• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajla ilgili sorular kabul edilir :)

Ben göz makyajından hiç anlamıyorum :26: pek yakışmıyor zaten .Neyse yavaş yavaş alıştırmalara başladım .Böyle jel eyelineri önerir misin :44: kullanım açısından daha mı kolay ?

Bir de fırçaları ona özel oluyor galiba .

Resim alıntıdır .

SAM_0265.jpg

Kalem mi ,jel eyeliner mi yoksa kalem gibi olan eyelinerlardan mı alsam :50: n'olur yardım ettttttt.

Ben göz makyajından hiç anlamıyorum :26: pek yakışmıyor zaten .Neyse yavaş yavaş alıştırmalara başladım .Böyle jel eyelineri önerir misin :44: kullanım açısından daha mı kolay ?

Resim alıntıdır .

SAM_0265.jpg

Kalem mi ,jel eyeliner mi yoksa kalem gibi olan eyelinerlardan mı alsam :50: n'olur yardım ettttttt.

Merhaba canım.yeni başlayan biri için jel eyeliner daha kolay olabilir.aslında bu kişiye göre çok değişiyor.Jel eyeliner için evet kendi fırçaları oluyor.ben sana essence gel eyeliner ı öneririm.fiyatıda gayet uygun 9-10 tl arası olması lazım.tabiki yanında fırçasınıda alman gerekiyor.başlangıç için gayet ideal canım.essence ürünlerini gratis mağzalarında bulabilirsin.

Tabi ki pembe allık yakışır canım sana.Açık tenlilere çok yakıştırıyorum ben.ama çok uygulamamaya dikkat et.hep derler ya koşmuşsunda sanki yanakların kızarmış gibi olsun pembe allığınız işte bende bu fikre çok katılıyorum.pembe allığı hafif uygulayacaksın.sürerken gül ve yanaklarının tombiş olan kısmından başla sürmeye canım.Flormar p 112 pembe allığı var fena değil.flormar allık renklerini seviyorum ama çok kalıcı değil bence.yada benim kullandığım diğer ürünlerin yanında pek kalıcı değil desem daha doğru olur.Birde flormarın kutusu siyah olan bir allık serisi var orda ise 89 numara var rengi çok hoş duruyor.Fiyatı 15,50 tl olması lazım.p 112 dediğim ise 10 tl idi.bunlara bir göz at derim canım :)
saol canım bakıcam ikisine de :)

Resim alıntıdır .

SAM_0265.jpg

Kızlar yaklaşık 1 ay önce aldım mükemmel bi kalem herkese tavsiye ederim Maybeline master drama Eye liner a falan gerek yokSabah işe gelirken sürüyorum Akşam eve döndüğümde hala uçmamış simsiyah sabit bi şekilde duruyo asla akmıyo Yalnız dikkatli sürün hatalı sürünce kremle silmeden çıkmıyo :34:

Merhaba canım.Ben bronz allık olarak avon kullanıyorum.Aşırı bir bronzluğu yok gayet doğal duruyor.top allık şeklinde.Body shop bronz allıkları beğeniyorum.Bakmanı tavsiye ederim.Birde rimmel'in allıkları var ama onlar biraz ışıltılı.Fakat bronz allık olarak iyi isim yapmış durumda.Yine de bakmadan geçmeyin.Watson's mağzalarında bulabilirsin Rimmel ürünlerini.

aşırı bronzluk istemiyorum zaten kapkara yapmasın avon yeterli sanırım benim için indirime girdiğinde alıcam teşekkür ederim :34:

Merhaba canım.yeni başlayan biri için jel eyeliner daha kolay olabilir.aslında bu kişiye göre çok değişiyor.Jel eyeliner için evet kendi fırçaları oluyor.ben sana essence gel eyeliner ı öneririm.fiyatıda gayet uygun 9-10 tl arası olması lazım.tabiki yanında fırçasınıda alman gerekiyor.başlangıç için gayet ideal canım.essence ürünlerini gratis mağzalarında bulabilirsin.

