Malatya///44

selammm kızlarrr!!napiyosunuz bakayimm?ben işteyim.bi boşluk buldum yazayım dedim.ya bu doktorlardan çektiğimiz nedir.bende özel malatyada seyit ali bey var ona gidiyorum.Ama deişcem sanırım.melikecim übeyt için çok ukala,devamlı hastası olmayanla pek ilgilenmiyor diyorlar.bende doğu fertilde uğraş bey var.çok beğeniyorlar.ona gitcem bu hafta.bakalım artıkkk...

yaaa affff koskoca malatay iyi bi dr bulamıcaz galiba canım bi git bakalım nasılmış eger memnun kalırsan bende ona görüneyimmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

yaaa affff koskoca malatay iyi bi dr bulamıcaz galiba canım bi git bakalım nasılmış eger memnun kalırsan bende ona görüneyimmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

cnm aslında doktor çok var ama her sefer doktor değişmekten bıktım valla.Biraz önce bi arkadaşla konuştum anamed kadın sağlığı merkezinde kemal hoca var.ona gitcem karar verdim.zaten doğu fertille birbirlerine bağlılar.Bu hocaya şehirdışından bile hasta geliyor diye duymuştum.bakalım yarıniçin izin aldım.gitcem.haber veririm..

slm kızlar görüşmeyeli nasılsınız.
memleketteydim giremiyodum kk'ya
bebişler ne alemde bakalım...
Hoşgeldin canım.evet yoktun ortalıkta.Bebişler iyi sen nasılsın bakalım.

selammm kızlarrr!!napiyosunuz bakayimm?ben işteyim.bi boşluk buldum yazayım dedim.ya bu doktorlardan çektiğimiz nedir.bende özel malatyada seyit ali bey var ona gidiyorum.Ama deişcem sanırım.melikecim übeyt için çok ukala,devamlı hastası olmayanla pek ilgilenmiyor diyorlar.bende doğu fertilde uğraş bey var.çok beğeniyorlar.ona gitcem bu hafta.bakalım artıkkk...

Slm canım.Kolay gelsin iyi çalışmalar sana.İnşallah bulunduğun yer klimalıdır.Yoksa çekilmez bu sıcakta..

Hoşgeldin canım.evet yoktun ortalıkta.Bebişler iyi sen nasılsın bakalım.

Slm canım.Kolay gelsin iyi çalışmalar sana.İnşallah bulunduğun yer klimalıdır.Yoksa çekilmez bu sıcakta..

sorma cnm acayip sıcak.klima var.olmazsa deliririm zaten.sıcağada hiç dayanamayanlardanım bide.bide kullandığım ilaçlardan kilo aldım.acayip terliyorumm.valla sorma kış gelsinnn artıkk....

cnm aslında doktor çok var ama her sefer doktor değişmekten bıktım valla.Biraz önce bi arkadaşla konuştum anamed kadın sağlığı merkezinde kemal hoca var.ona gitcem karar verdim.zaten doğu fertille birbirlerine bağlılar.Bu hocaya şehirdışından bile hasta geliyor diye duymuştum.bakalım yarıniçin izin aldım.gitcem.haber veririm..

peki canım bi git bakalımnasıl iyiyse mennun kalırsan bakarım bende tatlım saolasınnnkaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım.allahım yardımcınız olsun valla ben çok uğraştım doktor işiyle çok şükür kurtuldum işallah sizde aynen benim gibi mucize yaşarsınz.
slm kızlar görüşmeyeli nasılsınız.
memleketteydim giremiyodum kk'ya
bebişler ne alemde bakalım...

hoşgeldin canım iyiyiz,sen nasılsın?

