ivett yhaa nasıl tanıcaz birbirimizii aslında kim böle gelince etrafa bakıyosa o bizizdir yaniiii)))))
ya güzel fikirde orda bir sürü garson vardır.
hangi birine soracaz. anlamadım şimcik ben:uhm:
yok gülüm 2-3 garson var sadece.kapıda girişte kasada duran bi kız var onada söyleyebilirsiniz.Kapıda genelde aynı garson bekliyo.
iyi geceler kızlar ben yatıyorum yarın görüşürüz.
hayırlı sabahlarrr...hayırlı cumalar güzellerrrra.s.
sanada hayırlı cumalar canım nasılsın
tesekkürler bitanemmm iyi çok şükür ama sancım var adet oldumda dün bugün felaketim anlıcagın sen napıyosun nasılsın kuzum bu arada heyecan basladı benle cünkü akşama sizinleyizzzz:teytey: hihoyyyt alkisalkisalkis
anam kız sende tam gününü bulmuşsun olacak :)))
bende bizim cadıyla uğraşıyorum.
bırakmıyor pcye oturim.klavyeye vurup duruyor.
evet canım allahtan bişey çıkmazsa akşam birlikteyiz...
yha canım şimdi tayin işi tasınma işi bide buranın iklimi etkilenmişim dr öle sölüyo hava degişimi olmuş inanmıcaksın ama 18.gün gecti yani dün oldum rabbime sükürler olsun ki öldüm yha öldüm resmen böle karnım felan çok sisti bi hoş oldum sinir stres hep üzerimdeydi hımmm senin kızın var galiba allah bagıslasın darısıda bize bakalımmmolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan
yha canım şimdi tayin işi tasınma işi bide buranın iklimi etkilenmişim dr öle sölüyo hava degişimi olmuş inanmıcaksın ama 18.gün gecti yani dün oldum rabbime sükürler olsun ki öldüm yha öldüm resmen böle karnım felan çok sisti bi hoş oldum sinir stres hep üzerimdeydi hımmm senin kızın var galiba allah bagıslasın darısıda bize bakalımmmolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan
evet canım kızım var.allahım seninde kucağını doldurur inşallah.
sen hangi ilden geldin malatyaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?