- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
buqün kimse girmemiş topiğe ya...
meloşş nerdesin,kızlar nerdesiniz...
yokoldunuz birden....
gardaş nirdesiniz??:) geldim canım, bende yüzde yüz malatyalı olarak buradayım....görüşürüz................
burdayım canımmm erkek kardeşim yarın sırnaga gidiyo orda görevli uzm.çvş efkar bastı benide dogal haliyle agladım bide oturdum dua ediyom bütün asker ve polislerimize nolur sizde dualarınızı esirgemeyin su mübarek ayların yüzü suyu hürmetine....eşimi de göreve yolladım ölee oturuyom işte kuzummm sen napıyosun nasılsınnn karabiberim nasıl kuşumm çok öptüm siisiiiiolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: Şeniz Şeniz
canım işleri çok zor.
Allah hepsinin yardımcısı olsun.
bende otutuyorum napim.
babası ilaydayı dışarı çıkardı.
biraz gezdirip getirecek.
bende rahat ederim biraz...:)))
kızlar nerdeler görünmüyolar hiç...
burdayım canımmm erkek kardeşim yarın sırnaga gidiyo orda görevli uzm.çvş efkar bastı benide dogal haliyle agladım bide oturdum dua ediyom bütün asker ve polislerimize nolur sizde dualarınızı esirgemeyin su mübarek ayların yüzü suyu hürmetine....eşimi de göreve yolladım ölee oturuyom işte kuzummm sen napıyosun nasılsınnn karabiberim nasıl kuşumm çok öptüm siisiiiiolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: Şeniz Şeniz
canım hepsini allahım esirgesin.:Saruboceq:
hayırlı günler...hayırlı ramazanlarrr kızlarrrrr rabbim tutucagımız tüm oruclarımızı şimdiden kabul etsin inşallahhhhholumunekankayizsmile :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
su perim naber nasılsın kuşummmm çok öptümmm şekerrrolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
sanada hayırlı ramazanlar canım.
tatlım yeni gördüm msjını.
Nasıl olim akşam ramazan alışverişine çıktık.
Ordanda malatya parkın karşısındaki parktaydık.
Hatta senide aradım.
Az önce eve geldim.
Sen nasılsın canım....
Selam hanımlar hepinizin ramazanı mübarek olsun hayırlı ramazanlar ..opuyorumnanaktan
aman aman kim glemiş hoşgeldin ablaların en tatlı en hanım hanımıııı cok özlemiştim seni ablacıgım nasılsınnnn hayırlı ramazanlar çok öptüm seniiiiiiiiiolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz
geldim anacım gelmemmi hiç seninde ramazanın ayırlı olsun bitanem bende çok öpüyom seni kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile
Selam hanımlar hepinizin ramazanı mübarek olsun hayırlı ramazanlar ..opuyorumnanaktan
Çokkkk saol bitanem naber nasılsın bebişşş nasılll cok öptüm ikinizideeeolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?