Malatya///44

iyi akşamlar canım.bu günde daha bi sıcak,işallah biraz serinlerde havalar rahatlarız.:Saruboceq:

evet canım yha allahım bi serinlik verir inşallah çok susuyorum acıkma yok agzım kuruyo hayırlısıyla bi atlatalım kazasız belasız inşallah kendimi hiç bu kadar kötü hissetmemiştim rabbim yar ve yardımcımız olsun bu sıcak havayı serin güzel bi havaya cevirsin ve tüm müslüman alemi için inşallahhholumunekankayizsmile :Saruboceq: opuyorumnanaktan

Evet gün uzun havada sıcak olunca biraz zor oluyo.Öğleden sonra yat uyu biraz daha çabuk geçer zaman.

canım hava sıcak benim ev ögleden sonra acayip güneş alıyo uyumak facia oluyo hiç sorma zaman duruyo sanki anlatamam napalım bunun karsılıgını en güzel biçimde verir yüce rabbim bize tabiiki ama keşke günler bu kadar uzun olmasaydı ve yeni yılı hiç mi hiç düşünemiyorummmolumunekankayizsmile sengözlerimebaksanab

Önümüzdeki hafta biraz daha serinleyecekmiş gülüm inşallah.Nasılsın canım benim.
işallah canım işallah.iyiyim sen nasılsın?
evet canım yha allahım bi serinlik verir inşallah çok susuyorum acıkma yok agzım kuruyo hayırlısıyla bi atlatalım kazasız belasız inşallah kendimi hiç bu kadar kötü hissetmemiştim rabbim yar ve yardımcımız olsun bu sıcak havayı serin güzel bi havaya cevirsin ve tüm müslüman alemi için inşallahhholumunekankayizsmile :Saruboceq: opuyorumnanaktan

amin canım hiç malatya bu kadar sıcak olmamıştı bu sene böyle oldu.:delphin:

uğramayalı topik baya dolmuş.
kimsecikler yoktu.
nasılsınız bakalım malatyann güzel hatunları...:1hug:

kızlarr selamm!!napioyorsunuz??okuduğum kadarıyla ramazan herkesi çarpmış bu sene.valle bende hayatımda en zorlandığım ramazan.Ama bugün itibariyle molaya girdimm :)) 4-5 gün rahatim yani.zekoooo nerelerdesin cnmm yaa.gel artıközlettin kendinii.....

Back