• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajsızken çok çirkinim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
pek makyaj yapmadığım için bilemicem. bana da sahtekarlık gibi geliyor. arada yaparım canım istediğimde özel günlerde full yaparım ama makyajsız dolanmaktan çekinmem yani.

bana da biraz sahtekarlık gibi geliyor açıkçası. niye bilmiyorum hissiyatı öyle.

Öncelikle yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkür ediyorum. Öncelikle ilk sorum: Sevgiliniz sizi ilk kez makyajsız gördüğünde tepkisi ne oldu?

Benim derdim makyajsız çok ama çok kötü gözüküyor oluşum. Makyaj yapınca gayet güzelken, o makyajı sildiğimde tamamen çirkin ve bambaşka biri. Çok üzülüyorum. Sadece rimel ve göz altı kapatıcısı kullanıyorum, ama gerçekten inanın çok değiştiriyor. Göz altlarım genetik olarak maalesef çok mor ve kara. Çok doktora gittim ama çözümü olmadı. Rimel sürmeyince gözlerim bomboş ve küçücük. En büyük problemimde bu. Hasta gibiyim. Yolda gören olsa direkt acile hastaneye götürür:)

Ve erkek arkadaşımla 1 ay sonra nişanlanıyoruz. Adam beni hiç makyajsız görmedi. İlla bi rimel sürüp gittim. Şimdi makyajı silince şok olacak muhtemelen, bu yüzden benden soğur diye çok endişeleniyorum. Çünkü makyajlı yüzüme alışık. Kessin şok olacak. Hatta okuduğuma göre bu yüzden ayrılanlar olmuş kız arkadaşından..sahtekarlık bu diye:) Fikirlerinizi merak ediyorum, makyajsız kirpiklerim simsiyah uzun kalın dursa bi nebze kurtarıcam da.. imkansız... Düşüncelerinizi çok merak ediyorum..

Rimelsiz ben: :))))
Eki Görüntüle 2243434
Sevginin düşündüğünüz gibi fiziksel durumlarla hiç bir bağlantısı yoktur. Ben de bi dünya güzeli değilim ama 2. 3. Olabilirim :)))) şaka bi yana makyajsız bana da bir çok kişi çirkin diyebilir yüzünde sürekli artmaya devam eden güneş lekeleri var burnum uzun vs vs yine de eşim çok makyaj yapmamı istemez . Karışmak ya da kıskanmakla ilgili değil müdahale eden biri değildir öyle daha doğal ve güzel olduğunu söyler :)))) ama göz var nizam var:))))) evlenmeden önce beni makyajsız da gördü keşke siz de sürekli olmasa da arada bir makyajsız çıkın karşısına :) kendimi erkek olarak düşünüyorum ben görmek isterdim doğal halini eğer ilk kez malum gece görürsem ne yaparım eğer gerçekten seviyorsam bunun espirisini yaparım sanırım beni evlenmek için kandırdın falan :))))belki umarsamaz

Offf, makyaja bayılırım, birincil motivasyon kaynağımdır. :)

Merak etmeyin, makyaj yapan herkes eminim sizinle hemen hemen aynı şeyleri düşünüyordur. Sorun olacağını düşünmüyorum ama madem bu yönde bir kaygınız var, o zaman nişanlınızın karşısına birden sıfır makyajla çıkmak yerine alıştıra alıştıra yani her görüştüğünüzde yaptığınız makyajı azaltarak gösterin yüzünüzü.

Bu arada, düzenli sporun cilde hakikaten canlılık verdiğini düşünüyorum.

Offf, makyaja bayılırım, birincil motivasyon kaynağımdır. :)

Merak etmeyin, makyaj yapan herkes eminim sizinle hemen hemen aynı şeyleri düşünüyordur. Sorun olacağını düşünmüyorum ama madem bu yönde bir kaygınız var, o zaman nişanlınızın karşısına birden sıfır makyajla çıkmak yerine alıştıra alıştıra yani her görüştüğünüzde yaptığınız makyajı azaltarak gösterin yüzünüzü.

Bu arada, düzenli sporun cilde hakikaten canlılık verdiğini düşünüyorum.
Ve bol su icmek.

Valla ben daha fenayım bekarlıgımdan beri hergun fondöten rimel göz kalemi eyeliner az bisey ruj her sabah kalkar yaparım biyere gitmesemde. Ne zaman yapmasam kesin bi misafir gelir. Ama nedense saçlarım belimin altında olmasına ragmen hiç özen göstermem kahküllerim var onu düzleştiririm gerisi topuz hergn.
Doğumdan sonrada hastanede makyaj yapmıştım abim dalga geçmişti:oops:
Ben nedense evlendikten sonra bi zayıflayıp cirkinlestim makyajla toparlamaya calıssamda okadar sürdüğüme ragmen kendimi cirkin görüyorum biyerden sonra yetmiyor da galiba :KK51:

Sizin durumunuzun psikolojik olduğuna eminim.. bi rimel bi göz altı kapatıcısı kimseyi o kadar değiştiremeeez :))) aynı şey çok arka arkaya her gün rimel kullanınca bende de oluyor normal halime alışmam zaman alıyor baya
Derdiniz rimelse taktırın ipek kirpik gitsin

Hmm
Çok güzel görünüyorsun dedi ?

