Malatya///44

oh ohhhh götürün dondurmaları bakim...
sende kib bebem.öptümmm..

ahh canım sende olsaydın keşke götürdük vallaaa:icecream:
pazar benden sana dondurma kuzuşum afiyetle ye inşallah geldik ama cok güzel bi akşamdı kocişim gezdiriyo sagolsun beni artıkkolumunekankayizsmile :1rolleyes: kaydirigubbakcemile3

ablacim bende resimleri burda ariyorum faceye yuklemisin harika bi gundu cok tesekkur ederim tekrar ama dondugumde sira bende insallah kocaman opuldun:))
Faceden mesaj çektim sana ordan bak dememişim demekki.Benim içinde güzel bi gündü.Ne demek canım benim ha sende ha bende farketmez.Sen bi gel ondan sonra düşünürüz.

zaten öyle oluyor ağırlık çöküyor yemek yiyince.ben tutamadım bu sene:gitme:mecburiyetten işte seneye tutarım artık.iyi teyzesi bebişin iyice hareketlendi maşallah.seyretmek zevk veriyor:)doğunca üzülecem heralde, sağlıkla gelsinde artık :ecrin_bebek:
canım seneyede emzirirsen yine tutamayabilirsin.Önce bebeğin gelir orucu nasılsa telafi edersin.Karnında çok hareket ediyosa yandın canım yaa.gerçekten benim yaramaz gibi olabilir seni biraz üzebilir.

iyi akşamlar arkadaşlar,ben bu sayfayı yeni gördüm yanlız baya geç yakaladım sanırım:3: bende malatyalı biri olarak aranıza katılmak isterim
Hoşgeldin canım gel sende katıl aramıza.Bi kısmımız malatyalı değiliz ama burda yaşıyoruz.Fahri Malatyalıyız.

allahalllah yaa harmonii sen malatyalımısın ne demek şimdi fahri malatyalı felan illa buraya malatyalı olanlar mı geliyo dogdugun yer mi doydugun yer mi??? tabiki doydugun yerrrr hem arkadas onu mu sormuş kiii yaa malatyada olmasak buraya neden ugrayalım kiiii hem ben mersindeydin mersin topigine ugruyodum şimdi ama malatyadayım buraya geliyorum hee mersin topiginide unutmadıkk yarın baska bi yere gidince burayıda unutmayız nie alındın diyen olana cevabımıda vereyim alınırım kardesimmm ozaman dokundurmayın lafıııı:olmaz: :olmaz:

allahalllah yaa harmonii sen malatyalımısın ne demek şimdi fahri malatyalı felan illa buraya malatyalı olanlar mı geliyo dogdugun yer mi doydugun yer mi??? tabiki doydugun yerrrr hem arkadas onu mu sormuş kiii yaa malatyada olmasak buraya neden ugrayalım kiiii hem ben mersindeydin mersin topigine ugruyodum şimdi ama malatyadayım buraya geliyorum hee mersin topiginide unutmadıkk yarın baska bi yere gidince burayıda unutmayız nie alındın diyen olana cevabımıda vereyim alınırım kardesimmm ozaman dokundurmayın lafıııı:olmaz: :olmaz:

arkadaş sorsun sormasın yarın muhabbete başladığında malatyalımısın diye ne diycen.git çatacağın yeri başka yerde ara benim asabımı bozma.Buluşma yapıldığı günden beri bi çekememezliğin var üstünde şimdi çatacak yer arıyosun.Ortamı bozma canımıda sıkma.

arkadaş sorsun sormasın yarın muhabbete başladığında malatyalımısın diye ne diycen.git çatacağın yeri başka yerde ara benim asabımı bozma.Buluşma yapıldığı günden beri bi çekememezliğin var üstünde şimdi çatacak yer arıyosun.Ortamı bozma canımıda sıkma.

cevap hakkı dogdu şimdi bana...neyini cekemicemki ben senin anlamadım evet buluşma günü ben sana hiç yakıstıramadım yasında baya bi olgun burdaki arkadaslarada sölemedim daha sen kendine nasıl yakıstırıyosun bir bayanın kulagına bir alışveriş merkezinde ellerinle sünmeye hangi hakla cok pardon kızlar size soruyom ilk defa buluşmaya gidiyosunuz size birisi kulagınıza sünüp acı cekeceginiz sekilde sıkıp cekiyo sizin tepkiniz ne olurdu_?? nefret ederim ne el sakası ne dil şakası buda benim yapıma tersss sen beni ne kadar tanıyosun ki sonrada gecmiş aramızdaki samimiyetten böle yaptım diyosun hıhhh ben yine sabrlı davrandım duat et sen sadece okkk sakın bidaha yazma bana bu düşünceler nasıl kötü ya allahım sen büyüksün ya rabbimmm..........

