Malatya///44

yabangülüm nasılsın canım.
nasıl gidiyor bebişle ramazan...
sıcaklardada hamilelik hiç çekilmiyor.
Allah yardımcın olsun tatlım...
bebişede kendiden iyi bak öpüldünüz...zemuszemuszemuszemus

meloş nerdesin canım ya göremiyorum artık seni...
kib tatlım çok öptüm...zemuszemus

burdayım tatlışımmmmmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz
naber nasılsın canımın içi karabiber nasıllll ikinizide koccaman koccaman öpüyorummmmolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan zemuszemus zemuszemus

yabangülüm nasılsın canım.
nasıl gidiyor bebişle ramazan...
sıcaklardada hamilelik hiç çekilmiyor.
Allah yardımcın olsun tatlım...
bebişede kendiden iyi bak öpüldünüz...zemuszemuszemuszemus

amin canım saolopuyorumnanaktaniyiyim sen nasılsın,minik prenses nasıl?iyi gidiyor çok şükür oruç tutmuyorum zor olur,bide akşama kadar aç,susuz bırakmaya içim elvermiyor.seneye tutarım.bende öptüm koskocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnŞeniz

sanada hayırlı geceler canım.
ramazanda kızla uğraşıyorum ben.
cadı ramazanda hiç çekilmiyo valla.
sen nasılsın canım ...

iyi olmaya calışıyom gülüm ya bu ramazan bi garip oldum hiç halim yoq bide su içiyom ya artık sudan bile midem bulanıyo zaten yemek istemiyo canım dün pazara gitti ya havada cok sıcaktı resmen öldüm hayırlısıyla su ramazanı atlatsaydık bi yandanda ders calışıyom eylül 1 de inşallah izne ayrılcaz memlekete gidicez eşimle karabiber durmuyo lee ısırırım onu seni yormasın süle ona senide onuda koccaman öptümm kuzummmolumunekankayizsmile :emir_bebek: kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

hayırlı akşamlarrrrr kuzularrr nasıl geciyo ya ramamzanı serif havalar sıcak olmasa iyide agzım kuruyo hep bide yaz saati olunca uzun zamna gecmiyo :sinifsinif: :bbo:

Back