• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajsızken çok çirkinim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nisanlanacagin insan nasıl makyajsız görmez ben de buna takıldım. Hiç mi kendinizi salmak istemedinizz adam hiç mi merak etmedi? Ayrıca hiç bir rimel insanı o kadar değiştiremez. Size öyle geliyor..makyaj da biz çeşit bağımlılık, eminim buna.

Goz altı koyuluğu için bin türlü tedavi var..bence doğru doktoru bulamamışsiniz.

Kıyamam ya :D
Bu savaş boyalarımız olmasa napardık :))
Ay hepimiz öyleyiz ya, makyajsız hasta gibiyim bende.

Çokda takılma. Sevgilin seni sen olduğu için seviyor.

Kalıcı eyeliner yaptır kirpik diplerine yapılıyor 3 5 yıl arası kalici sonra yeniletirsin ben yaptırdım 10 gün snr rutusa gidicem duşta uyurken uyannca hep makyajlıym. İşin iyi tarafı makyajlı gibi deilde dogal görünüyor. Göz altlarnz içinde yanlış hatrlamiosam ışık dolgusuydu adı tavsiye ederim. İyi biyere yaptr ama

Yok canim ya...ne soğuması. Benim nişanlımın çektiğini pişmiş tavuk cekmedi adam hala seviyor.
20kilo aldim...verdim. saclari kestim sariya boyatdim, cin gibi oldum. Sonra geri döndüm. Bi ara 0 makyaj gezdim. Findik kadar göğüslerim vardi şimdi onlari yaptirdim...Yani her 3 ayda bir adami şoka girdi.
Hic takma
ahahah benim göğüslerimde çok küçük ya çok özgüvensiz hissediyorum yani çok kadın gibi hissetmiyorum yaptırdınız memnun kaldınız mı?

Salt güzellikle olsaydı bu iş,onca güzel kadın aldatılır mıydı? Bu iş yalnızca güzellikle olabilecek bir şey değil.Zeka,karakter,başarı ile birleştigi zamanla anlam kazanır.
Ama gel gelelim hepimiz kadınız sonuçta ve güzel görünmek isteriz.Makyajsiz harikulade kusursuz görünen kadın olduğuna inanmıyorum.Yüzde orantısızlık,sivilce,leke,akne beğenmediğimiz Allah vergisi yüz,fizik.
Bahsettiğiniz şekilde aşırı bir değişim hissediyor olmanız sadece sizin bu duruma takık olmanızla bir durum bence.Rimelsiz Gözleriniz daha küçük görünür o kadar..Ayrıca bazen mor göz altları insana çekicilik de katıyor.Tabi böyle düşünüp ihmal de etmemek gerekir. :)
Ben ipek kirpik,lifting yerine mesela kirpik icin uzatan gürleştiren yağlar kullanmayı tercih ederim.Göz altı icinde kremden ziyade uzmandan tavsiye ve tedavi yöntemiyle kökten çözmek isterdim şahsen..
Cildim aşırı beyaz ve hassas :/ uykusuzluk tabiki de benim de göz altlarımda hasar bırakıyor ama bu şekilde sosyal veya iş ortamında gezinmekten çekinmiyorum insani ve herkeste olabilen bir şey sonuçta fazla da kasmaya gerek yok bence.Erkek arkadaşımın görmesini özellikle isterdim an geliyor daha beter anlarını,hallerini görüyor insanlar birbirlerinin.Kusursuz bir fotoğraf çizip hayal kırıklığına uğramasını istemem.
Şöyle düşünün saçları dökülse ki (genelde dökülüyor :) ) veya boyu daha kısa olsaydı onu sevmekten vazgecer miydiniz?
Kendinizce beğenmediginiz noktalarınızı,beğenmiş oldugunuz noktaları ön plana çıkararak geri planda bırakın..
Mesela yüzünüze yakışan bir renkte ve kesimde bakımlı bir saç kesinlikle bir kadına çok artı katıyor.Temiz olmak ve güzel kokmak da öyle..
Özgüveninizi zedelemeyin :)
Aynaya her baktığınız da yüzünüzde ve vücudunuzda beğendiğiniz noktalara odaklanin. :KK66:

