Malatya///44

Selam kızlar ben geldim
Ben iyiyim yabangülüm sen ve bebek nasılsınız
Kızlar siz nasılsınız
Noa hayırlısı ile en kısa zamanda seninde hamile haberini alırız :Saruboceq:
Kristaltane seninde iş bulduğun haberini canım

Selam kızlar ben geldim
Kızlar siz nasılsınız

hoşgeldin sinemcim.İnşallah sende daha rahat çalışırsın canım.yoğunluğun azalır birazda buluşmaya gelebirsin bu sefer.

kizlar napiyosunuz bi bakayim dedim kimse varmi biraz evi toparladim hafta sonu tasinirim sanirim.yine bulutlu hava offffffffffffffffff offfffffffffffff buranin bu yagmuru beni deli ediyo valla depresyona sokuyo beni

kizlar napiyosunuz bi bakayim dedim kimse varmi biraz evi toparladim hafta sonu tasinirim sanirim.yine bulutlu hava offffffffffffffffff offfffffffffffff buranin bu yagmuru beni deli ediyo valla depresyona sokuyo beni

Hadi kolay gelsin şimdiden.Canım normaldir depresyona girmen.Kışın bile nasıl sıkılıyoruz.Bide orda yaz kış yağmur yağıyo.

Merhaba yabangülüm,noa,suder,sinem_44,kristaltane ve diğer arkadaşlar.
olumunekankayizsmile Şeniz Şeniz Şeniz
Selam kızlar ben geldim
Kızlar siz nasılsınız

iyiyiz teyzesi çok şükür:emir_bebek:opuyorumnanaktan

günaydınnnlarrr malatyamın güzel hatunlarıııı!!!!uyanın artıkkk.millet işe geldi siz hala yatıyorsunuzzzz :)))))

gunaydiin noacim bu sabah cok sikintiliym nedenini bilmiyorum ama yine o depresyona girmekten korkuyorum bi carsamba 1 saat disari cikmisim ne tek bir arkadas ne bir komsu yine soldan soldan geliyolar bari gunes olsa kizimi alip soyle bir tur aticam mubarek yagmur durmuyokiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibenneyaptımki

Merhaba yabangülüm,noa,suder,sinem_44,kristaltane ve diğer arkadaşlar.
hoşgeldin canım
Selam kızlar ben geldim
Kızlar siz nasılsınız

inşALLAH canım ya

gunaydiin noacim bu sabah cok sikintiliym nedenini bilmiyorum ama yine o depresyona girmekten korkuyorum bi carsamba 1 saat disari cikmisim ne tek bir arkadas ne bir komsu yine soldan soldan geliyolar bari gunes olsa kizimi alip soyle bir tur aticam mubarek yagmur durmuyokiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibenneyaptımki

ne güzel çocuğun var onla uğraşınca zaman hemen geçer gibi geliyor şu an senin bulunduğun durumu anlıyorum ben tam bir yaz boyunca her gün döne döne yaşadım

yok canim yaa cocuk olunca dahada sikiliyosun yagmurda cikaramiyorum evde tum gun tepemde anne oyun oynayalim mecbur pynuyosun ama bi sure sonra o senden sen ondan sikiliyosun nefes almak istiyosun oda olmuyo surekli benim yanimda

merhaba kızlar profilimde belirttiğim gibi bende malatyalıyım bayadırda kk lıyım ama burayı yeni farkettim artık bende takılırım ama eşim elazığlı baştan söyleyeyim kabul ederseniz.buarada ne yapıyorsunuz malatyayalılar olarak buluşuyormusunuz eğer yakınlarda bi toplantınız varsa zamanı bana uyarsa seve seve katılırım haberiniz olsun.kayı kentin güzelleri öpüldünüz.

suderimmmmm!!!!noldu sana bugün böyleee??takma cnm ya.kafanda büyütürsen daha büyük problem haline gelir.görmemeye ,düşünmemeye çalış.yoksa zorlanırsın.içini ferah tut sen.bak biz buradyizz :)))
cansu hoşgeldin sende.canım eşinde seninde nereli olduğunuz.bizi ilgilendirmezki.burda bi çok arkadaşımız var malatyalı olmayan.önemli olan insan olabilmek(!).canım buşuşma yaptık biz geçenlerde.belki bayramdan sonra toplanırız.tabi senide bekleriz...

merhaba kızlar profilimde belirttiğim gibi bende malatyalıyım bayadırda kk lıyım ama burayı yeni farkettim artık bende takılırım ama eşim elazığlı baştan söyleyeyim kabul ederseniz.buarada ne yapıyorsunuz malatyayalılar olarak buluşuyormusunuz eğer yakınlarda bi toplantınız varsa zamanı bana uyarsa seve seve katılırım haberiniz olsun.kayı kentin güzelleri öpüldünüz.

ne demek canim ister elazigli olsun ister baska biyerli basimizla beraber.sen neresindensin malatyanin merkezmi

evet kızlar seve seve katılırım kk lı kadınlar çok farklıdır zaten benim gözümde.malatya merkezliyim ve merkezde oturuyorum.

Günaydın hepinize arkadaşlar.Hepinizi çok öpüyorum.Suderim canımın içi az sabret.Taşınınca belki daha iyi olacak senin için.Senin gibi sürekli aktif bi sürü arkadaşı olan biri için çok zor biliyorum.Noacım kolay gelsin sanada başladımı yoğunluk.Kristaltane okul ne zaman bitecek senin?

Hoşgeldin cansude ne demek sende buyurgel tabiki aramıza.Eşin Elazığlı olsun ne olacak.onlarda bizim insanımız değilmi.Bende Malatyalı değilim burda yaşıyorum eşimin işi nedeniyle.Sağolsun burdaki arkadaşları ve Malatyayı çok sevdim.Evet arada bir toplanmaya çalışıyoruz bizde.İnşallah sende olursun bi dahakine

sudercim türk komşu filan yokmu hiç?

Back