Malatya///44

hoş geldin canım sefalar getirdin opuyorumnanaktan[/QUOTE]

teşekkür ediyorum hoşbulduk...alkisalkisalkis

günaydın güsel hatunlar nasılsınız bakalım ben birazdan oğlumun okuluna gidicem 2. tercihleri yapmak için dua edin ne olur oğlum hayırlısı ile istediği okula gitsin :Saruboceq::Saruboceq:

günaydın güsel hatunlar nasılsınız bakalım ben birazdan oğlumun okuluna gidicem 2. tercihleri yapmak için dua edin ne olur oğlum hayırlısı ile istediği okula gitsin :Saruboceq::Saruboceq:

canımcımm amin inş istediginiz okul olurr olursa bisede haber ett dualarımız kabul olsunn aminnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canım İnşallah istediği okula gider hayırlısı ile :Saruboceq:
Bizi habersiz bırakma

canım allah oğluşunun gönlüne göre bir okul nasip etsin.:Saruboceq: tüm dualarımız onunla. :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…