Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese selammmm!!naber kızlarr?valla yeni geldim işten canım çıktı bugün.siz neler yapiyosunuz bakiyimmm hihoyyyt zeko nerelerdesinn?duy sesimiziii!!!firstlady ablada yok.nerde bu müdavimler yahuuu kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
selam canım biz iyiyiz sen nasılsın?opuyorumnanaktan
valla oturuyorum.cinsiyet kesin değil ama doktor kıza benziyor dedi haftaya kesin belli olur dedi.iyiyim tatlım nolsun.işe git eve gel başka bişi yok.yoruluyorum bu ara.dinlenemedim bi türlü.sen neler yapıyorsun?cinsiyet belli oldumu bakalimm??
senin malatyamın diyen dillerini seveyimŞenizslm malatyamın güzel kızları..
kimse yazmıyor artık buraya
neredesiniz ya hu
harmonim nasılsın gülüm
kızlar nasıl
kimse yazmıyor artık buraya
neredesiniz ya hu
harmonim nasılsın gülüm
kızlar nasıl
valla oturuyorum.cinsiyet kesin değil ama doktor kıza benziyor dedi haftaya kesin belli olur dedi.
senin malatyamın diyen dillerini seveyimŞeniz
canım cananım nasılsın görüşmeyeli.özledim valla sizi ve sohbetiniziboshayallersmile
Canım iyiyim bende aynen devam.Şu sınava bi girseydi kızım rahatlayacaktım.Bir hafta kaldı inşallah hayırlısı olur.Sonrada bi izne gidip gelcez.Dönüşte bi buluşma daha yapalım özlerim ben sizi.
Canımın içi ben gidip gelene kadar karnın iyice belli olur.Cinsiyetide netleşir inşallah.Dönüşte buluşuruz yine.Haziranın 10 gidip temmuz 5 gibi dönücem inşallah.
Valla tadını çıkartabilirmiyim benim ufaklıkla bilmem ama değişiklik iyi gelir.Annemleri kardeşimide çok özledim.Hasretim diner biraz olsun.boshayallersmileboshayallersmile demek yolcusun tadını çıkar gitmişken.sengözlerimebaksanab
slm kızlar yakaladım sızı bu sefer :))) cok hastayım 2 gundur bugun bıraz daha ıyıydım nete bakayım dedım eee o kadar temızlıge canmı dayanır sızler nasılsınız kızlar bulusma ıcın cok ozur dılerım ama ınanın cok ters bı durum oldu(((
çok geçmiş olsun.keşke gelseydin çünkü senin için erkene almıştık.1 saatliğinede olsa görseydik iyi olurdu neyse sağlık olsun.slm kızlar yakaladım sızı bu sefer :))) cok hastayım 2 gundur bugun bıraz daha ıyıydım nete bakayım dedım eee o kadar temızlıge canmı dayanır sızler nasılsınız kızlar bulusma ıcın cok ozur dılerım ama ınanın cok ters bı durum oldu(((
Valla tadını çıkartabilirmiyim benim ufaklıkla bilmem ama değişiklik iyi gelir.Annemleri kardeşimide çok özledim.Hasretim diner biraz olsun.
Geçmiş olsun canım kendine dikkat et.Dinlen biraz.
kızlarr selammm!!!ne var ne yok bakiyimmm???ay bu havalar ne kadar sıcakk..hep böyle giderse yazın yandık vallaa..evde 9. kat ölürüm artıkk..siz neler yapıyorsunuz bakalım?ya bu zekoya noldu ya çok merak ediyorum.bir boya badana dedi.kayboldu valla.gel artık yaaaa
Ah canım benim tabii sürekli yağmur görünce insan öyle düşünüyor.Ben çok soğukta sevmiyorum çok sıcakta.Ama yaz geldimi daha bi neşei oluyorum yinedesıcak olsun yaaa sureklı yagmurdan bıkmıstım aylarca:))))kafama gunes gecse farketmez kızlar:))))
selam kızlar harmoni bi denem sen nasılsın?
Ah canım benim tabii sürekli yağmur görünce insan öyle düşünüyor.Ben çok soğukta sevmiyorum çok sıcakta.Ama yaz geldimi daha bi neşei oluyorum yinede
Kuzum benim canımın içi iyiyim.Yavaş yavaş hazırlık yapıyorum işte.Bi hafta kaldı yolculuğa.Sen nasılsın bebişim nasıl?
Malatya'da yaşayan Ya da Malatyalı olan arkadaşlar hepinize kucak dolusu sevgiler,
Ben de Malatyalıyım ve Malatya'da yaşıyorum 1,5 aya kadar düğünüm var o yüzden evlilik hazırlığı bölümüne daha çok takılıyorum yine de ara ara ziyaret ederim sizi ,
Hoşgeldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii????????????sempatiksalakcinni
Malatya'da yaşayan Ya da Malatyalı olan arkadaşlar hepinize kucak dolusu sevgiler,
Ben de Malatyalıyım ve Malatya'da yaşıyorum 1,5 aya kadar düğünüm var o yüzden evlilik hazırlığı bölümüne daha çok takılıyorum yine de ara ara ziyaret ederim sizi ,
Hoşgeldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii????????????sempatiksalakcinni