Malatya///44

canlarım 23 mayıs pazar lalezardayım ınsallah ınsallah son dakıka bısey cıkmaz hepınızı optum sevgıler
İnşallah bişey çıkmaz canım kardeşim.
kızlar inşallah bende ordayım.dua edelim pazar günü üretim olmasın.yoksa çalışmak zorunda kalırım...

Noa'cım üretim olmaz inşallah bu pazar.Senide kaybetmeyelim.

ooo hadi işallah bu defa çok kişi olacaz.ilk giden arkadaş girişteki görevli kişiye kadınlar kulubü masası olacak der diğer gidenlerde sorar öyle garsonlar gösterir.. cumartesi haberleşiriz yinede.

içimizden birisi önceden gidip yer belirlesin ve gelecek olanlara öncülük etsin olmazmı
Allah'dan bişey çıkmazsa ordayım kuzum

Selam kızlar
Allah'tan bişey çıkmazsa bende pazar 1:30 lelazardayım yerimseniben
Kızlar bu arada zeko ve FirstLady abla hiç görünmüyorlar CADIARZU
Kristaltane umarım sende gelirsin

içimizden birisi önceden gidip yer belirlesin ve gelecek olanlara öncülük etsin olmazmı
Allah'dan bişey çıkmazsa ordayım kuzum
olabiler:)))olumunekankayizsmile Şeniz
Selam kızlar
Allah'tan bişey çıkmazsa bende pazar 1:30 lelazardayım yerimseniben
Kızlar bu arada zeko ve FirstLady abla hiç görünmüyorlar CADIARZU
Kristaltane umarım sende gelirsin

opuyorumnanaktan evet ya ikiside görünmüyor uzun zamandır işallah iyidirler..

ya of bende gelmek isterdim sinir oldum yaaa offf malatyayı özledim bennnnnnnnnnnnnnnn

offff amannn yaaaa ben şimdi gelmek istiyorum kanalboyunu çok özledim kerneği çok özledim

arkadaşlar lalezarın yerini tam tarif edermisiniz.bilmeyen arkadaşlar var.Çarşıda tam merkezde ama Ecem arkadaşım sordu bu kadar söyleyebildim.

yanlış hatırlamıyorsam sarı kurdelanın hemen yanıydı değil mi
o cadde üzerinde :uhm:
kafa kalmadı ya hu nasıl unuttum
neyse yeri kolaydı sanırsam gidince hatırlarım bizim uğrak yerlerimizden değildir pek

iyiyim canım nasıl olayım berille uğraşıyorum...sen nasılsın nasıl gıdıyo hamılelık cınsıyet bellımı

iyiyim canım nasıl olayım berille uğraşıyorum...sen nasılsın nasıl gıdıyo hamılelık cınsıyet bellımı

iyiyim canım çok şükür iyi gidiyor.yok daha belli değil p.tesi doktora gidicem o zaman söyler çok merak ediyorum.boshayallersmile

selam kızlar yarın buluşma var unutmayın sakın.ya ben lalezarın tel.nosunu bulmadım.netten baktım yokolmazsa ilk giden söylesin zaten biri önce gelip söylediyse gösterirler masayı.

hadi arkadaşlar umarım güzel bir buluşma olur.diğer defasındaki gibi hayal kırıklığına uğramayız.

yarım saat gecikebilirim bana yer ayırın kızlar.Birazdan çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…