Çok şükür canım İnşallah bundan sonra hep güneşi görürsünüz
kristaltane sen çok mu duygusal birisimisin
:roflol::roflol::roflol:gunaydin kizlar bugun birdenbire aklima su kelime geldi "cok siklgin sonu b..... dur ":roflol::roflol::roflol:
Merhaba canım hoşgeldinyalnız oldugumu sanıyordum ne cok malatyalı var mıs
sağol sinemcim iyiyiz sen nasılsın.Canım benim kızma başta yazdım ama kızlar nasılsınız Şeniz
Kuzum demek güneş çıktı ordada.Hafta sonuda türkiyede 5-6 derece artacakmış sıcaklık.kizlar napiyosunuz ben ciktim hepiniz foruma girmissiniz :))) cok sukur bugun gunesi gorduk siz nasilsinz
ay kızlarr!!bayılacam valla ya.bugünn acayipp acıktımmmm :::::)))) sizler nerelerdesiniz bakayimm??harmoni ilaca ramazanda başladım ya normal zamanda nasıl olur bilmiyorumki.ramzandan sonra anlarız artık.sinem ya ikimizde işteyiz millet evinde.ohhh negüzel.bende yarın sabahı dört gözle bekliom valla...
Canım kıyamam sana :teselli: dikkat et kendine gerçi benimde reflüm var bazen çok kötü oluyorum :1no2:
Haklısın herkes evinde biz işyerindeyiz
Gerçi ben şimdilik rahatım ofiste tek olduğum için bazen uzanma şansım oluyor
:roflol::roflol::roflol:
nerden geldi aklına.nasılsın bugün daha iyisin inşallah.bizde sahura kadar Ankaradan gelen bi arkadaşın evine gittik.Onlarda daha geleli 2 ay oldu buraya.Sahura kadar oturmuşuz.eve gel yat derken saat 5 olmuş.Çok zor kalktım.Kızın karnını doyurup sağa sola attım yine kendimi.Şimdide bi bakayıım dedim.herkes burda.
Merhaba canım hoşgeldin
sağol sinemcim iyiyiz sen nasılsın.
Kuzum demek güneş çıktı ordada.Hafta sonuda türkiyede 5-6 derece artacakmış sıcaklık.
Yabangülüm patiklerini hep sevdim zaten daha öncede takip ediyordum biliyosun.Sen bu işin ustası olmuşsun.
Kristaltane sende iyisin umarım.
Noa cım canım ilaçların aç olduğun içinmi dokunuyo yoksa herzamanmı?
selam ben geldim
hoşgeldin cnm.nasılsın?
suderim ev toplamakda zordur valla.oruç oruç Allah yardımcın olsun.Yabangülüm hamile haamile temizliği nasıl yapacan sen?yokmu sana yardıma gelecek birileri?
sinemcim ya biz böle çalışalım.millet evinde valla.ohhh ne güzelll((
Canım kolay gelsin dikkat et fazla uzanma.olduğu kadar yap.Son aylarda uzanmak ağır kaldırmak çok tehlikeli.selam noacım,harmonim nasılsınız?bayram temizliğine başladınızmı?ben başladım bu gün yavaş yavaş yaparım artık.
Kurban olurum bayrağımın ayyıldızına toprağımın her parçasına.Sizinde 30 Ağustos Zafer Bayramınız kutlu olsun canlarım.canlarim HEPINIZIN 30 AGUSTOS ZAFER BAYRAMI kutlu olsun IYKI BIR TURKUM turkbayragi
Oo iyi temizlik yaptıysan gerisi kolay ablacım.İnşallah mutlu haberlerini alırız ordan.ablacim dun eve gittik biraz temizlik yaptim dolaplari yerlestirdim sali gunu tasiniyorum
tşk.ederim sinem iyiyiz bugün biraz baş ağrısı oldu neden bilmiyorum ama şimdi iyiyim.Sen nasılsın.İşin yorucumu?Selam kızlar nasılsınız
Noa bende senin gibi bugün çalışıyorum
Yabangülüm yorma sakın kendini dikkat et zaten hamilesin
Suder taşındınız mı?
Hoşgeldin canım sende iyisindir inşallah.selam ben geldim
hoşgeldin cnm.nasılsın?
suderim ev toplamakda zordur valla.oruç oruç Allah yardımcın olsun.Yabangülüm hamile haamile temizliği nasıl yapacan sen?yokmu sana yardıma gelecek birileri?
Selam kızlar nasılsınız
Noa bende senin gibi bugün çalışıyorum
Yabangülüm yorma sakın kendini dikkat et zaten hamilesin
Suder taşındınız mı?
hoşgeldin cnm.nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?