Canım ben de aksine jel eyelinerın zor sürüldüğünü düşünüyorum. :/
Yıllardır kullanıyorum eyeliner üstelik.
Ama jel olanın fırçasıyla dağılabiliyor ya da çizgiyi tam ayarlayamıyorum ben.
O yüzden bana zor geliyor. :((

Canım ben de aksine jel eyelinerın zor sürüldüğünü düşünüyorum. :/
Yıllardır kullanıyorum eyeliner üstelik.
Ama jel olanın fırçasıyla dağılabiliyor ya da çizgiyi tam ayarlayamıyorum ben.
O yüzden bana zor geliyor. :((

Aslında jel eyeliner ı kolay yada zor yapan kullandığın marka ve özelliklede fırça.iyi bir eyeliner fırçası kullanıyorsanız herşey çok kolay oluyor.
ama tabi kişiden kişiye çok değişiyor.ben bir de lorealinkinin sürümünü çok beğeiyorum.o da çok kolay.

dediğin 89 numara allığı aldım canım indirime girmişti yarı fiyatına aldım rengini de çok beğendim aynı renkte bi allık daha vardı la fera diye 3 lira çok ucuz ama korktum açıkçası flormarı aldım ben de inş yüzümde de güzel durur :) sen duydun mu bu la ferayı hiç:26:

Aslında jel eyeliner ı kolay yada zor yapan kullandığın marka ve özelliklede fırça.iyi bir eyeliner fırçası kullanıyorsanız herşey çok kolay oluyor.
ama tabi kişiden kişiye çok değişiyor.ben bir de lorealinkinin sürümünü çok beğeiyorum.o da çok kolay.

cnm pekı lorealın eyleıner fırcasının resmını ekleyebılr mısın acaba zahmet olmassa :17: bırde fıyatı nedır ?

eyeliner fırçam herkesin bildiği türden yassı bir fırça ve gayet iyi.
Ama benim için zor fırça ile yapmak.

Merhabalar:)Ben pudra konusunu hala tam oturtamadım.Çok sorunlu bir cildim yok ancak arada sivilcelerim oluyor.Bir de çok beyaz tenliyim ancak yüzümdeki kırmızılıklar pudra ile kapansın ve mat pürüzsüz bir görünüm olsun istiyorum.Önceden loreal true match kullanıyordum.Şimdi shiseidonun pudrasını aldım ancak pek memnun kalmadım.Yüzümde parça parça görünüyor ve beni rahatsız ediyor.Fırçayla sürsem bile buna engel olamıyorum.Ben porselen gibi bir yüz istiyorum, çok mu şey istiyorum bilemedim :) Sizi görmem çok iyi oldu.Mac in ürünlerini tavsiye etmişsiniz.Sizce hangi markanın hangi serisini kullanmalıyım ? Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim :)

dediğin 89 numara allığı aldım canım indirime girmişti yarı fiyatına aldım rengini de çok beğendim aynı renkte bi allık daha vardı la fera diye 3 lira çok ucuz ama korktum açıkçası flormarı aldım ben de inş yüzümde de güzel durur :) sen duydun mu bu la ferayı hiç:26:

Hayırlı olsun canım güle güle kullan :34:
la fera markasını ilk defa senden duydum canım.hiçbir fikrim yok.
ama iyi yapmışsın hiç bilmediğin bir ürünü,markayı alma canım.

cnm pekı lorealın eyleıner fırcasının resmını ekleyebılr mısın acaba zahmet olmassa :17: bırde fıyatı nedır ?

$lorealllll.JPG
$xxxxxxxxxxx.JPG (resimlerin alıntı olduğunu belirteyim arkadaşlar )
canım fiyatı 35-40 tl arası birşeydi.tam olarak hatırlamıyorum.ama bu ara çoğu kozmetik mağazasında indirim var belki daha uyguna bulabilirsin.

Merhabalar:)Ben pudra konusunu hala tam oturtamadım.Çok sorunlu bir cildim yok ancak arada sivilcelerim oluyor.Bir de çok beyaz tenliyim ancak yüzümdeki kırmızılıklar pudra ile kapansın ve mat pürüzsüz bir görünüm olsun istiyorum.Önceden loreal true match kullanıyordum.Şimdi shiseidonun pudrasını aldım ancak pek memnun kalmadım.Yüzümde parça parça görünüyor ve beni rahatsız ediyor.Fırçayla sürsem bile buna engel olamıyorum.Ben porselen gibi bir yüz istiyorum, çok mu şey istiyorum bilemedim :) Sizi görmem çok iyi oldu.Mac in ürünlerini tavsiye etmişsiniz.Sizce hangi markanın hangi serisini kullanmalıyım ? Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim :)

