Malatya///44

canım nasılsın?bitti zaten temizliğim çok şükür hemde ona bişey olduğu yok işi yapan benim bide onu taşıyorum:CüvCüv:

canım nasılsın?bitti zaten temizliğim çok şükür hemde ona bişey olduğu yok işi yapan benim bide onu taşıyorum:CüvCüv:

sagol canim cok sukur iyiyim olsun sen yorulunca oda yoruluyo annesi hem sen simdi is yaparken yemekte yemiyosundur firsat bulup

canlarım beni merak etmişdelikafadulden temizlikle uğraşınca bilg.açmaya hiç halim olmuyordu.bu gün bitirdim kendimi annemlere attım orada açayım dedim.giremiyordum ama hep aklımdaydınız.
evet canım evini aradım yoktun.İyi olduğuna sevindim.

Bizde seni çok özledikkk.İnşallah işleriniz hallolurda bi an önce gelirsiniz.Bu arada bayramda ablamlar geliyor bende çok mutluyum.Ablam dediğim kişi görümcem aslında.Çok severim kendisini.:teytey:

gozun aydin ablacim

sınem noa hosbulduk arkadaslar

herkese ıyı ıftarlar hemen uyumam lazım ölüyorum cünkü..

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz bi tanesin yaaaaaa sen.seni çok sefiyommmmm:asigim:

hayırdır canım.

harmoni
iyiyim canım mail adresim pasif olmusta yenı halledebıldım...baya kaldım annemlerde beril 8 aylık oldu baya buyudu ama hala küçük:)))bulusma yaparsanız gelıcem yarım saatlığınede olsa gormek ıstıyorum sızı

Nöbette yoruldun uykusuz kaldın tabii.İyi uyudunmu kalkmışsındır şimdi.Bende yoruldum temizlik yapcam diye iyice.Şimdi arkadaşlara çay içmeye gidicez gitmeden bi bakayım dedim size.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz bi tanesin yaaaaaa sen.seni çok sefiyommmmm:asigim:
Kuzum bende seni çok seviyorum.Kendine iyi bak dikkat et olurmu şurda az zamanın kaldı.

hayırdır canım.

Evet Hala küçük ama eskisi kadar eziyet etmiyodur herhalde annesi.Buluşma yapıcaz gülüm mutlaka bekliyoruz.Haberleşiriz zaten.

bin aydan daha hayirli olan kadir geceniz mubarek olsun Allah cumlemizin dualarini kabul etsin insallah

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kadir geceniz mübarek olsun.

bin aydan daha hayirli olan kadir geceniz mubarek olsun Allah cumlemizin dualarini kabul etsin insallah

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kadir geceniz mübarek olsun.

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

selammm kızlarrr!!napyosunuz??bi kaç gündür yokum.forumada kimse gelmez olmus.evdeyim bugün.bayramda tatile gitmeye karar verdik.valiz toplıyorum.sizler napiosunuzzz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…