Malatya///44

arkadaşım kimsenin burdan kimseyi kovduğu yok.anlatmak istediğimiz gereksiz kıskançlıklarla,şımarıklıklarla yıllardır konusulan topicin seviyesini düşürmemek.ama yok böyle olur diyorsanız girilmesin dedik.sonucta bu çoğunluğun kararı.rahatsız oluyoruz çünkü.biz alışkın değiliz bu tarz şeylere.o yüzden sayfamızda istemiyoruz böyle hareketler....

kadınlar kulubü yöneticilerine sesleniyorum bizim ne seviyesizligimiz kaldı ne şımarıklıgımız ne kıskançlıgımız lütfen ilgilenilsin zor tutuyorum kendimi artıkkkkk yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

arkadaşlar ben konuyu takipedemiyorum ama hoş olmayan bi tartışma var sanırım,aman arkadaşlar hem oruç hem sıcak sinirler gergin lütfen kırmadan halledin sorunu

ya millet yabangülüm doğummu yapmışş??hoşgeldin melek yazıyooo...

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan canım benim ya yok daha çok var nerde o günler.koskoca 2 ayımız var.canım onu yazmamdaki sebep hamile kaldığımı öğrenmeden önce rüyamda candan erçetinin hoşgeldin melek şarkısını dinliyordum ondan öyle yazdım.işallah seninde meleğin bir an önce gelir.

bende burdaki banakalara gidip basvuru yapayımda calışayım diom eşim izin vermiyo ya işim hazır sayılır aslında eski calıştıgım bankanın müdürünün eşide burdaki bi bankada müdür abla ama gel gör ki eşimi razı edemiyorum o özel sektöre karsı çıkıyo devletegec diyo bakalım su kpss den felan atanabilirsek bi yerlere acele etme diyo bekliyom olmadı tekrar bankaya girip calışıcam inşallahhh sende calışıyomusun canımmmboshayallersmile

anam bu eşler niye özeli tercih etmiyor.bende çocuk gelişimi mezunuyum özelden çalışayım dedim illa devlet olsun dedi.kaldım böyle artık çocuk olunca zor gibi çalışmak.sen kpssye girecen şansın var işallah istediğin puanı alırsında çalışırsın.evde günler geçmiyor.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan canım benim ya yok daha çok var nerde o günler.koskoca 2 ayımız var.canım onu yazmamdaki sebep hamile kaldığımı öğrenmeden önce rüyamda candan erçetinin hoşgeldin melek şarkısını dinliyordum ondan öyle yazdım.işallah seninde meleğin bir an önce gelir.

ben sana demedimmi senin kızın olacak diye yabanım benim :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq: opuyorumnanaktan

ben sana demedimmi senin kızın olacak diye yabanım benim :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq: opuyorumnanaktan

boshayallersmile boshayallersmile evet ablacım demiştin:)amin ablam işallah senin kızın gibi ünivers.okuduğu zamanlarıda görürüm:Saruboceq:

sorma canım ya artık kesin bişey desinler bebişimin ismi belli olsun istiyorum ama karışmıyorum demesinler gelin istediğini koydu:)

canım benim kaynanam hep bana laf vururdu kendi ismini katim diye.
diğer gelin katmadı benim ismimi felan derdi benden bekledi hep koymamı.
valla bende koymadım.ismi güzel olsa tamam dicem.ismide kevser...
sonuçta çocuğuda düşüneceksin.ilerde sıkıntı yaşamayacağı bi isim olmalı...
bence seçtiğiniz isimlerin hepsi güzel...biri olur işte...

iyide canım benim senin düşündüğün isim yok mu hiç ya
tamam isimler güzelde senin fikrin ne peki
yok ablam ben hiç düşünmedim isim.:delphin:
canım benim kaynanam hep bana laf vururdu kendi ismini katim diye.
diğer gelin katmadı benim ismimi felan derdi benden bekledi hep koymamı.
valla bende koymadım.ismi güzel olsa tamam dicem.ismide kevser...
sonuçta çocuğuda düşüneceksin.ilerde sıkıntı yaşamayacağı bi isim olmalı...
bence seçtiğiniz isimlerin hepsi güzel...biri olur işte...

evet hepside güzel ama ,biri diyor yok o olmasın biri diyor o isim güzel o olsun bıraktım artık ben.allahtan seninkisi gibi kaynanam benim ismim olacaak demedi gerçi ismini beğenmiyor:)

malatyamin citir guzelleri nasilsiniz yagmurlu bi londra gununden merhaba harmoni,yapangulum,noacim nerdesiniz canlarim

Back