Malatya///44

nimetcim merhaba ama önceki sayfaları okursan epeyce hemşerimiz oldu.sen de hoşgeldin aramıza.

:emir_bebek: ben malatyali sayilirim esim orali,gittim cok güzel yer tr ye gelince muhakkak oraya gideriz tanismak isterim seninle

Merhaba Nilüfer
Ben de istanbul da oturuyorum ama yazları gidiyorum.kısmet olursa tanışmak isterim.

Sevgili Bebis,sagligim iyi olmadigi icin sizleri cok takip edemiyorum.Malatya kadin kulübü v.s.basarabiliriz belki .Güclü kadinlarla bulusmak beni sevindirir.
Yazmak istersen sevinirim.Yakinda siir kitabim cikacak.Korkunc derecede seviniyorum.Kadin dünyasina yönelik.nimet.k@gmx.de,Sevgiler

Senin adına sevindim,imzalı bir tane gönderirsin artık hemşerine.
Ayrıca geçmiş olsun umarım önemli birşey değildir.
Nilüfer ben DARENDE liyim.GOP ta oturuyorum,kısmetse tanışalım.

merhaba bebiş arkadaşım siteye yeni üye oldum ve ilk yazı ben malatyalıyım hemde hasıyım sen neresindensin ama malatyada oturmuyorum şuan ankaradayım memlekette isen memlekette havalar nasıl:teytey: :teytey:

YETTİİİİİİİİİİİİİİM MALATYALIYIM VE GURUR DUYUYORUM ELBETTE. ARGUVANLIYIM HEMDE. hepinize selamlar olsun canım hemşerilerim benim. :1yes2:

Dağlarınan Daşlarınan
Uçam Gidem Kuşlarınan
Eller Sılasına Döndü
Ben Kaldım Gözyaşlarınan

Evlerinin Önü Direk
Suyu Da Nerden İndirek
Yağdı Yağmur Yol Kapandı
Selamı Kimlen Gönderek

DUYDUK DUYMADIK DEMEYIN...........

Tüm Avrupa´da yasayan Malatyali Hemserilerim, Size Sesleniyorum............

07.04.2007 Tarihinde Mannheim Malatyalilar Dernegi olarak geleneksel Malatyalilar Günümüze Sizleri Davet ediyoruz..

Inanin pisman olmayacaksiniz, geliri Malatya´ya harcanacaktir.
gelme imkani olan herkesi Bekliyoruz.
Canim Malatya´ya feda diyen herkes Yolmu tutar Sizi??????????

:teytey: Arguvan'ı görmedim ama
Bir ay doğaaaar ilk akşamdan geceden nedemmm nedemmmm geeeceeedeennnn
şavkıı vururrr penceredenn bacadannn
dağlar gışşımıışşş yolccuummm üşşşüümüüşşş nasssılll edemmm bennnnn...

tüküsüne bayılırım...

hayrola hemşeriler hiç sesiniz çıkmıyor.nerelerdesiniz bakayım.ben 23 nisan için oyun bulmaya çalışıyorum.:uhm:

burdayım hemşom hayırdır bır durummu vardı? nasılsın bakam neler yapıyon

nerde bu malatyalılar nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bebişim nerdesin yaaaaaaaaa

bebiş ben malatyalı sayılırım orda büyüdüm tekrar memleketim istanbul a geldim 16 sene kaldım malatya da ve evet eşi bulunmaz bir şehir

ve bayanlar unutmayalım her kentin iyisi kötüsü var bir kişiyi bin kişiye mal etmek hoş değil :)

taçsız prenses sana katılıyorum bir tanesi bin taneye mal etmeyin eeee sende malatyalisın 16 sene nedemek diğerleriylede karşılaşamadım ama bütün buraya yazan hemşerilerime selamlar belli bir günde hepimiz toplanalım yazışalım nedersiiz iyi olmazmı hepinize ankaradan kocaman öpücükler

taçsız prenses sana katılıyorum bir tanesi bin taneye mal etmeyin eeee sende malatyalisın 16 sene nedemek diğerleriylede karşılaşamadım ama bütün buraya yazan hemşerilerime selamlar belli bir günde hepimiz toplanalım yazışalım nedersiiz iyi olmazmı hepinize ankaradan kocaman öpücükler

nasıl yani pek anlamadım ama Malatya ile ilgili şeylere her zaman varım.:1yes2:

slm kısslar ben elazığ lıyım ama olsun Malatya yıda seviyom amcamlar orda...hem komşuyuz dimi?? sadece 1 saat war aramızda...Elazığ dan Malatya ya sevgiler.....

selam malatyalı değilim ama ennnn yakın arkadaşım malatyalı cocukluğumuz beraber gecti ..2 sene önce bir doğu turuna katıldım .ilk yerimiz malatya danende idi .gercekten cok güzel bir yerdi.tıpkı tablolardan cıkmış gibi ,kayaların arasından akan dere,sifalı havuzları inanılmaz güzeldi,insanlar anlatmak yetmez bence o insanlarla yaşamak lazım.sonra ver eline malatya heryerini gezdik,su kanalının en baş yerine kadar özel izinle girdik allahım avrupa avrupa diye inleyenleri oraya götürmek lazım ( bence ) ne kadar güzel bir memletimiz var,malatyanın en ünlü caybahcesinede gittik ne kadar güzel bir yerdi,saatlerce otur dinlen,huzur verici bir yer,yemekleri söyleme gerek yok :))))))))))))))))))))))) huzurlarınızda malatya seyahatimiz sırasında bizlere eşlik eden ve misafir perverliginin en güzeli gösteren TÜM MALATYALILARA TEŞEKÜR EDERİM :)

Malatyaaaaa malatyaaaaa bulunmaz eşinnnnn
gönülleri doldururrr aylaaa güneşinnnnnnnnnnn :)

:1no2: Canim Merhaba Ben Aslen Malatyali Degilim Ama Orada Doğdum Büyüdümm şuan Olmasamda Orada

X