Malatya///44

meloşum nerdesin yarın görüşüyoruz dimi.
bi değişiklik yok değilmi canım benim...zemuszemus

meloşum nerdesin yarın görüşüyoruz dimi.
bi değişiklik yok değilmi canım benim...zemuszemus

geldim kuşummm yoqq canımm bende hazırlık yapıyom yarın için eşler evde kalır biğz alışverişe cıkarız akşamada yemek yer gezeriz malatyayı bidenemmm benimmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Napsın ufaklık gördüğün gibi ortalık dağıtmaya devam ediyor.Büyük kızda kendi halinde takılıyor işte.Dün iftardan sonra havuza gidicem dedi.üşürsün dedim dinlemedi.İyi git dedim.Ramazan dolayısıyla akşam 10:00 kadar açmışlar.Arkadaşlarıyla gittiler ama hava artık akşamları serin olduğu için üşümüşler.Geldi dondum diye.Büyüğüde küçüğüde kendi hallerindeler işte.

tesekkuler melike yalniz seker felan demeyelim hic sevmem o kelimeyi canim ablacim felan anlarimda seker bal kaymak felan pek bana gore degil

meloş ne zaman adanaya gidiyosunuz canım...
memleketime gidiyosun ben gidemiyorum ((

seninde işin zor be harmoni valla.bu oruçta iki çocukla uğraş.sudercimm orda havalar nasıl??burası hala sıcakkkkk (((

ayyy ne güzel olur valla,eşim izin verse hemen gelirdim valla...
karabiberede babası şeftali yediriyor bitanem..

hımmm afiyet olsun kuşuma neyse tatlım ben kacar işim var evi temizlicem şimdi görüşürüz canım arkadasım benimmm sekerimmmmmmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

hımmm afiyet olsun kuşuma neyse tatlım ben kacar işim var evi temizlicem şimdi görüşürüz canım arkadasım benimmm sekerimmmmmmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

ok şekerimmmmmmm.yesinler senin o tatlı dilini....
boşver takma canım böyle şeyleri boş koy.
çekemeyenlerde anten taksın dimi bebem...
kolay gelsin sana..öpüldünzemuszemuszemuszemus

ok şekerimmmmmmm.yesinler senin o tatlı dilini....
boşver takma canım böyle şeyleri boş koy.
çekemeyenlerde anten taksın dimi bebem...
kolay gelsin sana..öpüldünzemuszemuszemuszemus

hee gülümmm sen beni güldürdün ya allahta seni güldürsün canım çok öptümmmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…