Malatya///44

bende burdaki banakalara gidip basvuru yapayımda calışayım diom eşim izin vermiyo ya işim hazır sayılır aslında eski calıştıgım bankanın müdürünün eşide burdaki bi bankada müdür abla ama gel gör ki eşimi razı edemiyorum o özel sektöre karsı çıkıyo devletegec diyo bakalım su kpss den felan atanabilirsek bi yerlere acele etme diyo bekliyom olmadı tekrar bankaya girip calışıcam inşallahhh sende calışıyomusun canımmmboshayallersmile

evet uzun saçlarım çok kırıldı temizlensin biraz sabahları işe giderken uğraşmak zor oluyor o yüzden biraz kısalsın

oooooo çok varmış daha ne zaman gittiniz ki oraya

evet canım kırıkları varsa iyi olur o halde kestirmen buraya biz geleli 1.5 ay oldu canımm yaa hayırlısıyla bitsinde gidelim eşim burda bazen geceleri yol arama taraması yapıyo zaten çok korkuyorum bişi olur felan diyeebenneyaptımki

bende burdaki banakalara gidip basvuru yapayımda calışayım diom eşim izin vermiyo ya işim hazır sayılır aslında eski calıştıgım bankanın müdürünün eşide burdaki bi bankada müdür abla ama gel gör ki eşimi razı edemiyorum o özel sektöre karsı çıkıyo devletegec diyo bakalım su kpss den felan atanabilirsek bi yerlere acele etme diyo bekliyom olmadı tekrar bankaya girip calışıcam inşallahhh sende calışıyomusun canımmmboshayallersmile

evet çalışıyorm cnım eczanede

o daha yeni gitmişsiniz oraya ALLAH tüm kötülüklerden korusun eşini seni korkman normaldir oralarda yaa

yettiiiimmm suderimmmm!!!işdeyim valla ara ara bakabiliom.bizde seni özlkedik valla.iltifatların için teşekkür ederim.Malatyalıyız dimi nede olsa olcaz artık o kadar:::)))) sen neler yapion?evmi topluyorsun??

burdayım sudercim bende yeni geldim.Uzaklardasın yine bizde seni özledik.Resimlerin kaldı hatıra.Net bişey yok dimi ne zaman geleceğin kesin değil.

yok ama gelir gelmez ikinizide bize bekliyorum gelinde tokide soyle malatyaya karsi bi kahve icelim canlarim

yettiiiimmm suderimmmm!!!işdeyim valla ara ara bakabiliom.bizde seni özlkedik valla.iltifatların için teşekkür ederim.Malatyalıyız dimi nede olsa olcaz artık o kadar:::)))) sen neler yapion?evmi topluyorsun??

Kuzum sendemi burdasın.senin o bakışların yeter dünyaya.İşler nasıl yoğunmusun hala.

canim evi toplamaya basladim eeee fistik gibidir malatyamin kizlari elhamdurillah:)))):teytey:

evet ablacim geldim geleli yine gunese hasretim senin cimcimeler nasil japon guzellerim napiyo

Back