Maladaptive daydreaming hastalığına öneriler

Bu ilacın hiç faydasını görmedik ne ben ne kardeşim belki görenler vardır ama yani ilaç içicem sorunlarım bitecek sanma diye diyorum.

Evet asla ve asla tek iş yapamıyorum. Ama okuduğum bölüm de kodlamayla ilgili yani yoğun dikkat istiyor, tek işe odaklanmak zorundayım, nasıl halledeceğim bilmiyorum Yalnız kalmamak zor, iletişim becerilerim yüksekti aslında zaman geçtikçe böyle oldu. Sevmediğim bir yerde olup sevmediğim bölümü okumanın da etkisi vardır elbet, ve ait hissetmediğim bir çevre. Zihinsel hastalıkların çoğu da burada başlamıyor mu zaten? :) İlaç alıp kolaya kaçmak istiyorum ama bir hayat amacı bulup çalışmak lazım :)

Olur. Bir bakayım. Ben de olduğunu düşünmüyorum ama belki işe yarar.

konuda benim ve başkalarının başka mesajları da var ne gibi şeyler yaşadıklarına dair

Evet biraz kolaya kaçıyoruz. Bölüm yazılım mühendisliği. Kodlamalar, projeler.. Yoğun odaklanma istiyor o yüzden zorluyor beni.

Sims dizisine de çok güldüm valla Allah sizi de güldürsün

Bir de bu maladaptive ‘nin faydası yok mu acaba bunu avantaja çevirsek de bari bir işe yarasa.

Bu ilacın hiç faydasını görmedik ne ben ne kardeşim belki görenler vardır ama yani ilaç içicem sorunlarım bitecek sanma diye diyorum.
Odaklanmanızı artırmadı mı? Kullananların yorumlarını okuduğumda saatlerce ders çalışabilenler olduğunu gördüm.

Odaklanmanızı artırmadı mı? Kullananların yorumlarını okuduğumda saatlerce ders çalışabilenler olduğunu gördüm.
Hiçbir işe yaramadı malesef keşke yarasaydı asla ders dinleyemiyorum ve uzun süre çalışamam dediğim gibi küçük parçalara bölerek kısa kısa çalışabiliyorum

Bir de sizde dehb yokmuş ama kendi taktiğimi söyleyeyim belki sizde de işe yarar. Bir ders ya da iş yapacağımda o konuyu hayal ederek yapıyorum. Kodlamada bu olur mu bilmiyorum ama diyelim ki hücreyle alakalı bir konu var kafamda canlandırıyorum an be an. Başka hayal değil de ders hayali kurmuş oluyorum Bir de biraz absürt hayal ediyorum mesela kalsiyum molekülleri elinde bıcakla enzimlerin ipini kesiyor, enzimler hücre zarını parçalıyor mesela. Bunun çok faydasını gördüm.

Bu arada harika bir bölüm okuyorsunuz, çok özendim.. Geçmişe gidebilsem ben de isterdim yazılım mühendisi olmak.

Yalnız kalmamak zor deme. Çalışıyorsun okuyorsun muhakkak çevren var. Gör o insanları. Sık görüştüğün samimi Bi iki dost edin. Ne bileyim hayatını da çok bilmiyorum mesala oğlumu büyütmek ona birşeyler öğretmek beni meşgul ediyor. Evcil hayvan olabilir sorumluluk olarak. Kodlama yaparken sesli çalışabilirsin. Birine anlatır gibi.

Bence faydası ancak kitap yazarsanız senaryo falan yazarsanız olurböylede bir işle uğraşmadığımız için pek faydası yok gibi aslında ben seviyorum bu özelliğimi çünkü heryerde kendimi eğlendirebiliyorum uzun yol olsun beklerken olsun bence bu bir sorun değilyazılım zor bir bölüm gerçekten nasıl çalışılır pek fikrim yok ben sayısal çıkışlıyım aslında genel olarak derslerimde iyidi matematik geometri hariç fen derslerim çok iyidi asıl ilgi alanım biyolojiydi veterinerlik fakültesi yazmadığıma pişmanım

Bir mesajda bahsettiginiz psikolog cagla kim? Su sahte olan mi?

Maladaptive olanlara da sizin taktiğiniz öneriliyor. Başka birilerine ders anlatır gibi çalışın diyorlar, sesli olarak hem de.

Bölüm güzel de istemediğim bölümdü. Bitirebilecek miyim bakalım :))
Bir mesajda bahsettiginiz psikolog cagla kim? Su sahte olan mi?
hayır sahte değil bu kadın. Özgür Düş Platformu var bakabilirsiniz.

Ben bu dediklerinizi çok nadir yapıyorum.
Tavsiyem Hikaye ve roman yazın sosyal platformda
Yazdıklarınız okurla buluşup yorum aldığında farklı boyuta evrilecek sizin ürününüz olacak.
Hayallerinize böyle yaklaşın.
Ben yazıyorum ve bu çok tatmin ediyor.

Artık iyileşmek adına zorla sosyalleşeceğim mecbur :) Teşekkür ederim önerileriniz için. Oğlunuzla size iyi eğlenceler:)
En güzel kısmı asla sıkılmamak zaten :) Ama gün sonunda çok yorgun bir kafam oluyor o da ayrı :/

İmkanınız varsa sevdiğiniz bölümde okuyun. Öteki türlü zorlanıyor insan..

Deneyeceğim, teşekkür ediyorum önerileriniz için..

İlacın adını tam yazmayayım ama bilindik bir ilacı reçete etti doktor. Ri*****. Final zamanında bir süre kullandı. Konsantre olabilmiş. Yan etkisi sanırım uyuyamamaydı. Yaz tatilinde bıraktı sonra. Daha da kullanmıyor diye biliyorum.

Evet biliyorum o ilacı. Bıraktıktan sonra normal bir şekilde hayatına devam edebildi mi peki? Bazıları eskisinden saha berbat bir duruma dönüyormuş sanırım.

Böyle bir şeyin mümkün olduğunu düşünmüyorum. Bahsettiğimiz hastalık bir çeşit psikoz olarak tanımlanabilir, ama tabi kişi hayal kurduğunun farkındadır. Geçmiş mesajları okumadım, o yüzden tanıyı siz mi koymuştunuz yoksa psikiyatri uzmanı mı hatırlayamadım.

O bahsettiğiniz ilaç kırmızı reçeteli bir ilaç ve psikoz varlığında mutlak kontraendikedir. O yüzden sizi dinlemeden, tanıdan emin olmadan hiçbir doktor yazmaz. Yani yazmamalı.

Dehb hastalığında kullanılan bir ilaç o, mdd ‘de işlere odaklanmakta zorluk ortaya çıkabilir ama sonuçta dehb den farklı bir durum. Bildiğim kadarıyla eğer dsm-5 kriterlerine göre gerçekten mdd iseniz, başka bir ilaç tedavisi verilecek size.

Öyle dinlemeden, odaklanamıyorum diyen herkese yazmıyor psikiyatristler c ile başlayan ilacı.

Dediğim gibi, psikoz, okb ve depresyonda mutlak kontraendike olan bir ilaç, öyle herkese verilmez.

Yapacağınız şey doktora gidip KONUŞMAK, ve doktorun size tanı koymasına izin vermek. Geçmiş olsun

konuyu hortlatmak olacak ama aynı sebepten dissiyotif kimlik bozukluğu hastalığınız olabileceğini biliyor musunuz?
kısmi dissiyotif kimlik bozukluğu...
medaim yanık diye bir prof. var. onun bölünmüş zihinler kitabında hafif ve çok hafif dissiyotiflere de detaylı değiniyor. psikiyatristler genelde tam anlamıyla dissiyotif olmayan bir hastayı bu kulvara almaz ve doğru tedavi etmezler.
bu hayallerin sizin zeka seviyenizin belli bir ortalamın üstünde olduğunu da gösterdiğini biliyor musunuz?
mutlaka destek alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…