Malatya///44

merhaba kızlar profilimde belirttiğim gibi bende malatyalıyım bayadırda kk lıyım ama burayı yeni farkettim artık bende takılırım ama eşim elazığlı baştan söyleyeyim kabul ederseniz.buarada ne yapıyorsunuz malatyayalılar olarak buluşuyormusunuz eğer yakınlarda bi toplantınız varsa zamanı bana uyarsa seve seve katılırım haberiniz olsun.kayı kentin güzelleri öpüldünüz.
meraba canım hoşgeldin aramıza.olumunekankayizsmile
Günaydın hepinize arkadaşlar.Hepinizi çok öpüyorum.Suderim canımın içi az sabret.Taşınınca belki daha iyi olacak senin için.Senin gibi sürekli aktif bi sürü arkadaşı olan biri için çok zor biliyorum.Noacım kolay gelsin sanada başladımı yoğunluk.Kristaltane okul ne zaman bitecek senin?

Hoşgeldin cansude ne demek sende buyurgel tabiki aramıza.Eşin Elazığlı olsun ne olacak.onlarda bizim insanımız değilmi.Bende Malatyalı değilim burda yaşıyorum eşimin işi nedeniyle.Sağolsun burdaki arkadaşları ve Malatyayı çok sevdim.Evet arada bir toplanmaya çalışıyoruz bizde.İnşallah sende olursun bi dahakine

canooooo nasılsın?

Yabangülüm bitanem iyiyim canım sen nasılsın.Ben aynen devam işte.Ramazan bi taraftan çocuklar bi taraftan uğraşıp duruyorum.Bebiş olunca sende çok uğraşıcaksın zaman bulamayacaksın çoğu şeye.Ayvalık kapsam dışı olmuş haberin varmı neden acaba.

harmoni nasılsın?valla yoğunluk başladı.pek oturamıyorum.bide bugün acayip midem ağrıyor.orucu bozdum bozacam valla.
yabangülüm neler yapion?hamişlik nasıl?eşya almaya başladınızmı?çok zevklidir eminim yaaa :)))

harmoni nasılsın?valla yoğunluk başladı.pek oturamıyorum.bide bugün acayip midem ağrıyor.orucu bozdum bozacam valla.
yabangülüm neler yapion?hamişlik nasıl?eşya almaya başladınızmı?çok zevklidir eminim yaaa :)))

Geçmiş olsun canım ya neden ağrıyo acaba.Gece yediğin bişeymi dokunduki.

harmoni sağol tekrar canım dediğin gibi yaptım bakalım artık bekleyeceğim

İnşallah hakkında herşeyin hayırlısı olur canım.Herşeyin vakti zamanı var.Rabbim önce dert verir sonra dermanını.Bi bakmışsın iş güç sahibisin.

Yabangülüm bitanem iyiyim canım sen nasılsın.Ben aynen devam işte.Ramazan bi taraftan çocuklar bi taraftan uğraşıp duruyorum.Bebiş olunca sende çok uğraşıcaksın zaman bulamayacaksın çoğu şeye.Ayvalık kapsam dışı olmuş haberin varmı neden acaba.
iyiyim canım saolopuyorumnanaktanvalla hiç bilmiyorum demek ceza aldı.

iyiyim canım valla bu gün bi halsizlik var üstümde,tansiyonum düştü sanırım.bi kaç bişey aldık sadece annem beşik yapacağı için o alacak.bende hevesleniyorum patik örecem bende.

iyiyim canım saolopuyorumnanaktanvalla hiç bilmiyorum demek ceza aldı.

iyiyim canım valla bu gün bi halsizlik var üstümde,tansiyonum düştü sanırım.bi kaç bişey aldık sadece annem beşik yapacağı için o alacak.bende hevesleniyorum patik örecem bende.
Ceza alacak kadar bişey yazmıyoduki zaten.Uzun zamandır giriş yapmamıştı bebği yüzünden belki o yüzden kapatmışlardır.Geçmiş olsun canım hamilelikte olur bu halsizlikler.Hele son aylarda dermanın kalmaz artık.Dikkat et kendine.

Son düzenleme:
yabangülümmmm!!sen ne güzel şeyler örmüşsün öyleeee...Ellerine sağlıkkk.neyse bizimde olursa patiklerin nerden gelceği belli olduuu :))
harmnoi ya ilaç vermişti ya doktor onlar agrıtıyo herhalde.ramazanda zorluyor beni.bakalim artık :(((

Ceza alacak kadar bişey yazmıyoduki zaten.Uzun zamandır giriş yapmamıştı bebği yüzünden belki o yüzden kapatmışlardır.Geçmiş olsun canım hamilelikte olur bu halsizlikler.Hele son aylarda dermanın kalmaz artık.Dikkat et kendine.
canım istediğin kadar girme üyelik kapanmaz.msnesini açmadımı üyelik tamamen siliniyor ama ayvalık kapsama alanı dışında.
yabangülümmmm!!sen ne güzel şeyler örmüşsün öyleeee...Ellerine sağlıkkk.neyse bizimde olursa patiklerin nerden gelceği belli olduuu :))
harmnoi ya ilaç vermişti ya doktor onlar agrıtıyo herhalde.ramazanda zorluyor beni.bakalim artık :(((

bilmiyorumkismileteşekür ederim.işallah canım olsun yaparım ayıp ettin ne dimek:hulya:

yabangulum canim benim o ne kadr tatli patikler yesin teyzesi minik ayaklarini insallah saglikla dogsunda giysin bitanem. noacim cok gecmis olsun nasil oldun canim yoksa hayirdir guzel haberlerinmi gelcek insallah Yarabbim:Saruboceq: ablacim sen nasilsin sabah yazmissin faceden gormemisim sonrada pc yi cadi kizima biraktim aksama kadr caillo izledi bende kafa dinledim biraz.simdi daha iyiyim iyki varsiniz canlarim benim

yok yabangulum yaaa degil komsu bulundugum cevrede tek turk bile yok herkes isinde gucunde camdan bakiyosun disari terkedilmis gibi insan yok yaa

gunaydin kizlar bugun birdenbire aklima su kelime geldi "cok siklgin sonu b..... dur ":roflol::roflol::roflol:

Selam kızlar nasılsınız
Cansu ve flzertgrl sizler de hoşgeldiniz kızlar
Suder hayırdır canım nerden aklına o söz geldiki CADIARZU
Yabangülüm hepsi biribiriden Rabbim sağlıkla giymeyi nasip etsin :Saruboceq:
Noa canım geçmiş olsun bugün nasılsın

Back