Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez gerçi
ama ben sana baştan demiştim hatırlarsan senin kızın olcak diye :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
kızlar başka oluyor ama bitanem hadi bakalım haberleini bekliyoz canımcım opuyorumnanaktan
amin.....canım sen hangi hastaneye gidiyosun bende bugün gözdedeydim ama dr hiç sevmedim adetim gecikmişti teste gittim ama sonuc negatif.... varmı tavsiye edecegin bi dr????
bende sıtmapınarı gözdedeydim.sabah 8 gibi oradaydık 2.sıradaydık ilk bizi aldı.sonra 10 gibi sonuç gösterdik.sıtmapınarındakindemiydin yoksa kışladamı,?canım gözde kışlada übeyt akçin var o iyi bi doktor.
Canım tebrik ederim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin çok sevindim.Bıcır bi kızımız olcak desene.evet ablam öyle ama bu gün öğrendik kızımız olacakmışbayanssulusmilerabbim noaya,melikeye,zekoya ve tüm isteyenlere nasip etsin.
canommmmm seni aşağıda görüyorum nasılsın?evet evet harmoni sana diyorum kim diye bakıyorsun ama:)
bende sıtmapınarındaydım galiba hani berisinde sevgi tıp var ya ismailmiş mi ne sinir oldum ona bida gitmem ona übeyt dedi karsı komsum demek o kışladakindemi canım adetim gecikti yarın 10 gün olucak yaa 0.1 çıktı yani artık beklim de olmazsam yine bide ona gitsemmi bilmiom bi sürü para verdik adam muayene bile etmedi sinir oldum evet saat.8.de ordaydım bende hatta sekreteri bize kagır verdi yukarda kan vermek için bak ya sendemi ordaydın...ben siyah giymiştim sarısınım belki görmüşsen eşim vardı yanımdada hani onca insan var tabide o saatte dedigin için sölüyom canımbilmiyorumkismile
Canım tebrik ederim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin çok sevindim.Bıcır bi kızımız olcak desene.
Ya ben bi bakıp çıkmışım desene.Yazdığını görmemişim güzel yüzlüm.Görsem hemen cevap yazardım kusura bakma gülüm.
yokkk canım ben almıyayımmm daa gitmem o adama bennnn verdi onuda ben istedim de verdi ama kullanmıyom şimdide fartural vermiş....ne muayene etti ne bişii yüzümüze bile bakmadı elinde bi leptop eşimle cok sinir oldukkkkk ilk defa böle bi dr gördük hemde özelde......alsanaalsanasmilebende ismail beye gidiyorum çok memnunum.aslında ona en çok hamileler gidiyor.benimde üzerimde gri hamilelik vardı yakası siyah beyaz çizgiliydi, saçım siyah uzun.bende eşimle gelmiştim belkide aynı anda oradaydık:)
übeyt iyi bi doktor görümcemde gidiyordu.kışlada o,hormonlarına bakmadımı belki birisi yükselmiş ondan adetin gecikmiştir.bide söktürücü filan vermedimi?
yokkk canım ben almıyayımmm daa gitmem o adama bennnn verdi onuda ben istedim de verdi ama kullanmıyom şimdide fartural vermiş....ne muayene etti ne bişii yüzümüze bile bakmadı elinde bi leptop eşimle cok sinir oldukkkkk ilk defa böle bi dr gördük hemde özelde......alsanaalsanasmile
canım galiba hava degişimiiii beklicem dogal yoldan gelsin adetim.....aslında devlet hastanesinde tanıdık dr varmış dün annem aradı söledi bakayım olmazsa onla gidip tanısırım orda yaptırırım tahlillerimi felan evet karsı komsum hemşire oda anatomide übeyt bey var ona git herkes çok memnun dedi ya bakalım canım....sengözlerimebaksanab
heee heeee seninki gibi cadı bi kız daha geliyor teyzesi:)işallah seninkiler kadarda şirin olur.boshayallersmile
Canımsın sana benzerse şirin olacağı kesin zaten...:ecrin_bebek:
allah allah ismail bey bakardı usgde ama.benimde gecikmişti bi kez usgde baktı sonra tahlil istemişti.dediğim gibi o genelde hamilelere bakıyor.übeyte git derim ben işallah hiç bişeye gerek kalmadan bebişin gelir.
slm kızlar görüşmeyeli nasılsınız.
memleketteydim giremiyodum kk'ya
bebişler ne alemde bakalım...