- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr gunaydın hepınızı öpüyorum dun ıcın herkese tesekkur ederım cok guzel bı gunduopuyorumnanaktan
gunaydın canım kolu ıyı kızımın kızarmıs ama agrımıyo gecer sanırım bır ıkı gune kadar sen nasılsın melıkecim
afıyet olsun canım cok sagol gelırız bıgun öpüyorum
benim cadı huysuzluk yapsada çok güzel bir gündü.
hepinizi tanıdığıma çok memnun oldum...
selam malatyalı hatunlar benim eşimde malatyalı kayınvalidem malatyada şimdi tatile gitti çok severim malatyayı en çokta yemekleriniopuyorumnanaktan
gunaydın canım kolu ıyı kızımın kızarmıs ama agrımıyo gecer sanırım bır ıkı gune kadar sen nasılsın melıkecim
o daha bebek annesi huysuzlukta yapar yaramazlıkta.Biz rahatsız olmadık sen huzursuz oldun biraz ama eşin sağolsun ilgilendi bak bebeğiyle.Sanki benim kız çok usluyduda.Allahtan benim büyük kız ilgilendide bende o sayede rahat oturdum..
ay canım benim ya yaktım kuzumu.
iyi olduğuna sevindim.
selam malatyalı hatunlar benim eşimde malatyalı kayınvalidem malatyada şimdi tatile gitti çok severim malatyayı en çokta yemekleriniopuyorumnanaktan
slm şekerler naber nasılsınızzzolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
Aman aman aman Allah muhabbetinizi artırsın kıslarrr haberlerinizi aldım melike'den buluştunuz sonunda, ben gelemedim,
ama kısa bir süreliğine koçtaşa gitmiştik siz görüşürken Melikeyi aradım zamanım yoktu ama 5 dakikalığına da olsa sizleri görür tanışırım diye düşündüm ama ulaşamadım kısmet değilmiş inşallah bir dahaki görüşmenize katılabilirim umarım güzel geçmiştir buluşmanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?