herkese günaydın...nasılsınız bakalım...ooo canel abla erkenciymiş...küçük gelin ve kız olmanın en güzel yanı ne biliyor musunuz...tatlı yapmıyorsunuz ve gezip çeşit çeşit tatlı yiyorsunuz...:dance: ama bide kötü yanı varki kimse kapınızı çalmıyor...:sinifsinif: neyse zaten eşimin tarafı abisinde toplanıyo hepsi aradan çıkıyo...inşallah amacım ilk gün herkesi bitirip kapağı babamların oraya atmak...gerçi yollar tam düzelmemiş ama biraz daha göremezsem tırlatıcamsenağlamadün eşim 1.gün herkese gideriz bi gün biz gezeriz son gün gideriz dedi çıldırdımÇok üzgünüm çoookdaha önce aklın nerdeydi ister gel ister gelme ben ilk gün akşamından gidicem dedim.anam gelince gitme diyosun şimdi yoklar götürmüyosun dedimlmaz:sen görmüyosun diye bendemi görmücem dedim. klava: cins işte cins ne yapıp edip erken gitmeliyim kaynanamlar gelmeden yoksa
günaydın kızlaar
selam kızlar ben geldim temizlik bitiit çok şükür az birşey kaldı halıları sercez çok yorulduk annemle beraber sizde durumlar nasıl bakalım bittimi temizlik
dip köşe bitti ama haftalık temizlik için yarını bekliyom sil süpür toz al wc banyo balkon vs
bayram yemeğimi yaptımçokşükür dün 6 saat uğraşma sonucu içli köftelerim hazır vede nazır dolmamın sarmamın içi tamam bu gecede onları halledicem arefe günüde tatlı ki en sevmediğim kıısım o :1ninca: onuda yaparsam eyer şükür dicem:Saruboceq:
gıcığım ben bu bayram telaşına daha neara bulucamda kendime vakit ayrıcam hiç bilmiyorum ne güzel sizinki bitmiş
dip köşe bitti ama haftalık temizlik için yarını bekliyom sil süpür toz al wc banyo balkon vs
bayram yemeğimi yaptımçokşükür dün 6 saat uğraşma sonucu içli köftelerim hazır vede nazır dolmamın sarmamın içi tamam bu gecede onları halledicem arefe günüde tatlı ki en sevmediğim kıısım o :1ninca: onuda yaparsam eyer şükür dicem:Saruboceq:
gıcığım ben bu bayram telaşına daha neara bulucamda kendime vakit ayrıcam hiç bilmiyorum ne güzel sizinki bitmiş
gel kıs hatta madem tatlıyı getirion zahmet etmim ben çok iyi olur iki kere ge kısskaydirigubbakcemile3 yok yaohhhh bitirmişsin işleri bacım köfteler dolmalar bayramda sendeyiz o zaman tatlıyıda hazırla yada ben gelirken getireyim sen zahmet etme
ooo içli köfte mii ben çok merak ediyorum tadını nasıl birşey acaba bana göndersenecokacimcoook cokacimcoook
günaydın canım pek görünmüyon bu aralar.
nası ya hiç yemedinmi akannehir nerelisin sen yavrim nerde yaşin isviçredemi ge yedirim nan sevaptır :kedi:
hı bu arada kardelen hiç içli köfte yememiş bende bugün içli köfte yedim bilseydim seni çagırırdım canım ben çok seviyorum güzel bir yemek opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?