Suder inan buluşmalara gelmeyi çok istiyorum ama hep bi aksilik çıkıyor gelemiyorum
Hani bişeyi çok istersin ya olamaz çok istiyorum gelmeyi ondan buluşmalara bir türlü gelemiyorum senağlama
inşALLAH canım bulurumkuzu ya inşallah en kısa zamanda sende bulursun bi iş.
Evet sinem de kristaltanede gelemediler hiç.bi dahaki sefere gelebilirler inşallah.
canlarim bana musade kizima kahvalti yaptirayim biraz islerim var hepinizi tek tek optumŞeniz
canlarim bana musade kizima kahvalti yaptirayim biraz islerim var hepinizi tek tek optumŞeniz
Kızlar benimde işim çıktı sonra yine görüşürüz yerimseniben
noacım allah kolaylık versin canım.yarı ettiniz maşallah ramazanı.seneye bende tutacam oruçlarımı işallah hep bi burukluk var içimde(
iyiyiz canım napalım uğraşıp duruyoruz işte.Sen ve kızımda iyisinizdir inşallah.Üzmeyemi başladı seni bugünlerde.yavrılar meraba nasılsınız.sinemcim hoşgeldin evet nasipse kızımız olacak:)sen nasılsın?
sağol tatlım.yarı oldu ama gel sen bide bana sorr((( inşallah canım seneye sen tutarsın.bu defada belki ben tutatmamam :))
heee heeeeeeeeee işallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh,işallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:sağol tatlım.yarı oldu ama gel sen bide bana sorr((( inşallah canım seneye sen tutarsın.bu defada belki ben tutatmamam :))
iyiyiz canım napalım uğraşıp duruyoruz işte.Sen ve kızımda iyisinizdir inşallah.Üzmeyemi başladı seni bugünlerde.
Canım yaa Allah'mı söyletiyo yoksa oruç oruç mübarek ramazanda.inşallah gülüm inşallah hayırlı haberlerini alırız seninde burdan.
bende burdayim herkese gunaydin diycem ama Turkiye`de 12 oldu:))))) noacim Allah herseyin hayirlisini versin canim insallah yakinda alcaz guzel haberlerini icime oyle doguyo :1hug:
selam bende geldim
hoşgeldin cnm.nasılsın?ne var ne yok?bu arada sen iş arıyodun dimi?ne mezunuydun sen_aklımda bulunsun.belki bi yerden bişey duyarsam solerim sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?