sinemcim alisiyoruz yavas yavas bugun ilk kez otobusle carsina gittik simdi dondum guzel valla.ablacim buralar ne kadar guzel olursa olsun benim vatanim malatyam benim herseyim.kazanlar dolusu altin verseler umrumda degil.yaban gulum sende yorma yegenimizi yaaaa.ben insallah kisa bi bulusma olursa katilirim kizlar am a sizi cokk ozledim
canım nasılsın?bitti zaten temizliğim çok şükür hemde ona bişey olduğu yok işi yapan benim bide onu taşıyorum:CüvCüv:
sagol canim cok sukur iyiyim olsun sen yorulunca oda yoruluyo annesi hem sen simdi is yaparken yemekte yemiyosundur firsat bulup
evet canım evini aradım yoktun.İyi olduğuna sevindim.canlarım beni merak etmişdelikafadulden temizlikle uğraşınca bilg.açmaya hiç halim olmuyordu.bu gün bitirdim kendimi annemlere attım orada açayım dedim.giremiyordum ama hep aklımdaydınız.
sinemcim alisiyoruz yavas yavas bugun ilk kez otobusle carsina gittik simdi dondum guzel valla.ablacim buralar ne kadar guzel olursa olsun benim vatanim malatyam benim herseyim.kazanlar dolusu altin verseler umrumda degil.yaban gulum sende yorma yegenimizi yaaaa.ben insallah kisa bi bulusma olursa katilirim kizlar am a sizi cokk ozledim
evet canım evini aradım yoktun.İyi olduğuna sevindim.
Bizde seni çok özledikkk.İnşallah işleriniz hallolurda bi an önce gelirsiniz.Bu arada bayramda ablamlar geliyor bende çok mutluyum.Ablam dediğim kişi görümcem aslında.Çok severim kendisini.:teytey:
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz bi tanesin yaaaaaa sen.seni çok sefiyommmmm:asigim:evet canım evini aradım yoktun.İyi olduğuna sevindim.
Bizde seni çok özledikkk.İnşallah işleriniz hallolurda bi an önce gelirsiniz.Bu arada bayramda ablamlar geliyor bende çok mutluyum.Ablam dediğim kişi görümcem aslında.Çok severim kendisini.:teytey:
sınem noa hosbulduk arkadaslar
herkese ıyı ıftarlar hemen uyumam lazım ölüyorum cünkü..
sınem noa hosbulduk arkadaslar
herkese ıyı ıftarlar hemen uyumam lazım ölüyorum cünkü..
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz bi tanesin yaaaaaa sen.seni çok sefiyommmmm:asigim:
Kuzum bende seni çok seviyorum.Kendine iyi bak dikkat et olurmu şurda az zamanın kaldı.
hayırdır canım.
harmoni
iyiyim canım mail adresim pasif olmusta yenı halledebıldım...baya kaldım annemlerde beril 8 aylık oldu baya buyudu ama hala küçük:)))bulusma yaparsanız gelıcem yarım saatlığınede olsa gormek ıstıyorum sızı
gozun aydin ablacim
bin aydan daha hayirli olan kadir geceniz mubarek olsun Allah cumlemizin dualarini kabul etsin insallah
Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kadir geceniz mübarek olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?