Malatya///44

gunaydin kizlar bugun birdenbire aklima su kelime geldi "cok siklgin sonu b..... dur ":roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
nerden geldi aklına.nasılsın bugün daha iyisin inşallah.bizde sahura kadar Ankaradan gelen bi arkadaşın evine gittik.Onlarda daha geleli 2 ay oldu buraya.Sahura kadar oturmuşuz.eve gel yat derken saat 5 olmuş.Çok zor kalktım.Kızın karnını doyurup sağa sola attım yine kendimi.Şimdide bi bakayıım dedim.herkes burda.

yalnız oldugumu sanıyordum ne cok malatyalı var mıs
Merhaba canım hoşgeldin

Canım benim kızma başta yazdım ama kızlar nasılsınız Şeniz
sağol sinemcim iyiyiz sen nasılsın.

kizlar napiyosunuz ben ciktim hepiniz foruma girmissiniz :))) cok sukur bugun gunesi gorduk siz nasilsinz
Kuzum demek güneş çıktı ordada.Hafta sonuda türkiyede 5-6 derece artacakmış sıcaklık.

Yabangülüm patiklerini hep sevdim zaten daha öncede takip ediyordum biliyosun.Sen bu işin ustası olmuşsun.

Kristaltane sende iyisin umarım.

Noa cım canım ilaçların aç olduğun içinmi dokunuyo yoksa herzamanmı?

ay kızlarr!!bayılacam valla ya.bugünn acayipp acıktımmmm :::::)))) sizler nerelerdesiniz bakayimm??harmoni ilaca ramazanda başladım ya normal zamanda nasıl olur bilmiyorumki.ramzandan sonra anlarız artık.sinem ya ikimizde işteyiz millet evinde.ohhh negüzel.bende yarın sabahı dört gözle bekliom valla...

Canım kıyamam sana :teselli: dikkat et kendine gerçi benimde reflüm var bazen çok kötü oluyorum :1no2:
Haklısın herkes evinde biz işyerindeyiz
Gerçi ben şimdilik rahatım ofiste tek olduğum için bazen uzanma şansım oluyor

sağol cnm ya..bende laboratuvarda tekim ama tabi uzanma şansım yokk.bide bugun biraz analizim vardı.yoruldum valla.neyse akşama iftaera davetliyim.aradaki açığı kapatırımm hihoyyyt

iiyim canım sen nasılsın

iyi akşamlar kızlar nasılsınız?gündüz işten güçten vakit bulamadım girmeye bide tatil olunca eşimde oturdu bilgisayara.Ama herkes benim gibi anlaşılan kimse gelememiş bugün.Suder taşındınmı canım.

günaydınlarrrr millett!!ne o resmi tatil olunca kimse yataktan cıkmıomu bugun bakayımm.bize tatil falan yokk.işdeyim ben.kalkın kızzzz.menülerde ne var bakayım bugünnn :)))

ablacim dun eve gittik biraz temizlik yaptim dolaplari yerlestirdim sali gunu tasiniyorum

Selam kızlar nasılsınız
Noa bende senin gibi bugün çalışıyorum
Yabangülüm yorma sakın kendini dikkat et zaten hamilesin
Suder taşındınız mı?

selam ben geldim

hoşgeldin cnm.nasılsın?

suderim ev toplamakda zordur valla.oruç oruç Allah yardımcın olsun.Yabangülüm hamile haamile temizliği nasıl yapacan sen?yokmu sana yardıma gelecek birileri?
sinemcim ya biz böle çalışalım.millet evinde valla.ohhh ne güzelll ((

sağol canım iiyim sen nasılsın

selam noacım,harmonim nasılsınız?bayram temizliğine başladınızmı?ben başladım bu gün yavaş yavaş yaparım artık.
Canım kolay gelsin dikkat et fazla uzanma.olduğu kadar yap.Son aylarda uzanmak ağır kaldırmak çok tehlikeli.
canlarim HEPINIZIN 30 AGUSTOS ZAFER BAYRAMI kutlu olsun IYKI BIR TURKUM turkbayragi
Kurban olurum bayrağımın ayyıldızına toprağımın her parçasına.Sizinde 30 Ağustos Zafer Bayramınız kutlu olsun canlarım.
ablacim dun eve gittik biraz temizlik yaptim dolaplari yerlestirdim sali gunu tasiniyorum
Oo iyi temizlik yaptıysan gerisi kolay ablacım.İnşallah mutlu haberlerini alırız ordan.

Selam kızlar nasılsınız
Suder taşındınız mı?
tşk.ederim sinem iyiyiz bugün biraz baş ağrısı oldu neden bilmiyorum ama şimdi iyiyim.Sen nasılsın.İşin yorucumu?
selam ben geldim
Hoşgeldin canım sende iyisindir inşallah.

Kuzum biz evde zorlanıyoruz oruç oruç Sinem44 le sana Allah yardım etsin.Sabahın köründe işe gidiyosunuz.Zaman geçmek bilmez.Ama öyle böyle derken zaman geçti bile.Bayrama az kaldı valla.Bende halıları verdim yıkamaya.yarın başlıyorum yavaş yavaş temizliğe.

Selam kızlar nasılsınız
Suder taşındınız mı?

yok yaa sinemcim bugunde esya goturduk canim cikti valla 2 gundur canlarim.ablacim benim soyledigim hali yikamayami verdin?

]valla noacim o kadar yoruldumki dur bakalim daha yarin isin buyugu kimsemde yokki burda yardim etsin bi esimle ben kosturuyoruz iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…