Malatya///44

harmonı yap sölee güzel bır tatlıda bayramlasmaya gelelım tatlı bahanee..
Canım sen gel yeterki yaparım ben.Tatlımız bahane olsun.
aa harmonı bılmıyordum ben lojmanda oldugunu sevındım...havacılardayım ben sen?

Ya evet bende havacılardayım.Söylemeyecektim sana bayramdan sonraki buluşmada sürpriz yapacaktım ama dayanamadım.Bak bu sefer atlatmak yok.Çok güzel dünya tatlısı arkadaşlarla tanıştım ben.Seninde tanışmanı isterim.Bi eksiğimiz suder olacak ama o gelince yine toplanırız.

günaydınnn günaydınnn!!!napiyosunuzzz kızlar??temizliğe bi daldınız cıkamadınız?yabangülüm nerelerdesin?temizliği bitirdinmi?
harmoni valla benim hersene tatlı aldığım bi yer var ev baklavası ve malatya tatlıları yapıolar.muhteşemmm.hemde çok temizler.bi mantısı ve su böreği var çok güzel.ayyy oruç oruç canım çekti vallaa.istersen telefonunu verebilirim.
suderim napiosun?evine alıstınmı?
sinemcimm nerelerdesinnn??

canim benim cok sukur alisiyoruz yavas yavas dun turk televzyonumda geldi :sm_cool:keyfim yerinde yani bugunde hava harika sevvale kahvaltisini yaptirayim dogru yeni mahallemizi kesfe gidicem:)))

Canım sen gel yeterki yaparım ben.Tatlımız bahane olsun.

Ya evet bende havacılardayım.Söylemeyecektim sana bayramdan sonraki buluşmada sürpriz yapacaktım ama dayanamadım.Bak bu sefer atlatmak yok.Çok güzel dünya tatlısı arkadaşlarla tanıştım ben.Seninde tanışmanı isterim.Bi eksiğimiz suder olacak ama o gelince yine toplanırız.

:dance::dance:harika havacilarda iki kapimiz oldu desenize senin varmi cocuk ecem

günaydın kızlar nezamandır memleketteydım yenı geldım sayılır..buluşma yokmu ben geçenkıne katılamadım berıl küçüktü artık 8 aylık oldu mama sandalyelı bı yerde bulusursanız gelmek ıstıyorum..tabı buluşma niyetınız varsa:)

merhabalar herkese...

suder canım evet havacılarda ıkı kapınız olsu gercekten beklerım herzaman basımın üstünde yerınız var...tanısmasakta:)
evet bır tane oglum var 27 aylık onun ciş egitimiyle ugrastım 10 gündür sükür alıstık ama neler cektım... bıgün seytan carpacak bızı ne lazımlıga nede klozete yapıyor oglum dusa kabının gıder degılıgı bızım tuvaletımız):))..bilmiyorumkismile

harmonı ne geldı aklıma bıgün senınle lojman ıcı bulusma ayarlayalım cay bahcesınde elımde cıcek falan bekleyeyım ben senı orda:))) olmaz mıyerimseniben

aksama nöbetcıyım bende bugün ıstarıda hastanede acacam neyse herkese kucak dolusu sevgiler..

Selam kızlar
ecemm hoşgeldin
Noa canım işlerim yine bu aralar çok yoğun ondan fazla size bakamıyorum. Miden nasıl oldu?
harmoni, yabangülüm veeeeee suder sizler nasılsınız
Suder umarım yeni evine hemen alışırsın
kristaltane sen ne yapıyorsun canım bu aralar
Kızlar ben bugün patrondan izin istedim haftaya işe gelmemek için patronda bişeyler ayarlarım dedi.
Lütfen dua edinde izin alabileyim o kadar yorgunum ki mirmirmirmirmirmirmirmir

sinemcim insallah izin alabilirsin cnm.bende salı günü için istemeyi düşünüom.zaten çarşambadan sonra tatil.kadın gelcek temizliğe evde olsam ii olur aslında
ayvalııkkkk kosgeldinn?nerelerdesin sen?cnm ramazan öncesi bi buluşma yaptık sonrasıda yapcaz inşallah.gelirsin o zaman.
ecemm sende hoşgeldin bu arada...
kristaltane sen nasılsın?neler yapiosun?

sinemcim insallah izin alabilirsin cnm.bende salı günü için istemeyi düşünüom.zaten çarşambadan sonra tatil.kadın gelcek temizliğe evde olsam ii olur aslında
ayvalııkkkk kosgeldinn?nerelerdesin sen?cnm ramazan öncesi bi buluşma yaptık sonrasıda yapcaz inşallah.gelirsin o zaman.
ecemm sende hoşgeldin bu arada...
kristaltane sen nasılsın?neler yapiosun?

hoşbulduk canım bılıyordum ama beril ozaman durmuyodu gelmek ıstedım ama gelemedım ama bıdahakıne yarım saatliğinede olsa gelmek ıstıyorum

Aman şenlenmiş burası bugün ne güzel.