Son düzenleme:
Evlenme yoluna girdiginiz adam kirpiginizde rimel gormeyince sizden soguyacaksa bence bugun direkt makyajsiz cikin karsisina sogusun ve bitsin. Oyle sey mi olur yahu bu kadar yuzeysel bi iliskiniz yoktur umarim.
Ben sevgilimin karsisina (asker iznine gelmisti) ve zamanlamadan oturu geldiginde(dislerimi yaptiriyodum) on iki disim fare disi gibi kesilmisti 1 hfta oyle durdum o da beni o halimle gordu ama hic endisem skintim olmadi. Bunun gibi daha bir cok sey oldu. Ve suan kendisi eşim olmakta.
Evleneceksiniz ve insan hali her turlu halinizle sizi gorecek gormek zorunda kalacak ayni sekilde siz de onu. Bunlari dert etmemenizi oneririm.

Çok rahatsız oluyorsanız kirpik lifting yaptırabilirsiniz, güvenilir bir uzmana ama. Liftin yapıyoruz diyip perma basıp kirpiksiz bırakanlar varmış. İpek kirpik kirpiklerinizi döker tavsiye etmem. Çok güvenilir bir yerde kalıcı eyeliner yaptırabilirsiniz.
(Göz altı için ışık dolgusu var fakat ben yaptırmazdım, dolguyu fazla basıp yüzün şeklini bozuyorlar. Derma pen diye bişey var onda deri altına boya sıkıyorlar çok sağlıksız. )
Kapatıcıyla idare etmek en güzeli. Kaşlarınızı doldurtmak da bakışları daha anlamlı kılabilir.

Aman yahu, makyajsız görünce soğuyacak adamla da evlenmeyin zaten. :))
Evlilikte insanlar birbirlerinin nelerini nelerini görüyor, ne hallerden geçiliyor; hastalığı oluyor, mideyi bozduğun zamanı oluyor, istifrası oluyor, uzun kış ayları ve tembelliği oluyor, hamileliği doğumu lohusalığı oluyor; osu oluyor busu oluyor... Yanında rahat etmeyeceğiniz, sıkıldığınızda kendinizi salmayacağınız adamla niye ömür paylaşasınız ki?

Ya da eş adayınız böyle endişeler niye yaşamıyor mesela? Horul horul mu uyur, gözü ağzı mı kayar, iki seneye göbek mi bağlar, delik atleti üzerinde ayağını kaşıyarak tv mi zaplar? (Ay anlatırken tiksindim, böyle olmasın seçtiğiniz adam mümkünse, bu radde gelmesine izin vermeyin :)) )Adamlardaki rahatlık niye biz kadınlarda olmasın? Kalıplara sıkıştırmayın kendinizi; bir maskarayla güzel olan zaten güzeldir, sadece gözünüzün alıştığını arıyorsunuzdur o kadar.

Ben makyajı pek severim, allıktı güllüktü, fondötendi ancak eğlenceden eğlenceye, düğünden düğüne, davetten davete filan... Bunun harici günlük maskara ve kalemlerim vazgeçilmezimdir; evde bile otursam canım ister yaparım. Ten renginden çok az koyu dudak ve siyah/kahverengi göz kalemine bayılırım, onlarsız bir hayat düşünemiyorum. :))
Göz altlarım koyu renk değil ama ne zaman uykusuz-yorgun olayım Miyagi San'a dönüşüyorum. Göz ve göz çevresi bakımının ilk ayağı, düzenli ve yeterli uykudur; buna dikkat edin ve gerisini de kafaya takmayın, her şeyin çözümü var.

Erkekleri de çok şeapmayın öyle "Ay beni beğenmez" filan diye, beğenmeyen dönsün kendi tipine baksın. Kıl yumakları.

Öncelikle yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkür ediyorum. Öncelikle ilk sorum: Sevgiliniz sizi ilk kez makyajsız gördüğünde tepkisi ne oldu?