neyini cekemicemki ben senin anlamadım evet buluşma günü ben sana hiç yakıstıramadım yasında baya bi olgun burdaki arkadaslarada sölemedim daha sen kendine nasıl yakıstırıyosun bir bayanın kulagına bir alışveriş merkezinde ellerinle sünmeye hangi hakla cok pardon kızlar sizesoruyom ilk defa buluşmaya gidiyosunuz size birisi kulagınıza sünüp acı cekeceginiz sekilde sıkıp cekiyo sizin tepkiniz ne olurdu_?? nefret ederim ne el sakası ne dil şakası sen beni ne kadar tanıyosun ki sonrada gecmiş aramızdaki samimiyetten diyosun hıhhh ben yine sabrlı davrandım duat et sen sadece okkk sakın bidaha yazma bana bu düşünceler nasıl kötü ya allahım sen büyüksün ya rabbimmm..........

Benim düşüncelerim kötü olsaydı senin gibi fahri Malatyalı lafına alınmazdım.Kulağını çekme meselesine gelince özelden mesajlaştığımızı hatırlatırım orda sana kulağını çekicem senin le buluşunca ne kızıyosun demiştim Bunun üzerine Yaptım o hareketi.Canınıda yakmadım.Kabahat bendeki sana samimi davranayım dedim.Sana ne yazıcam ya ben bundan sonra bitmiştir Melike_ecesuu benim için.

Benim düşüncelerim kötü olsaydı senin gibi fahri Malatyalı lafına alınmazdım.Kulağını çekme meselesine gelince özelden mesajlaştığımızı hatırlatırım orda sana kulağını çekicem senin le buluşunca ne kızıyosun demiştim Bunun üzerine Yaptım o hareketi.Canınıda yakmadım.Kabahat bendeki sana samimi davranayım dedim.Sana ne yazıcam ya ben bundan sonra bitmiştir Melike_ecesuu benim için.

hiç kimse bana o hareketi yapamaz tamam mıııı hiç kimseee...yasadıgımı paylaştım kesimlikle bu saatten sonra çok iyi yaparsın allah razı olsunnnn:2: :2: :2:

hooppp kızlarr!!napiyosunuz ya?olurmu hiç böyle şeyler??melikecim yani yanliş anlama ama gerçekten orda harmoni kötü birşey demek istememiş.Yani gerçekten o cümleden o sonucu nasıl çıkardınki??Çok sıradan ve normal bir cümle.Bence sen gerçekten alınganlık yapıp üstüne boşuna alınıyorsun.Bak alıngan olduğunun sende farkındasın....

noa inanki bak sinirden uyuyamadım lütfennn bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum tamam diyelimki ben yanlış anladım o kadar sölenen lafa ne diceksiniz neden demiyosun niye cekemesin melike arkadsımız seni diye lütfen tarafsız olalım neyse bu konu benim için bitmiştirrrrr:1ninca:

ya kızlar biz izne cıkıcaz da memleketten kuru kayısı istiyolarmış varmı bildiginiz güzel ve yeni mahsulden olsun diolarmış bide nerden bulabiliriz acababilmiyorumkismile

gece sahuru hazırlayamadım eşimde bende ac acına orucuz ve sinirden suanda midem kalkıyo ülseri olan bilir gercekten canım cok sıkkın özellikle de o konuda kimse üstüme gelmesinnn kapandı benim içinn lütfennn bi yandan derslerim var biraz anlayışşşşş:1closedeyes:

taraf tutmakta ne demek???burda bi karşılaşmamı varki??kimsenin tarafını tuttuğum falan yok.harmoninin yazdığı cümle kabak gibi ortada.Altından bakıyorum üstünden bakıyorum yanlış anlayıp burda ortamı gereceğin tek bi anlam bulamıyorum.Lütfen alınganlık yapıp ne başkalarının cümlelerini yanlış anlayalım nede insanları taraf tutmakla suçlayalım....

sen yorum yazmıssın bende sana cevap yazdım noa bu konu dün gece kapandı benim için yanlış anlamış olabilirim hepimiz insanız ama okadar laf ne beni bu üzdü dogrusu neyse gercekten ii degilim uzadıkca konu dagılıyo yaayasakkelime

Back