günaydınnn günaydınnn!!!napiyosunuzzz kızlar??temizliğe bi daldınız cıkamadınız?yabangülüm nerelerdesin?temizliği bitirdinmi?
harmoni valla benim hersene tatlı aldığım bi yer var ev baklavası ve malatya tatlıları yapıolar.muhteşemmm.hemde çok temizler.bi mantısı ve su böreği var çok güzel.ayyy oruç oruç canım çekti vallaa.istersen telefonunu verebilirim.
suderim napiosun?evine alıstınmı?
sinemcimm nerelerdesinnn??
Canım valla yetiştiremzsem alıcamBende sarma dolma pastayla uğraşırım olmadı.Faceden tellerini bi mesajlasana canım benim sana zahmet bitanem ya..Bende böyle güvenilir bi yer bakıyorum arada bir zaten.Bayramdada ablamlar gelecek gibi.Çok tşk.ederim.Heryerden alınmıyo tatlı.
canim benim cok sukur alisiyoruz yavas yavas dun turk televzyonumda geldi :sm_cool:keyfim yerinde yani bugunde hava harika sevvale kahvaltisini yaptirayim dogru yeni mahallemizi kesfe gidicem:)))
Ablasının gülü iyi gördüm çok sevindim seni.İnşallah hep böyle olursun.Gelene kadar en azından biraz kafan rahat olur.Kızımı öp benim yerime.Ne kadar mutluda olsanız döneceğiniz günü bekliyoz ama bencillikmi ediyoz acaba.
:dance::dance:harika havacilarda iki kapimiz oldu desenize senin varmi cocuk ecem
Dimi buraya geldiğinizde bi kardeşimiz daha olacak yanımızda.

günaydın kızlar nezamandır memleketteydım yenı geldım sayılır..buluşma yokmu ben geçenkıne katılamadım berıl küçüktü artık 8 aylık oldu mama sandalyelı bı yerde bulusursanız gelmek ıstıyorum..tabı buluşma niyetınız varsa:)
Canım sen nerelerdesin yaa.Bi ara kapsam dışı olmuştun yabangülüme ne oldu dedim.Kalbim temizmiş 1 hafta sonra sen geldin.Beril büyüttün sen baya baya.Çok şeker olmuştur benim kızım.Bayramdan sonra buluşucaz yine ayrılma buralardan gülüm.
merhabalar herkese...

suder canım evet havacılarda ıkı kapınız olsu gercekten beklerım herzaman basımın üstünde yerınız var...tanısmasakta:)
evet bır tane oglum var 27 aylık onun ciş egitimiyle ugrastım 10 gündür sükür alıstık ama neler cektım... bıgün seytan carpacak bızı ne lazımlıga nede klozete yapıyor oglum dusa kabının gıder degılıgı bızım tuvaletımız):))..bilmiyorumkismile

harmonı ne geldı aklıma bıgün senınle lojman ıcı bulusma ayarlayalım cay bahcesınde elımde cıcek falan bekleyeyım ben senı orda:))) olmaz mıyerimseniben

aksama nöbetcıyım bende bugün ıstarıda hastanede acacam neyse herkese kucak dolusu sevgiler..
delikafaduldendelikafadulden Ecem bende bi karanfil takarım yakama boynumada bi kağıt asarım yazarım üstüne ecem nerdesin diyee gelirim buluşmaya.Kıs lojmanda deli var diye atmasınlar çay bahçesinden bizi.Bak sen önden gidersin.Ben gelirken belli olurum zaten.Yanımda ciyak ciyak bağıran bi kız çocuğu olacak.:roflol:
Şaka bi yana çay bahçesinde buluşalım biz senle gerçekten.Bi saatte olsa otururuz muhabbet ederiz.Özelden ev noyu yollarım ben sana.

selam ben geldim
SSende hoşgeldin canım benim.
Selam kızlar
ecemm hoşgeldin
Noa canım işlerim yine bu aralar çok yoğun ondan fazla size bakamıyorum. Miden nasıl oldu?
harmoni, yabangülüm veeeeee suder sizler nasılsınız
Suder umarım yeni evine hemen alışırsın
kristaltane sen ne yapıyorsun canım bu aralar
Kızlar ben bugün patrondan izin istedim haftaya işe gelmemek için patronda bişeyler ayarlarım dedi.
Lütfen dua edinde izin alabileyim o kadar yorgunum ki mirmirmirmirmirmirmirmir
Sağol gülüm ben yavaş yavaş temizlik hazırlık ve iftar yemekleri arasında gidip geliyorum.Sende inşallah izin alabilirsin canımda işini gücünü görürsün.:Saruboceq::Saruboceq:

Noa cım inşallah sende izin alabilirsin güzel yüzlüm güzel Malatyalım.Yabangülüm nerde ya hakkaten.Meraklandım ben şimdi.Dur bi arayayım ben onu.

Noa cım inşallah sende izin alabilirsin güzel yüzlüm güzel Malatyalım.Yabangülüm nerde ya hakkaten.Meraklandım ben şimdi.Dur bi arayayım ben onu.

canlarım beni merak etmişdelikafadulden temizlikle uğraşınca bilg.açmaya hiç halim olmuyordu.bu gün bitirdim kendimi annemlere attım orada açayım dedim.giremiyordum ama hep aklımdaydınız.

sinemcim alisiyoruz yavas yavas bugun ilk kez otobusle carsina gittik simdi dondum guzel valla.ablacim buralar ne kadar guzel olursa olsun benim vatanim malatyam benim herseyim.kazanlar dolusu altin verseler umrumda degil.yaban gulum sende yorma yegenimizi yaaaa.ben insallah kisa bi bulusma olursa katilirim kizlar am a sizi cokk ozledim

noacim insallah donunce bende kadin alcam bu bayan ilkkez mi geliyo sana sen bi bakta begenirsen bende telini alirim sonra gelince kadin bulamiyorum yaaa

Back