harmoni bende iyiyim canım.bizim cadıyla uğraşıyorum bende... :)
melike-ecesu hb gülüm.evet ya bigün toplanalım.geçen yapılan buluşmaya katılamadım.
yabangülüm iyiyim canım çok şükür.duydun dimi yine buluşma düzenleyelim sizede uyarsa...zemuszemuszemuszemuszemuszemus

harmoni bende iyiyim canım.bizim cadıyla uğraşıyorum bende... :)
melike-ecesu hb gülüm.evet ya bigün toplanalım.geçen yapılan buluşmaya katılamadım.
yabangülüm iyiyim canım çok şükür.duydun dimi yine buluşma düzenleyelim sizede uyarsa...zemuszemuszemuszemuszemuszemus

evet canım inşallah ben isterim yani sizlerle tanısmayı....kaydirigubbakcemile5

ya bu ne sıcak yaa pişiyorum burda.cumartesi 42 derece olcakmış.Geçen sene bu zamanlar ne kadar güzeldi serin serin.Uyuyamaz oldum sıcaktan.Azcık rüzgar esse serinletiyo aslında ama.10 gün daha sürcek galiba bu sıcaklar.Ramazan geliyo bacılarım buluşmayı ya hemen yapmalıyız ya bayram sonuna bırakmalıyız.

ya bu ne sıcak yaa pişiyorum burda.cumartesi 42 derece olcakmış.Geçen sene bu zamanlar ne kadar güzeldi serin serin.Uyuyamaz oldum sıcaktan.Azcık rüzgar esse serinletiyo aslında ama.10 gün daha sürcek galiba bu sıcaklar.Ramazan geliyo bacılarım buluşmayı ya hemen yapmalıyız ya bayram sonuna bırakmalıyız.

ewet ya hemen yapmalıyız.
ya bayram sonuna.
kimse girmiyo ama topiğe ya :delphin::delphin:

olur canım.
ben özelden bildirdim yabangülümle,melike-ecesuya.
girince cvp yazarlar herhalde...

eşime söylüyeyim ne diyecek ona göre yazarım.ilk buluşmaya izin verdi ama 2 kişi olduğumuzu söylemedim.2.buluşmada sadece 3 kişi olduğumuzu duyunca hani 7-8 kişiydiniz dedi.bilmiyorum bu defa izin verirmi ama gelmeyi çok isterim.sizinle tanışmayı ayrıca harmonimi bidaha görmeyi :asigim:

slm sekerlerrrr ailem geldi o yüzden yogunum giremiyom fazla olabilir hafta sonu buluşabiliriz bende gelirimmm rabbimin izniyleeeeopuyorumnanaktan

Slm kızlar düğünümü balayımı atlatıp geldim tekrar herşey çok yorucu ve çok güzeldi dilerim Allah'tan herkesin gönlüne göre sevdiği kişiyler bişr ömür mutluluk nasip eder

Canım şimdiden tebrik ederim.Allah mesut bahtiyar etsin.Gelmeyi çok isterdim ama benim ufaklıkla çok zor olur.Gelmemle gitmem bir olur herhalde.

Sağol canım düşünmen bile yeterli, amin düğünümüz çok güzel geçti inşallah devamı da güzel gelir,

hayırlı olsun canım.işallah bir ömür boyu mutlu olursun.:Saruboceq:
Sağol canım amin hepimizin evliliği çok güzel geçer inşallah

evet sekerler bende empatik arkadasımızın dügününden geldim şimdi ya o kadar güzel olmus ki anlatamam cok yakışmışlardı eşiylede kınasını da yaktık bende oynadımmm beraber karsılıklı ohhhh ne güzel oldu vallaaa burdan tekrar empatik arkadasımıza BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİM KIRK BİN KERE MAŞALLAH DİYORUM CANIMMM ALLAH BİR YASTIKTA KOCATSIN İNŞALLAHHHopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :nazar: :nazar: :nazar:

Tatlım seni gördüğüme o kadar sevindim ki anlatamam çok başka bi duyguydu çok teşekkür ederim geldiğin katıldığın ve benimle karşılıklı oynadığın için sempatiksalakcinni
Bu arada ablam çok beğenmişti ne tatlı biriydi kim di o dedi bende kk arkadaşım dedim çok şaşırdı evin annemlere çok yakın hatta şimdi ben annemlerdeyim sizin site tam karşımda görünüyo boş arsaya bakan taraftamı oturuyosunuz eğer o bloklarsa balkondan bile görebiliriz birbirimizi

Kıslar ben de gelebilirim buluşmaya malum yeni evliyim bi de merkezde oturmuyoruz hafta sonları geliyorum merkeze ama ayarlarsanız gelmeye çalışırım

Back