- 12 Temmuz 2006
- 7.199
- 345
- 363
hoşgeldinnnn canım nasılsına.s.
iyiyim ne olsun evdeyim bugün uyurum 12ye kadar diyordum ama uyuyamadım tabi erkenden uyandım:umursamaz:
sen nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldinnnn canım nasılsına.s.
iyiyim ne olsun evdeyim bugün uyurum 12ye kadar diyordum ama uyuyamadım tabi erkenden uyandım:umursamaz:
sen nasılsın
iyi olamya calışıyorum canım midem agrıyo okadar eşim görevden gelsinde doktara gidicez inşalah bi yandanda annem rahatsızlanmış iyice canım sıkıldı izne çıkıcaz inşallah bizde ayın sonunda sen ne yaptın canım görüşmeyeli canının sıkıntısı gectimiolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
geçmiş olsun cnım:1hug:
ne yapmayı düşünüyorsunuz izinde
benimde karnım ağrıyorr:sinifsinif:
çok tesekkürler canım valla benim sınavım var mersindeydik ya oranın adresi kaldıgı için oraya gidip giricem annemle ilgilenicem bi tarfata da eşimin babası mide kanseri onunla ilgileniriz bayramıda orda cıkarıp geliriz yani mersin...adana... hatay görüp gelicez rabbimin izniyleee sanada cok gecmiş olsun bitanemmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
sağol cnım ne zaman gideceksiniz pekii...
ALLLAH anne ve babanıza şifa versin ...
canım rabbim kimseyi hastaneye düşürmesin çok kötü bişi ya bu hastalık işi...amin bitanem:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ayın 1 gibi canım inşallah sen hiç geldinmi pekii malatyaya yerimseniben
evet ya hastalık çok kötü birşey ya
gelmedim ama görmek istiyorum cnım
hımmm görmedinmi burayı canım görürsün sende ozamna hayırlısyla tatlışım benim bende bursayı gördüm çok güzel yaa ablamla eniştem komser orda harikabi sehir çok begendim ben burasıda güzel biz ilk geldigimizde burası çok sıcaktıııı ama simdi serinlemeye basladı geceleri özelliklede buz gibi kuzenimde burda okudu rehber ögret.buralı biriylede evlendi simdi ankarada oda gelicek bi kaç gün sonra inşallahhh olumunekankayizsmile :1rolleyes:
inşallh görürüm cnım benim erkek arkadaşım malatyalı o bazen gidip geliyor çok güzel olduğunu söylüyor
hımm evet ya sölemiştin şimdi hatırladım kuzu evet canım ben dogunun bi çok yerini gördüm d.bakır mardin ve malatya çok güzel inşallah sende hayırlısyla gelir görürsün buraları bitanemmm:Saruboceq: opuyorumnanaktan
inşallah cnım ben mardinide çok merak ediyorum
orasıda çok güzel canım ben üniversiteyi urfa okudum o yüzden ona yakın illeri hep gezdim bilirim zaten diger kalanlarıda ablam ve abilerim doguda göre yaptıgı yerlere gezmeye geldigimden biliyorum canım türkiyemin her köşesi cennet inanki rabbim hayırlısıyla heryeri güzelce gezip görmeyi nasip etsin herkesekaydirigubbakcemile5
oh ne güzel gezmişsin cnım ...bursa tarafına da beklerim yerimseniben
canım geliyom orayada artık evlenince çokta iznimiz olmadıgı için gelemiyom eşimde tek bırakmıyo yoksa ablamla hergün görüşüyoz inşallah tatlışım hayırlısyla su malatya dogu göreviimiz bitsinde belki balıkesir bursa...yada mersin hakkımızda hepimizin hayırlısı neyse o olsunn inşallahhhh:Saruboceq: opuyorumnanaktan
saçımı kestirmeye gidecem birazdan yaa hava serin bugün yağmur yağacak sanki
doğu göreviniz ne zaman bitecek
hımm saatler olsun canım sana şimdiden çok mu uzun saclarınnn ya benimkiler fazla uzamıyo biraz uzayıncada kestiriyom hemenyerimseniben
inşallah 5 yıl sonraaaaasengözlerimebaksanab