Malatya///44

uğramayalı topik baya dolmuş.
kimsecikler yoktu.
nasılsınız bakalım malatyann güzel hatunları...:1hug:

hoşgeldinnnnnnnnnnnn benim dünyaaa güzeli hemşommmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz
naber nasılsın canımın içiii ay bende iyi olucam su sıcaklar olmasa ya zamanı gecirmeye calışıyom bi yandan da derse calışıyom kpss de yaklaştı ona hiç bakamıyom zatiii benim minik cadı napıyo kelee çok öptüm ikinizide fıstıgımmm özledim sisiii vallaaaolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlarr selamm!!napioyorsunuz??okuduğum kadarıyla ramazan herkesi çarpmış bu sene.valle bende hayatımda en zorlandığım ramazan.Ama bugün itibariyle molaya girdimm :)) 4-5 gün rahatim yani.zekoooo nerelerdesin cnmm yaa.gel artıközlettin kendinii.....

slm tatlım hoşgeldin hiç göremedim seni iyimisin kuşum allah kolaylık versin evet ya cok sıcakkk rabbim yar ve yardımcımız olsun iyi canım eccik sen istirahat et;)) belki serinler sonra hava zorlanmayız kendine cok iyi bak sekerrrrrrolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

hoşgeldinnnnnnnnnnnn benim dünyaaa güzeli hemşommmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz
naber nasılsın canımın içiii ay bende iyi olucam su sıcaklar olmasa ya zamanı gecirmeye calışıyom bi yandan da derse calışıyom kpss de yaklaştı ona hiç bakamıyom zatiii benim minik cadı napıyo kelee çok öptüm ikinizide fıstıgımmm özledim sisiii vallaaaolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

he valla kpss de yaklaştı
ben sallamasyon yapacam valla.
he hiç arayıp sorduğun yok.
unuttun bizi aşk olsun.
küdtüm sana...:umursamaz:

he valla kpss de yaklaştı
ben sallamasyon yapacam valla.
he hiç arayıp sorduğun yok.
unuttun bizi aşk olsun.
küdtüm sana...:umursamaz:

yok keleeee inanki sınav stresi üstümde sekerrrr bak hem sen benim arkadasımın kızkardesisin heç öyle şey olurmuuu kuzusummm senin yerin başka biliyosunnn hiçte bile nie unutucakmışım sen öle bişiyi asla haketmiyosun dedim ya kuzuu sınavlarrrrrrr hayat sınavlardan ibaretmiş gercekten şimdide ramazan oruc sıcaklar kociş ev işi hepsi beni beklerr anca bakıp yazıp cıkıyom çok öptüm kuşummmmolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: Şeniz Şeniz :asigim:

selam ben geldim
hoş geldin canım nerelerdeydin?
kızlarr selamm!!napioyorsunuz??okuduğum kadarıyla ramazan herkesi çarpmış bu sene.valle bende hayatımda en zorlandığım ramazan.Ama bugün itibariyle molaya girdimm :)) 4-5 gün rahatim yani.zekoooo nerelerdesin cnmm yaa.gel artıközlettin kendinii.....

selam canım nasılsın?

slmm nasılsınız
slm canım iii ya sennnolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

melike,su perisi allah kolaylık versin.bu sıcakta sınava çalışmak çok zordur.
allah razı olsun canım ya hiç sorma hem sıcak hem orucuz hemde ev işi....akannehir
rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun ve emeklerimizin karsılıgını alırız inşallah kuzummkaydirigubbakcemile5 :Saruboceq:
sen napıyosun nasılsın tatlışım bebiş nasıl öptüm ikinizideeee:lepi: :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

iidir canım senden

iyi canım çok şükür...tesekkürlerrrolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

melike,su perisi allah kolaylık versin.bu sıcakta sınava çalışmak çok zordur.

sağol tatlım ya.
ama ben hiç çalışmıyorum o ayrı.
yüzüne bile bakmadım.
sınava girip sallıcam artık napim...
sen napıyosun canım.
bebişin nasıl.habire tekmeliyodur şimdi seni.
en güzel dönemin canım tadını çıkar valla.
çıktıktan sonra keşke karnımda kalsaydı diceksin emin ol :))
benim cadıyı gördün.ramazanda hele hiç çekilmiyo.ömrümü yedi benim.
sinir hastası olacam çıkacam valla böyle giderse... :çok üzgünüm:

Back