meraba canım hoşgeldin aramıza.olumunekankayizsmilemerhaba kızlar profilimde belirttiğim gibi bende malatyalıyım bayadırda kk lıyım ama burayı yeni farkettim artık bende takılırım ama eşim elazığlı baştan söyleyeyim kabul ederseniz.buarada ne yapıyorsunuz malatyayalılar olarak buluşuyormusunuz eğer yakınlarda bi toplantınız varsa zamanı bana uyarsa seve seve katılırım haberiniz olsun.kayı kentin güzelleri öpüldünüz.
Günaydın hepinize arkadaşlar.Hepinizi çok öpüyorum.Suderim canımın içi az sabret.Taşınınca belki daha iyi olacak senin için.Senin gibi sürekli aktif bi sürü arkadaşı olan biri için çok zor biliyorum.Noacım kolay gelsin sanada başladımı yoğunluk.Kristaltane okul ne zaman bitecek senin?
Hoşgeldin cansude ne demek sende buyurgel tabiki aramıza.Eşin Elazığlı olsun ne olacak.onlarda bizim insanımız değilmi.Bende Malatyalı değilim burda yaşıyorum eşimin işi nedeniyle.Sağolsun burdaki arkadaşları ve Malatyayı çok sevdim.Evet arada bir toplanmaya çalışıyoruz bizde.İnşallah sende olursun bi dahakine
canooooo nasılsın?