Malatya///44

canım bizde memleketten ayrıyız .
gittim 20 gün kaldım geri geldim.
sayılı gün çabuk geçiyo dimi.
bişey anlamıyosun...
ne çabuk bitti tatil diyosun...
gurbetlik çok zor... :((
senin işin daha zor yurtdışındasın birde.
allah yardımcın olsun..

amin canim amin ama inan yurt dısı dahada farklı bayramı yok orucu yok dını dılı herseyi garip:((

daha dewammı ediyo kıss sancın.
geçmiş olsun canım ya...
iyi bak kendine.bebiş istiyoz senden bak...yerimseniben

ahh canım benim inşallah rabbimden hayırlısıyla bende istiyom hem bu sancıda gecer diolar çok tesekkür ederim hemşommm sen napıyon nasılsın benim yaramaz karabiberden ne haberrr öptüm ikinizideeolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

geçmıs olsun melıkecım o sancıyı benden ıyı kımse bılemez heralde

çok tesekkür ederim canım ogün buluşma oldugu günde vardı bugünde basladı aynen canım ya hiç sorma sen napıyosun nasılsın sevval nasıl öpüldünüz kuzummmolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

ahh canım benim inşallah rabbimden hayırlısıyla bende istiyom hem bu sancıda gecer diolar çok tesekkür ederim hemşommm sen napıyon nasılsın benim yaramaz karabiberden ne haberrr öptüm ikinizideeolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

yatırdım cadıyı zorla.
bende napim.2 gündür sular kesik.
işde yapamıom.pc başında zaman geçiriom bende...

kızlar haftaya gıdıyorum yaa:((((( nasıl dayanıcam memleketımden ayrı yıne yaaaa:((((((

ahh canım benim gurbetlik zor hadi biz yine yurt içindeyiz ya sen yurt dışı daha bi zor oluyo dimi allah yar ve yardımcımız olsun saglık sıhhat versin napalım bitanemm:çok üzgünüm: :delphin:

Back