Malatya///44

Suder inan buluşmalara gelmeyi çok istiyorum ama hep bi aksilik çıkıyor gelemiyorum
Hani bişeyi çok istersin ya olamaz çok istiyorum gelmeyi ondan buluşmalara bir türlü gelemiyorum senağlama

olsun yaaa olur boyle seyler bende ilk bulusmaya gidememistim dedigin gibi olmazsa olmuyo insallah bidahakine canim

noacım allah kolaylık versin canım.yarı ettiniz maşallah ramazanı.seneye bende tutacam oruçlarımı işallah hep bi burukluk var içimde:((

yavrılar meraba nasılsınız.sinemcim hoşgeldin evet nasipse kızımız olacak:)sen nasılsın?
iyiyiz canım napalım uğraşıp duruyoruz işte.Sen ve kızımda iyisinizdir inşallah.Üzmeyemi başladı seni bugünlerde.:nazar:

sağol tatlım.yarı oldu ama gel sen bide bana sorr :(((( inşallah canım seneye sen tutarsın.bu defada belki ben tutatmamam :))

Canım yaa Allah'mı söyletiyo yoksa oruç oruç mübarek ramazanda.inşallah gülüm inşallah hayırlı haberlerini alırız seninde burdan.

sağol tatlım.yarı oldu ama gel sen bide bana sorr :(((( inşallah canım seneye sen tutarsın.bu defada belki ben tutatmamam :))
heee heeeeeeeeee işallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh,işallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:
iyiyiz canım napalım uğraşıp duruyoruz işte.Sen ve kızımda iyisinizdir inşallah.Üzmeyemi başladı seni bugünlerde.:nazar:

Canım yaa Allah'mı söyletiyo yoksa oruç oruç mübarek ramazanda.inşallah gülüm inşallah hayırlı haberlerini alırız seninde burdan.

iyiyim canommmmmmmmm,iyi teyzesi çok şükür yok üzmüyor akıllı benim kızım:emir_bebek:

bende burdayim herkese gunaydin diycem ama Turkiye`de 12 oldu:))))) noacim Allah herseyin hayirlisini versin canim insallah yakinda alcaz guzel haberlerini icime oyle doguyo :1hug:

Back