Benim derdim makyajsız çok ama çok kötü gözüküyor oluşum. Makyaj yapınca gayet güzelken, o makyajı sildiğimde tamamen çirkin ve bambaşka biri. Çok üzülüyorum. Sadece rimel ve göz altı kapatıcısı kullanıyorum, ama gerçekten inanın çok değiştiriyor. Göz altlarım genetik olarak maalesef çok mor ve kara. Çok doktora gittim ama çözümü olmadı. Rimel sürmeyince gözlerim bomboş ve küçücük. En büyük problemimde bu. Hasta gibiyim. Yolda gören olsa direkt acile hastaneye götürür:)

Ve erkek arkadaşımla 1 ay sonra nişanlanıyoruz. Adam beni hiç makyajsız görmedi. İlla bi rimel sürüp gittim. Şimdi makyajı silince şok olacak muhtemelen, bu yüzden benden soğur diye çok endişeleniyorum. Çünkü makyajlı yüzüme alışık. Kessin şok olacak. Hatta okuduğuma göre bu yüzden ayrılanlar olmuş kız arkadaşından..sahtekarlık bu diye:) Fikirlerinizi merak ediyorum, makyajsız kirpiklerim simsiyah uzun kalın dursa bi nebze kurtarıcam da.. imkansız... Düşüncelerinizi çok merak ediyorum..

Rimelsiz ben: :))))
Eki Görüntüle 2243434
İçini rahatlatır mı bilmem ama evlendikten sonra birbirinizi ne hallerde göreceksiniz iyi günde kötü günde makyajsızlık hiç sorun değil bence

Kirpik uzatan serumlar var aktarlarda. Icinde tatli badem yagi olanlarda var onu her gece azcik ısıt, ilikken kirpiklerine sur. İse yarayacagina eminim.

hepinize çok çok teşekkür ederim:)
Bu siralar daha çok takmaya başladım, çünkü makyajsız görenler “ne oldu sana, çabuk hastaneye, hiç uyumadın mı sen, iyi misin gerçekten” diye diye psikolojim bozuldu🤷🏼‍♀️🥺:) Tavsiyeleriniz için çoook sağolun:KK200:

Makyajsız güzel olan çok az zaten. Her yerde doğal makyajlı, filtreli yüzler göre göre alışıyoruz doğal halimiz kendimize çirkin gelmeye başlıyor.
Maddi sıkıntınız yoksa ipek kirpik yaptırabilirsiniz. Makyaj rutininde kullanılan her şeyin neredeyse en az bir iki aylık kalıcı versiyonu yapılıyor. Gözaltları için de yanlış hatırlamıyorsam 6 aylık yarı kalıcı dövme mantığında açık renkle uygulama yapılıyordu. Bir anda o şekilde görmesin derseniz bunları değerlendirebilirsiniz.

Yok canim ya...ne soğuması. Benim nişanlımın çektiğini pişmiş tavuk cekmedi adam hala seviyor.
20kilo aldim...verdim. saclari kestim sariya boyatdim, cin gibi oldum. Sonra geri döndüm. Bi ara 0 makyaj gezdim. Findik kadar göğüslerim vardi şimdi onlari yaptirdim...Yani her 3 ayda bir adami şoka girdi.
Hic takma
Silikon mu taktırdınız? Özel olmazsa eğer çok canınız acıdı mi? Ben de düşünüyorum hep ama acıdan vazgeçiyorum

Ben eşimle ilk buluşmaya makyajsız gitmiştim ki en kötü halimi görsün :KK70: Gerçi zaten çok makyaj yapan biri değilim. Kapatıcı, maskara.. Yine de onları da yapmadan gitmek istemiştim ilk buluşmaya..
Evlendik, şimdi de dışarı çıkacağımızda yüzüme bakıp makyajını yaptın mı hadi çıkalım diyor. Ben de duruma göre yaptım ya da yapmadım görmüyor musun diyorum. Ya ben ne bileyim diyor :KK70: Bir maskara bir kapatıcı çok büyük değişiklik yaratmıyor yani erkekler için..

Bir hafta önce kirpik lifting yaptırdım. Kirpikler şimdi tavana bakıyor 😁 rimelsiz assla dışarı çıkmayan ben şimdi sürmüyorum. Aslında süremiyorum desem daha doğru çünkü sürmeyince daha güzel oluyor. Sürünce aşırı kıvrılıyorlar ve göz kapağımın altına giriyorlar. Ama rimelsizken de aynadaki görüntümü beğeniyorum. Önceden hiç kirpik ypk gibiydi. Güzel bir yere yaptırabilirsiniz( ben çok iyi bir yere yaptırmadım)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X