Merhabalar canım hoşgeldin aramıza :34:
Evet pudra olayı biraz hassas bir konu.Bazen ilk seferde aradığımızı bulamıyoruz.Kullandığın pudra cildine kuru geliyor ve bunun için parça parça bir görüntüye sebep oluyordur canım.Makyajdan önce cildini güzelce nemlendirmen lazım.Cildin gün içinde kuruyorsa birde pudra cildine uymadıysa sonuç dediğin gibi oluyor.Aslında sen porselen gibi bir yüz isteyerek çok şey istemiş olmuyorsun çünkü gördüğümüz resimler ürünlerin tanıtımlarındaki dergilerideki makyajla ilgili fotoğraflar bize bunları istetiyor.Ama gerçekte durum biraz daha farklı malesef :44: Senin de dediğin gibi mac ürünlerinden çok memnunum ben.mineral pudrası benim vazgeçilmezim.Mac de ürün çeşidi çok fazla.bir tane pudra çeşidi yok.seçenekler fazla olunca cilt yapına uygun bir ürün rahatça bulabiliyorusun.Ancak ürünü almadan önce denet ve bir süre vakit geçir sonrasında seni rahatsız etmezse dön ve al derim ben.İlk yarım saat içinde bile eger o ürün cildine dokunucaksa kendini belirtiyor.Ordaki arkadaşlara kullandığın pudranın cildinde pul pul olduğunuda söyle canım.Bir de body shop öneririm.İkinci vazgeçilmezimde body shop.Ben body shop'ın kalitesine çok inanıyorum.Bugüne kadar kullandığım her ürününden çok memnun kaldım.aklının bir köşesinde bulunsun canım.

Merhabalar canım hoşgeldin aramıza :34:
Evet pudra olayı biraz hassas bir konu.Bazen ilk seferde aradığımızı bulamıyoruz.Kullandığın pudra cildine kuru geliyor ve bunun için parça parça bir görüntüye sebep oluyordur canım.Makyajdan önce cildini güzelce nemlendirmen lazım.Cildin gün içinde kuruyorsa birde pudra cildine uymadıysa sonuç dediğin gibi oluyor.Aslında sen porselen gibi bir yüz isteyerek çok şey istemiş olmuyorsun çünkü gördüğümüz resimler ürünlerin tanıtımlarındaki dergilerideki makyajla ilgili fotoğraflar bize bunları istetiyor.Ama gerçekte durum biraz daha farklı malesef :44: Senin de dediğin gibi mac ürünlerinden çok memnunum ben.mineral pudrası benim vazgeçilmezim.Mac de ürün çeşidi çok fazla.bir tane pudra çeşidi yok.seçenekler fazla olunca cilt yapına uygun bir ürün rahatça bulabiliyorusun.Ancak ürünü almadan önce denet ve bir süre vakit geçir sonrasında seni rahatsız etmezse dön ve al derim ben.İlk yarım saat içinde bile eger o ürün cildine dokunucaksa kendini belirtiyor.Ordaki arkadaşlara kullandığın pudranın cildinde pul pul olduğunuda söyle canım.Bir de body shop öneririm.İkinci vazgeçilmezimde body shop.Ben body shop'ın kalitesine çok inanıyorum.Bugüne kadar kullandığım her ürününden çok memnun kaldım.aklının bir köşesinde bulunsun canım.

Çok teşekkür ederim canım :) Aslında her makyajdan önce güzelce nemlendiriyorum yüzümü ancak bu sefer uyum sağlayamadı pudraya sanki..Yüzümde bir ağırlık hissediyorum.Dediğin gibi mac ın ve body shop ın ürünlerini deneyeceğim en kısa zamanda.Ve evet sanırım benim en büüyk yaptığım hata ürünü dener denemez almak.Hiç zaman tanımıyorum yüzümde nasıl olacağına dair.En iyisi bir süre dolanıp etkisini görmek.Tekrardan teşekkür ederim :)

selam kızlar nasılsınız ?
yeni birşey yapalım istedim.ve sizlerle favori ürünlerimi paylaşmaya karar verdim.sizlerden favorilerinizi eklerseniz sevinirim
haydi başlayalım :52:

$Fotoğraf-0088.jpg
$Fotoğraf-0089.jpg
evet kızlar hepinizinde bildiği gibi favori pudram tabi mac mineral skin finish.
bu pudraya aşığım.istediğim kapatıcılık ve istediğim doğallığı aynı anda sağlayabiliyor.
hassas olan cildime de hiçbir zararı olmadı.
tavsiye edilir :34:

$Fotoğraf-0092.jpg
soldan sağa sırasıyla golden rose,flormar ve golden rose.
aslında burda renkler tam belli olmuyor.
3 ayrı güzel tonlarda rujlar.
ilki çok güzel bir kırmızı ne çok koyu ne de açık bir kırmızı.gerçi resimde çok koyu çıkmış.
ikincisi flormarın muhteşem turuncusu.zaten daha önceden de bahsetmiştim.
ve son olarak da doğal bir pembe golden rose.hafif pembe ruj isteyenlere tavsiye edilir.
kodlarınıda yazayım hemen.
kırmızımın adı golden rose ultra rıch color 50 numara
ikincisi yani turuncu dediğim flormar longwearing L03
malesef pembe olanın kodu silinmiş :(

Back