Ben makyajsız öyle olduğumu düşünmüyorum ama sevene güzel görünüyor demek ki
Aynı sen gibi mutlaka eyeliner, rimelim olur ama sabah kalkınca o da gidiyor onunla uyusan bile
Adam görüyor napayım

Bebişim emin ol kapatıcı olmadan biz de öyleyiz. Soğumaz çünkü evlilik böyle basit bir karar değil ki.. evlenince aynı tuvaleti kullanacaksınız... aynı banyoyu. Bunlarda soğuyacak adam evlenmesin. Seven adam da böyle şeylere takilmaz.

Kendisi don gömlekli saçlı sakalli olunca kıvanç tatlıtuğ olmuyorsa mesele yok. Darlanma.

Emin olun nişanlısınız sizi makyajsız görse sizin düşündüğünüz kadar tepki vermez:) Ben de makyajla değişen biriyim ama tabi öyle aşırı bir değişme yok ama insanın eli yüzü bi düzeliyor makyajla. Makyajsız halimi eşim daha çok sever. Makyaj yapınca mesela fondöten sürünce herhalde beyazladın manasında, gene'Casper gibi' (çizgi film kahramanı) olmuşsun der:-) Bazen sıva mı yaptın der güler geçeriz. Makyajlı olunca pek öyle sarılmak falan istemez, makyajsız daha güzelsin der. Ben katılmıyorum buna tabi :) Bir kere makyajsız gidin yanına korktuğunuz gibi olmadığını görün :)

Son düzenleme:
Bu arada benim de göz altlarım maalesef mor
Yapı galiba değişmiyor
Krem falan da başladım ama

Öncelikle sizi seven öyle de sever bence.Gözaltınızda koyuluk mu var morluk mu eğer koyuluk varsa bende bu sorunu yaşıyordum bir krem kullandım baya etki etti tamamen geçti diyemem ama makyajsızken eskisi kadar kötü görünmüyor

Canım hepimiz makyajsız farklıyız lütfen kendini böyle sev , nişanlın seni bunun için terk edecekse hiç evlenmesin

İlahi :KK48: O kadar da fark olacağını sanmıyorum, ayrıca soğuyacaksa bırakın sizi güzelliğiniz için sevmesin. Ama siz yinede şimdiden makyajsız gözükün ki bırakacaksa yol yakınken olsun :halay:

Görsele çok güldüm. Makyajsız güzel olan pek yoktur daha doğrusu makyaj güzelliğimize güzellik katıyor o kadar kafaya takmayın sevgiliniz sizinle nişanlanıp bir ömür aynı hayatı yaşama kararı aldıysa bunu sadece uzun siyah kirpikler ve aydınlık bir gözaltı için yapmamıştır :süslü:merak etmeyin. Ama çok sorun ederseniz kirpiklerinize ipek kirpik göz altlarınızada bb glow uygulaması yaptırabilirsiniz. Bu arade gözaltlarınıza hangi kapatıcıyı kullanıyorsunuz bu kadar fark yaratan merak ettim.

Uzmanlık alanım geldi😉 aslında sorunun sebebi makyaj yapmamız. Öyle alışıyoruz ki buna sanki makyajsız çirkiniz sanıyoruz.
Ben liseden beri aynı siz gibi en az bi kaşlarımı dolduruyorum(allahtan o yillarda dövme falan yaptırmamışım) çünkü çok cansız ve az duruyor-du ben tıraş bile ettim:)) ama noldu cok az değişti:) göz altlarım düzensiz uyku ve sigaraninda etkisiyle mosmor ve çökük ve bazen inanılmaz korkunç geliyor bana çünkü ben hep en iyi kapatıcıyla, kusursuz halini sevdim. Kendime kendi görüntüme yabancilastigimi hissettim ve tataa bir anda makyajı tamamen bıraktım.
Şimdi hiç kaş doldurmuyorum ilk zamanlar zordu ama sonra böyle de güzel gelmeye başladı, şimdi ise en güzeli böyle. Kapatıcıyı sadece şık şıkıdım bir yerlere giderken kullanıyorum. O aşık oldugum rimel ise bana hamalliktan baska birsey gibi görünmüyor ve çıkartması çok zor diye uygun far sürüp çıkıyorum.
Sadece makyaji bırakın ve kendi halinizi tanıyın. Güzel olduğunuzu ve makyajın aslında guzellestirmedigini göreceksiniz. Bende 3 ay aldı makyajsız kendimi beğenmem. Kimse doğal haliyle öyle örümcek bacağı kirpiklere, kalem kaşlara, al yanaklara sahip değil:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X