- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
uğramayalı topik baya dolmuş.
kimsecikler yoktu.
nasılsınız bakalım malatyann güzel hatunları...:1hug:
selam ben geldim
kızlarr selamm!!napioyorsunuz??okuduğum kadarıyla ramazan herkesi çarpmış bu sene.valle bende hayatımda en zorlandığım ramazan.Ama bugün itibariyle molaya girdimm :)) 4-5 gün rahatim yani.zekoooo nerelerdesin cnmm yaa.gel artıközlettin kendinii.....
hoşgeldinnnnnnnnnnnn benim dünyaaa güzeli hemşommmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz
naber nasılsın canımın içiii ay bende iyi olucam su sıcaklar olmasa ya zamanı gecirmeye calışıyom bi yandan da derse calışıyom kpss de yaklaştı ona hiç bakamıyom zatiii benim minik cadı napıyo kelee çok öptüm ikinizide fıstıgımmm özledim sisiii vallaaaolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
he valla kpss de yaklaştı
ben sallamasyon yapacam valla.
he hiç arayıp sorduğun yok.
unuttun bizi aşk olsun.
küdtüm sana...:umursamaz:
hoş geldin canım nerelerdeydin?selam ben geldim
kızlarr selamm!!napioyorsunuz??okuduğum kadarıyla ramazan herkesi çarpmış bu sene.valle bende hayatımda en zorlandığım ramazan.Ama bugün itibariyle molaya girdimm :)) 4-5 gün rahatim yani.zekoooo nerelerdesin cnmm yaa.gel artıközlettin kendinii.....
slmm nasılsınız
selam canım nasılsın nasıl gidiyor?
hoşgeldin fıstıkkk naber nasılsınnnnolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
pc bozuktu canım ya sen nasıl oldun bebişin nasılhoş geldin canım nerelerdeydin?
slmm nasılsınız
ii canım sen nasılsın ay avatarın daki kedin çok korkunçkaydirigubbakcemile3
ciddimisin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
değiştiricem sıkıldım aynı avatardan ama güzel avatar bulamadım yaa
slm canım iii ya sennnolumunekankayizsmile opuyorumnanaktanslmm nasılsınız
allah razı olsun canım ya hiç sorma hem sıcak hem orucuz hemde ev işi....akannehirmelike,su perisi allah kolaylık versin.bu sıcakta sınava çalışmak çok zordur.
iidir canım senden
melike,su perisi allah kolaylık versin.bu sıcakta sınava çalışmak çok zordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?