Malatyalı değilim ama çok sevdim burayı.Gerçekten insanları çok sıcak ve yabancıya sahip çıkıyolar.Konyada yaşamadım o yüzden bilmiyorum nasıl olduğunu ordakilerin.Ama dayı kızı oturmuştu bikaç sene sevmişti iyi insanlar denk gelmişti ona.Heryerin iyisi kötüsü var işte. napıcan gülüm.Malatyaya gelme şansınız yokmu]
evet canım tabiki heryerin iyisi kötüsü var.iyi komşularımda vardı malesef taşındılar.malesef eşim emniyet mensubu o da malatyalı ne eşinin nede kendi memleketine gidemiyor.sıkıntıdan okul kazandım burda.o da olmasa ne yapardım bilmiyorumlmaz:
Canım biliyorum zaten sizin bu sıcakkanlılığınız olmasa napardım ben.Çok öptüm seni.harmonim iyiyim canım sen nasılsın?demek ablan gitti neyse üzülme biz varız.
herkese merhaba
nasılsınız, uzun zamandır yazmıyorum buraya size bi haber vermek istedim, hatırlıyosanız ben iki ay önce evlendim ve ve geçen hafta bi aç haftalık hamile olduğumu öğrendim, bikaç kere Anamed'e gittim ama eşim bayan bi doktora gitmem konusunda çok ısrarlı benim için farketmiyo ama eşimi de kırmak istemiyorum Malatya'da güvenebileceğim "bayan" iyi bir kadın doğum uzmanına ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim ,şimdiden teşekkür ediyorum
empatik tebrik ederim Allah analı babalı sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.