Slm kızlar düğünümü balayımı atlatıp geldim tekrar herşey çok yorucu ve çok güzeldi dilerim Allah'tan herkesin gönlüne göre sevdiği kişiyler bişr ömür mutluluk nasip eder
tebrik ederim canım.
bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah...
fotolarını koydunmu albüm topiğine.
koymadıysan koyda görelim :))
Slm kızlar düğünümü balayımı atlatıp geldim tekrar herşey çok yorucu ve çok güzeldi dilerim Allah'tan herkesin gönlüne göre sevdiği kişiyler bişr ömür mutluluk nasip eder
Sağol canım düşünmen bile yeterli, amin düğünümüz çok güzel geçti inşallah devamı da güzel gelir,
Sağol canım amin hepimizin evliliği çok güzel geçer inşallah
Tatlım seni gördüğüme o kadar sevindim ki anlatamam çok başka bi duyguydu çok teşekkür ederim geldiğin katıldığın ve benimle karşılıklı oynadığın için sempatiksalakcinni
Bu arada ablam çok beğenmişti ne tatlı biriydi kim di o dedi bende kk arkadaşım dedim çok şaşırdı evin annemlere çok yakın hatta şimdi ben annemlerdeyim sizin site tam karşımda görünüyo boş arsaya bakan taraftamı oturuyosunuz eğer o bloklarsa balkondan bile görebiliriz birbirimizi
Amin canım çok sağol,Slm kızlar düğünümü balayımı atlatıp geldim tekrar herşey çok yorucu ve çok güzeldi dilerim Allah'tan herkesin gönlüne göre sevdiği kişiyler bişr ömür mutluluk nasip eder
tebrik ederim canım.
bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah...
fotolarını koydunmu albüm topiğine.
koymadıysan koyda görelim :))
Fotoları koymadım aslında koyduğum fotoları tekrar silmeyi öğrenirsem bir süreliğine koyarım ama tekrar kaldırmam lazım
oy oyyy oyyy kimler gelmişşşş canımsın yaa hoşgeldin bitanem benimmmm....kaydirigubbakcemile5
evet yaa hiç sorma eşim o gün sabahtan cıkmıştı inanki onu bile uyutmadım hadi kalk dedim arkadasın dügünü var götür beni dedim oda kırmadı beni saolsun ve geldik hersey süperdi kuzummm...opuyorumnanaktan
bende ablanla seni cok sevdim sizde cok tatlıydınız hele sen prensesss gibiydin maşallah diyemmmtekrardan tebrikler mutluluklar gülümmma.s.
evet canımmm boş arsaya bakıyo özelden msj at bakam hani apartmanmış cık gel kuzuu ben evde yalnızım kociş görevdeeesengözlerimebaksanab
Canım benim çok sağol tatlım senin evliliğin de hep güzel mutlu geçer inşallah,
Özelden msj attım sana görüşürüz inşallah opuyorumnanaktan
Amin canım çok sağol,
Fotoları koymadım aslında koyduğum fotoları tekrar silmeyi öğrenirsem bir süreliğine koyarım ama tekrar kaldırmam lazım
Canım benim çok sağol tatlım senin evliliğin de hep güzel mutlu geçer inşallah,
Özelden msj attım sana görüşürüz inşallah opuyorumnanaktan
agzına ve o güzel yüregine saglık bitanemmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
Amin canım çok sağol,
silersin canım bişeyi yok.
düzenleye tıklıcaksın fotoları sileceksin yerine bi noıktalama işareti koy kaydete bas.
bu kadar
kızlar buluşmamı var???ya bu pazar önceden sözümüz vardı arkadaşlara.haftaiçi akşam olsa size uyarmı?malum ben cumarteside çalışıyorum.saat 6 falan olsa nasıl olur?geçmi olur yoksa.hani hava gec kararıyor ondan dedim...
kızlar buluşmamı var???ya bu pazar önceden sözümüz vardı arkadaşlara.haftaiçi akşam olsa size uyarmı?malum ben cumarteside çalışıyorum.saat 6 falan olsa nasıl olur?geçmi olur yoksa.hani hava gec kararıyor ondan dedim...
noacımmm calışan arkadaslar sölemişti zaten hafta sonu olsun diye inanınki bende gelmeyi cok istiyorum ama eşim polis bi gündüz bi gece gidiyo bayada stresli oldugu için gitme derse gelemem şimdiden sölim sonra söz verdi tutmadı demeyin çünkü söz verince iki elim kanda olsada gelirim arkadaslar tıpkı empatike verdigim sözümü tuttugum gibi...yerimseniben
o haldee hafta içinde sorun yoksa kimsede bende cuma günü buluşalım diyom sizin içinde uygunsa o gün gelebilirimmm...çünkü eşim geceye gidiyo canım...:hulya:
Cuma günü olabilir gelirim inşallah bi terslik çıkmazsa.Diğer arkadaşlar ne dersiniz?
cuma günü bana uyar da
lalezar dediğiniz yer nerde.
ben malatyayı pek bilmiyorum kızlar.
bildik biyer olsun.
yada anlatın nerde olduğunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?