selam kızlar şu buluşma yerini ayarlayalım.tarih olarak çoğunluk 23 mayıs demiş.saat 1 gibi buluşalım.yer konusuna gelince benim fikrim kafe gibi yer olmasın.resturant filan olabilir.sizde fikirlerinizi sunarsanız iyi olur.
oooo buluşma saatleri ayarlanıyor :)) 1:30 bencede iyi.inşallah gelebilirm.restaurant fikri bencede iyi yabangülüm.Lalezarın bahçesine ne dersiniz??
olur canım olurboshayallersmileSaat konusunda 1,5 olursa sevinirim.Benim kız dershaneden 12,30 gibi geliyo. yetişebilmem için yani.Yer konusunu sizlere bırakıyorumm benim için heryer olur.
olabilir iyi fikir.oooo buluşma saatleri ayarlanıyor :)) 1:30 bencede iyi.inşallah gelebilirm.restaurant fikri bencede iyi yabangülüm.Lalezarın bahçesine ne dersiniz??
zemuszemus zemuszemusAslında güzel fikir.benim ufaklığı getirirsem oyalanacak yerde olur.
bencede katılıyorum ben orayı sevmiyorum zaten.rahat oturabileceğimiz sakin sohbete uygun yer olması iyi olur.malatya park olmasın da kızlar diğer yerler daha uygun olur gibi
malatya park çok ayak altı oldu çok kalabalık
insan ne konuştuğunu anlıyor ne yediğini ne içtiğini
sakin bi yer olsun ki rahat olalım
muhabbet edelim daha iyi kaynaşalım
Selam kızlar herkese hayırlı cumalar
23 Mayıstamı buluşuyoruz Lalezar benim için uygun saatte önemli değil her saate uyarım
İşlerim bu aralar çok yoğun yorum yazamıyorum ama sizleri takip ediyorum :lepi:
slm kızlarrrrrrrrr bende öz be öz malatyalıyım 44444444444444444444444444444444444
kızlar yerini ve saatini tam yazarsanız gelmeye çalışırım inş
ben gelemicem maalesef :çok üzgünüm:
bi daha buluşma yapacaksınız ama.
bir kereyle kalmasın.
bi dahaki buluşmaya gelirim inşallah...
kızlar buluşma yeri olarak lalezar süper bence inşallah bi aksilik çıkmazsa bende gelcem :)
iyi o zaman kesinleştirelim 23 mayıs pazar günü saat 13:30 da lalezarda buluşyoruz:)
tamam canım buluşma sayfasınada yaz tam olsun.Hadi bakalım hayırlı olsun buluşmamız.
olumunekankayizsmile nickinden anlamıştım zaten.hatta bi kaç defa baktım profiline.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?