iyi akşamlar canım.bu günde daha bi sıcak,işallah biraz serinlerde havalar rahatlarız.:Saruboceq:
hayırlı akşamlarrrrr kuzularrr nasıl geciyo ya ramamzanı serif havalar sıcak olmasa iyide agzım kuruyo hep bide yaz saati olunca uzun zamna gecmiyo :sinifsinif: :bbo:
iyi akşamlar canım.bu günde daha bi sıcak,işallah biraz serinlerde havalar rahatlarız.:Saruboceq:
Evet gün uzun havada sıcak olunca biraz zor oluyo.Öğleden sonra yat uyu biraz daha çabuk geçer zaman.
işallah canım işallah.iyiyim sen nasılsın?Önümüzdeki hafta biraz daha serinleyecekmiş gülüm inşallah.Nasılsın canım benim.
evet canım yha allahım bi serinlik verir inşallah çok susuyorum acıkma yok agzım kuruyo hayırlısıyla bi atlatalım kazasız belasız inşallah kendimi hiç bu kadar kötü hissetmemiştim rabbim yar ve yardımcımız olsun bu sıcak havayı serin güzel bi havaya cevirsin ve tüm müslüman alemi için inşallahhholumunekankayizsmile :Saruboceq: opuyorumnanaktan
işallah canım işallah.iyiyim sen nasılsın?
amin canım hiç malatya bu kadar sıcak olmamıştı bu sene böyle oldu.
Evet geçen sene daha serindi.Hatta gece camları açmam gerekmiyodu.Bu sene Türkiyenin heryeri yanıyo.
kızlarrrr cok sıcak dayanamıyom yaaaaa hiç sormayınnnnolumunekankayizsmile :gitme:
Bi vantilatör alsanız rahat edersiniz aslında.Bende var rahatım valla.gece gündüz çalışıyo mecburen.
slmlar nasılsınızzz
slmlar nasılsınızzz
slmmm canım iyi çok şükür sen nasılsın kuzummmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
Su-Perisi naber
bende iyiyim canım ne olsun işte can sıkıntısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?