Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımm.anladım cnm.yinede aklımızda bulunsun tabi.belki bişey duyarız söyleriz sana..
Selam kızlar ben geldim
Ben iyiyim yabangülüm sen ve bebek nasılsınız
Kızlar siz nasılsınız
Noa hayırlısı ile en kısa zamanda seninde hamile haberini alırız :Saruboceq:
Kristaltane seninde iş bulduğun haberini canım
kizlar napiyosunuz bi bakayim dedim kimse varmi biraz evi toparladim hafta sonu tasinirim sanirim.yine bulutlu hava offffffffffffffffff offfffffffffffff buranin bu yagmuru beni deli ediyo valla depresyona sokuyo beni
olumunekankayizsmile Şeniz Şeniz ŞenizMerhaba yabangülüm,noa,suder,sinem_44,kristaltane ve diğer arkadaşlar.
Selam kızlar ben geldim
Kızlar siz nasılsınız
hoşgeldin canımMerhaba yabangülüm,noa,suder,sinem_44,kristaltane ve diğer arkadaşlar.
Selam kızlar ben geldim
Kızlar siz nasılsınız
gunaydiin noacim bu sabah cok sikintiliym nedenini bilmiyorum ama yine o depresyona girmekten korkuyorum bi carsamba 1 saat disari cikmisim ne tek bir arkadas ne bir komsu yine soldan soldan geliyolar bari gunes olsa kizimi alip soyle bir tur aticam mubarek yagmur durmuyokiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibenneyaptımki
merhaba kızlar profilimde belirttiğim gibi bende malatyalıyım bayadırda kk lıyım ama burayı yeni farkettim artık bende takılırım ama eşim elazığlı baştan söyleyeyim kabul ederseniz.buarada ne yapıyorsunuz malatyayalılar olarak buluşuyormusunuz eğer yakınlarda bi toplantınız varsa zamanı bana uyarsa seve seve katılırım haberiniz olsun.kayı kentin güzelleri öpüldünüz.
merhaba kızlar profilimde belirttiğim gibi bende malatyalıyım bayadırda kk lıyım ama burayı yeni farkettim artık bende takılırım ama eşim elazığlı baştan söyleyeyim kabul ederseniz.buarada ne yapıyorsunuz malatyayalılar olarak buluşuyormusunuz eğer yakınlarda bi toplantınız varsa zamanı bana uyarsa seve seve katılırım haberiniz olsun.kayı kentin güzelleri öpüldünüz.
gunaydiin noacim bu sabah cok sikintiliym nedenini bilmiyorum ama yine o depresyona girmekten korkuyorum bi carsamba 1 saat disari cikmisim ne tek bir arkadas ne bir komsu yine soldan soldan geliyolar bari gunes olsa kizimi alip soyle bir tur aticam mubarek yagmur durmuyokiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibenneyaptımki