Salt güzellikle olsaydı bu iş,onca güzel kadın aldatılır mıydı? Bu iş yalnızca güzellikle olabilecek bir şey değil.Zeka,karakter,başarı ile birleştigi zamanla anlam kazanır.
Ama gel gelelim hepimiz kadınız sonuçta ve güzel görünmek isteriz.Makyajsiz harikulade kusursuz görünen kadın olduğuna inanmıyorum.Yüzde orantısızlık,sivilce,leke,akne beğenmediğimiz Allah vergisi yüz,fizik.
Bahsettiğiniz şekilde aşırı bir değişim hissediyor olmanız sadece sizin bu duruma takık olmanızla bir durum bence.Rimelsiz Gözleriniz daha küçük görünür o kadar..Ayrıca bazen mor göz altları insana çekicilik de katıyor.Tabi böyle düşünüp ihmal de etmemek gerekir. :)
Ben ipek kirpik,lifting yerine mesela kirpik icin uzatan gürleştiren yağlar kullanmayı tercih ederim.Göz altı icinde kremden ziyade uzmandan tavsiye ve tedavi yöntemiyle kökten çözmek isterdim şahsen..
Cildim aşırı beyaz ve hassas :/ uykusuzluk tabiki de benim de göz altlarımda hasar bırakıyor ama bu şekilde sosyal veya iş ortamında gezinmekten çekinmiyorum insani ve herkeste olabilen bir şey sonuçta fazla da kasmaya gerek yok bence.Erkek arkadaşımın görmesini özellikle isterdim an geliyor daha beter anlarını,hallerini görüyor insanlar birbirlerinin.Kusursuz bir fotoğraf çizip hayal kırıklığına uğramasını istemem.
Şöyle düşünün saçları dökülse ki (genelde dökülüyor :) ) veya boyu daha kısa olsaydı onu sevmekten vazgecer miydiniz?
Kendinizce beğenmediginiz noktalarınızı,beğenmiş oldugunuz noktaları ön plana çıkararak geri planda bırakın..
Mesela yüzünüze yakışan bir renkte ve kesimde bakımlı bir saç kesinlikle bir kadına çok artı katıyor.Temiz olmak ve güzel kokmak da öyle..
Özgüveninizi zedelemeyin :)
Aynaya her baktığınız da yüzünüzde ve vücudunuzda beğendiğiniz noktalara odaklanin.