canım mecbur yapmak zorundayım yavaş yavaş yapıyorum işteopuyorumnanaktanSelam kızlar nasılsınız
Noa bende senin gibi bugün çalışıyorum
Yabangülüm yorma sakın kendini dikkat et zaten hamilesin
Suder taşındınız mı?
yok kimse görümcelerim var ben size yardım edeyim desem yok demezler.annemde zayıf tansiyonu filan düşüyor,kendi yağımda kavruluyorum işte.hoşgeldin cnm.nasılsın?
suderim ev toplamakda zordur valla.oruç oruç Allah yardımcın olsun.Yabangülüm hamile haamile temizliği nasıl yapacan sen?yokmu sana yardıma gelecek birileri?
sinemcim ya biz böle çalışalım.millet evinde valla.ohhh ne güzelll ((
Canım kolay gelsin dikkat et fazla uzanma.olduğu kadar yap.Son aylarda uzanmak ağır kaldırmak çok tehlikeli.
Kurban olurum bayrağımın ayyıldızına toprağımın her parçasına.Sizinde 30 Ağustos Zafer Bayramınız kutlu olsun canlarım.
Oo iyi temizlik yaptıysan gerisi kolay ablacım.İnşallah mutlu haberlerini alırız ordan.
tşk.ederim sinem iyiyiz bugün biraz baş ağrısı oldu neden bilmiyorum ama şimdi iyiyim.Sen nasılsın.İşin yorucumu?
Hoşgeldin canım sende iyisindir inşallah.
Kuzum biz evde zorlanıyoruz oruç oruç Sinem44 le sana Allah yardım etsin.Sabahın köründe işe gidiyosunuz.Zaman geçmek bilmez.Ama öyle böyle derken zaman geçti bile.Bayrama az kaldı valla.Bende halıları verdim yıkamaya.yarın başlıyorum yavaş yavaş temizliğe.
ablam ağır kaldırmıyorum dikkat ediyorum allaha emanet